fbpixel

Search icon
Search
Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις ευχές τους για το νέο έτος
WHAT'S GLOW

Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις ευχές τους για το νέο έτος

Με αισιοδοξία και positive thoughts για όλο όσα βρίσκονται μπροστά μας


Το 2022 έχει ενταχθεί κι επίσημα στη σφαίρα του χρόνου και όλοι νιώθουμε την ανάγκη να μοιράσουμε την αγάπη μας χωρίς περιορισμούς και αρνητικές σκέψεις. Η σημερινή μέρα βρίσκει όλους εμάς με την πιο festive διάθεσή μας, με όρεξη να αδράξουμε κάθε στιγμή και με ένα πλατύ χαμόγελο που πηγάζει από όλα αυτά για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια, μοιράζοντας τις πιο εγκάρδιες ευχές μας για ένα όμορφο κι αισιόδοξο νέο έτος!

Σταυρούλα Κλειδαριά

christmas-party-dresses-under-50.jpg

Οι δυσκολίες μάς κάνουν πιο δυνατούς και η χρονιά που πέρασε μας έμαθε πολλά, κυρίως μας δίδαξε πώς να αξιολογούμε τις καταστάσεις. Ας είναι το καινούριο έτος μια ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια μας ο καθένας κι ας βρούμε την τόλμη να την υπερασπιστούμε με θάρρος και σιγουριά -πώς αυτός είναι ο δρόμος για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας!

Κωνσταντίνος Τανιάς

burton-xmas.jpg

Το 2021 ήταν γεμάτο στιγμές. Όμορφες, άσχημες, δυνατές. Που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μου και με έκαναν να σκεφτώ εκ νέου. Για το νέο έτος εύχομαι περισσότερη ισορροπία στη ζωή όλων μας, χωρίς αναπάντεχα συμβάντα και αποχωρισμούς. Όσο το χρόνια περνούν, καταλήγω στο ότι η αγάπη είναι αυτή που θα μας σώσει όλους, ακόμα κι αν παραμένουμε σε απόσταση, ακόμα κι αν μοιράζουμε διστακτικά τα συναισθήματά μας, με μηνύματα και όχι με μια αγκαλιά, με ένα φιλί. Ελπίζω πως μέσα στο '22 θα θυμηθούμε και θα ζήσουμε ξανά όσα όσα αφήσαμε για καιρό στην άκρη, που μας έλειψαν όσο τίποτα, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Να έχετε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και λάμψη!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

cb76346d12fc966ec0eed5aec520fdbe.jpg

Όσο μεγαλώνω η λάμψη γίνεται το αγαπημένο μου στοιχείο κι αυτό που θέλω να καθορίζει τη ζωή μου. Έτσι λοιπόν, για τη νέα χρονιά εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να λάμπουν. Να λάμπουν γιατί έχουν αυτούς που αγαπάνε, γιατί είναι ευτυχισμένοι με την καθημερινότητα τους, γιατί έχουν υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική. Άλλωστε το φως είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε και να βρούμε τον δρόμο μας. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

357b463a10bd74ecbc577df9ee9cc7cc.jpg

2022 λοιπόν! Μία νέα χρονιά ξεκινά και δε θα σας κρύψω, πως πραγματικά ήλπιζα ότι όλα θα ήταν πολύ καλύτερα φέτος, ότι η αλλαγή του χρόνου θα μας έβρισκε γεμάτους αισιοδοξία. Ας τα αφήσουμε -για λίγο- όλα αυτά στην άκρη... Εύχομαι στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, υγεία, που όπως έχουμε πια καταλάβει όλοι είναι το πιο σημαντικό πράγμα, χαμόγελα, τύχη και πολλές χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μακάρι σε έναν χρόνο από τώρα, να είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση στη χώρα και τον πλανήτη, μακάρι να βγάλουμε τις μάσκες, τα μέτρα και τους περιορισμούς από τη ζωή μας και το κυριότερο, μακάρι να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε ξανά τους ανθρώπους μας, χωρίς να φοβόμαστε για τίποτα...

Αναστασία Πολίτογλου

holiday-fashion-1.jpg

Οι απαγορεύσεις είναι ξανά εδώ αλλά η διάθεση μου για την πρωτοχρονιά δεν αλλάζει. Ανήκω σε αυτούς που λατρεύουν τα resolutions, σε αυτούς που χαίρονται με τα μικρά πράγματα και σε αυτούς που κάθε παραμονή (πρωτοχρονιάς, γενεθλίων, επετείων) τους πιάνει μια γλυκιά χαρά. Φέτος λοιπόν θα βγώ. Με τα αρνητικά τεστ μου, με τα γκλίτερ μου και με όλα εκείνα που μου θυμίζουν τους λόγους που βρισκόμαστε ακόμη εδώ. Θα βγω τη μέρα και το βράδυ θα κάτσω μέσα με αυτούς που αγαπάω για να με βρει η 1η του μήνα με αυτούς. Και την πρώτη του μήνα θα την περάσω ήρεμα γιατί το downtime για εμένα έρχεται τις στιγμές που το πάρτι βρίσκεται στο πικ του. Καλό φαγητό, καλό κρασί και λίγα χαμόγελα παραπάνω για όσα έρχονται. Χρόνια καλά!