fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις και τα χρώματα της Άνοιξης με την υπογραφή ενός εμβληματικού οίκου
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις και τα χρώματα της Άνοιξης με την υπογραφή ενός εμβληματικού οίκου

Η DKNY παρουσιάζει τα νέα trends της σεζόν


Η μόδα της νέας σεζόν συνδυάζει την stylish αισθητική με την άνεση και τη λειτουργικότητα. Κλασικές σιλουέτες με σύγχρονα στοιχεία δημιουργούν κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο και μπορούν να γίνουν μέρος της everyday wardrobe κάθε γυναίκας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα fashionable αξεσουάρ, οι πιο εμβληματικοί οίκοι μόδας προσφέρουν προτάσεις που εκπέμπουν δυναμισμό και παράλληλα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της κάθε μιας από εμάς. 

Σε αυτά τα iconic brand εντάσσεται και η DKNY, ο αγαπημένος νεοϋορκέζικος οίκος που για πάνω από τριάντα χρόνια έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο της urban μόδας, συνδυάζοντας κλασικές γραμμές με μοντέρνες και κομψές λεπτομέρειες. Γι' αυτήν τη σεζόν η DKNY διαθέτει έναν τολμηρό συνδυασμό αποχρώσεων και prints, εμπνευσμένων από την ενέργεια και τη διαφορετικότητα της πόλης. Από oversized κουστούμια και αέρινα φορέματα, μοντέρνες τσάντες και παπούτσια, υπάρχει μία πρόταση για κάθε occasion.

The Power of Colours

dkny-3-3-230059.jpg

Οι χρωματικές τάσεις κάθε χρόνο εναλλάσσονται και η DKNY, μένοντας πιστή στα biggest trends, δημιουργεί κομμάτια σε τσάντες και υποδήματα που απογειώνουν κάθε εμφάνιση.

Let's take a look! 

Pastel 

dkny-LT8tQ.jpg

Οι pastel αποχρώσεις αποτελούν ένα κλασικό trend για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και φέτος δεν αποτελούν εξαίρεση! Απαλές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του πράσινου θα δώσουν χρώμα και στιλ σε κάθε look. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι μοντέρνες mini shoulder bags της DKNY, που διακρίνονται από μία playful διάθεση και σας προκαλούν να τολμήσετε να δημιουργήσετε ένα total outfit συνδυάζοντας τα pastel.

Το ίδιο ισχύει και στα sneakers, τα οποία αποτελούν βασικό κομμάτι σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα. Street style items που έχουμε ήδη ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους με chunky ή platform σόλα και φυσικά το easy-to-wear sock style δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το pastel color trend.

Neutral tones 

dkny-1-q98AS.jpg

Τη σκυτάλη παίρνουν οι γήινοι τόνοι που αποτελούν τα must-haves της σεζόν, καθώς αποτελούν την πιο ασφαλή και εύκολη επιλογή για ένα φίνο look. Η τάση των neutrals στη μόδα, αποτελεί μία διαχρονική πρόταση που μπορεί να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων και να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε γυναικεία συλλογή.

Maximal prints & logo patterns

dkny-2.jpg

Τα logo patterns είναι πάντα δημοφιλή και διαχρονικά στη μόδα, ωστόσο φέτος βρίσκονται στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ. Από τα animal prints και τα αφηρημένα logo μοτίβα, αυτά τα τολμηρά designs κυριαρχούν παντού: σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ. Η DKNY εστιάζει σε πιο minimal σχεδιασμό με έμφαση στις λεπτομέρειες και τα έντονα logos. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για το γραφείο και για casual εξόδους, οπότε μπορούμε με ευκολία να τα εντάξουμε σε σχεδόν κάθε μας εμφάνιση.

Κατανοούμε λοιπόν, ότι η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 έχει να κάνει με το χρώμα! Είτε είσαι λάτρης των απαλών παστέλ, των τολμηρών prints ή των γήινων τόνων, υπάρχει κάτι για όλους στη χρωματική παλέτα της DKNY, που αποδεικνύει με κάθε της συλλογή ότι γνωρίζει καλά την έννοια των τάσεων, προτείνοντας κάθε φορά διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια σε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ.

Info: Τα προϊόντα της DKNY είναι διαθέσιμα στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση: Όμιλος Φάις, Τηλέφωνο: 211 10 88 199