fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

c-ecom-ss23-469-copy.jpg

Βαθμολογία: 10/10
Η άνοιξη όλο και πλησιάζει και τα χρώματα της έχουν αρχίσει και κάνουν τις εμφανίσεις τους. Ρίχνοντας μια ματιά στη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της ελληνικής Callista bags στην κυριολεξία ερωτεύτηκα αυτή την εικόνα όπου ένα εντυπωσιακό παστέλ μπουκέτο δημιουργεί ένα one of a kind σύνολο. Με αποκορύφωμα την υπέροχη τσάντα που σ’ αυτό το χρώμα γίνεται πραγματικά more than desirable.

Not

467d9aed4ffbd6fce775b66822094b20.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Μπορεί το μαύρο να αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά χρώματα, ωστόσο θα προτιμούσα να το αφήνουμε για λίγο στην άκρη κατά την περίοδο της άνοιξης. Αν δεν είστε λάτρεις των έντονων χρωμάτων, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με άλλα neutrals για να χαρίσετε φωτεινότητα στην εικόνα σας. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

330420531-2023085401416256-1792250184037948437-n.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Baksy «ξαναχτύπησε» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή τη φορά η τοιχογραφία απεικονίζει μια νοικοκυρά της δεκαετίας του 1950 με πρησμένο μάτι και σπασμένο δόντι, που προφανώς κλείνει έναν άνδρα στον καταψύκτη. Ο Banksy δημοσίευσε μια εικόνα του έργου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πολλά από τα σχόλια υποδηλώνουν ότι αναφέρεται στην καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Ακόμα ένα υπέροχο έργο από την αγαπημένο καλλιτέχνη.

Not

ap23037825787570.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε ήταν ο εκτροχιασμός τρένου στο Οχάιο της Αμερικής, το οποίο μετέφερε τοξικές χημικές ουσίες, ανάμεσα τους και χλωριούχο βινύλιο, ένα χημικό προϊόν καρκινογόνο και ιδιαίτερα εύφλεκτο που χρησιμοποιείται στην παραγωγή του πλαστικού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο Τσέρνομπιλ. Οι ειδικοί συστήνουν τους κατοίκους να πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό και σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να απομακρυνθούν από την περιοχή, ενώ ένας μεγάλος αριθμός ζώων, όπως ψάρια, πτηνά και βοοειδή έχασαν τη ζωή τους. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις. 



Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

janktos-wife.webp
Βαθμολογία: 10/10

Είναι πολύ δύσκολο για έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή -δυστυχώς- ακόμη και σήμερα να μιλήσει ανοικτά για τη σεξουαλικότητά του. Αυτό είναι δεδομένο! Πριν από μερικές ημέρες, ο Jakub Jankto έκανε το δικό του coming out και μοιράστηκε με τον κόσμο την ιστορία του. Ο Τσέχος χαφ της Χετάφε, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Σπάρτα Πράγας, αποκάλυψε πως είναι gay, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό video στα social media, που έκανε το γύρο του κόσμου κι από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρίσκεται η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του, Markéta Ottomanská, η οποία δήλωσε περήφανη για τον Τσέχο. «Είμαι πολύ περήφανη που μπόρεσε να συγκεντρώσει τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλικότητά του. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που το ανακοινώνει. Οι μόνοι που το έχουν παραδεχτεί είναι αυτοί που έχουν αποσυρθεί, όλοι οι άλλοι το κρατούν μυστικό... Φοβούνται τι θα πει ο κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων και σίγουρα τα λόγια της έχουν τη δική τους αξία.

Not

shutterstock-1223165929.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι δίπλα μου κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη ζωή και την καθημερινότητά τους και σταθερά, ένα καυτό topic, είναι αυτό της εργασίας. Υπάρχουν αυτοί που κατάφεραν να ασκήσουν το επάγγελμα που ονειρεύονταν κι αυτοί που οδηγήθηκαν ή επέλεξαν μία διαφορετική κατεύθυνση. Όλοι τους -όμως- έχουν ένα κοινό. Αισθάνονται μία τεράστια ανασφάλεια, αισθάνονται πίεση, αισθάνονται άγχος και περισσότερο από όλα, φοβούνται την επόμενη μέρα. Πότε γίναμε έτσι; Γιατί ο κόσμος έφτασε στο σημείο να σκέφτεται τόσα πολλά για τη δουλειά του, ενώ στα πρώτα του βήματα την απολάμβανε;

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

4m9z5-rq.png
Βαθμολογία: 10/10

Πάντα μου αρέσει να εξελίσσομαι και να έρχομαι πιο κοντά σε τομείς, οι οποίοι κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μου, αναπτύσσοντας τις ικανότητές μου. Πριν λίγες ημέρες, ενημερώθηκα για μια καινοτόμα συνεργασία, η οποία προσφέρει μια σειρά από εκπαιδευτικά courses, σχετικά με το digital marketing. Ο Interactive Advertising Bureau Hellas, Παγκόσμιος φορέας για την interactive διαφήμιση και η Knowcrunch, διεθνής φορέας εκπαίδευσης στον συγκεκριμένο τομέα ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας περιμένουν να γνωρίσουμε έναν έξυπνο κόσμο επικοινωνίας. Η ιδέα με έχει ήδη συνεπάρει και ετοιμάζομαι για τα e -learning courses. Can't wait for my first masterclass!

Not

shutterstock-2171566387.jpg

Βαθμολογία: 2/10
Καθημερινά διαβάζω για περιπτώσεις βίας, κλοπών και φαινόμενα bulling στις σχολικές αίθουσες. Μέχρι πότε τα παιδιά, από τις μικρές τάξεις του Δημοτικού μέχρι τις τελευταίες του Λυκείου, θα ανησυχούν καθημερινά για το πως θα εξελιχθεί η ημέρα τους στο σχολείο; Είανι σημαντικό να υπάρξουν ριζικές αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και συνεχείς αυστηρές ενημερώσεις, οι οποίες θα αφορούν τα συμβούλια γονέων και κηδεμόνων, τους δασκάλους και φυσικά τις μαθητικές κοινότητες. Ας σταματήσει αυτή η θλιβερή καθημερινότητα...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

img-5296.jpg

Βαθμολογία: 9/10

H Rihanna προκάλεσε παράκρουση στο Halftime Show όχι μόνο χαρίζοντας ένα υπέροχο σόου αλλά αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος ξανά. Η superstar έδωσε ένα εκπληκτικό show στο ημίχρονο του Super Bowl LVI και για 13 λεπτά "ταρακούνησε" με την παρουσία της το State Farm Stadium στην Αριζόνα. Ντυμένη στα κόκκινα και πάνω στην αιωρούμενη πλατφόρμα, θύμισε σε όλους ότι είναι το κορίτσι που μπορεί να κάνει θαύματα.

Not

miltow.webp
Βαθμολογία: 6/10

Όλοι μιλούσαν για την άδικη ακύρωση του Μίλτου Τεντόγλου, ένα απόλυτο not. Αλλά επειδή αυτή την εβδομάδα έχω κέφια θα σας πω ότι αυτός ο κορυφαίος αθλητής κατάφερε και πήρε την "ακύρωση" των 8,41μ στο Λιεβέν και τη μετέτρεψε σε διαδοχικά άλματα των 8,32μ., 8,37μ., 8,34μ. και 8,41μ., καταρρίπτοντας τρεις φορές την καλύτερη επίδοση φέτος. Θυμάστε ποια ήταν η δική σας τελευταία φορά που πήρατε ένα not και το κάνατε απόλυτο hot; Αν όχι, τότε πάρτε παράδειγμα από το Μίλτο και τολμήστε το σήμερα.