fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

the-last-barrel-2022-3.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Τα δώρα που κάνουμε στους αγαπημένους μας οφείλουν να είναι ψαγμένα, όχι επιτηδευμένα και με στόχο να τους ευχαριστήσουν το μέγιστο. Ενα από τα πιο ωραία δώρα που συνηθίζω σε ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν το εκλεκτό είναι το συλλεκτικό τσίπουρο Αγιονέρι - The Last Barrel που φέτος έρχεται σε μια καταπληκτική εορταστική, πολύχρωμη, κασετίνα φιλοτεχνημένη με έμπνευση τη ρόγα του σταφυλιού σε 555 χειρόγραφα αριθμημένες φιάλες. Η παράδοση του συνεχίζεται με τον αποσταγματοποιό Κώστα Τσιλιλή, και την ομάδα του, να μοιράζονται με το κοινό, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη συλλεκτική έκδοση από το άνοιγμα του τελευταίου βαρελιού του έτους. Αν είστε από τους τυχερούς που θα το ανακαλύψετε σε κάποια κάβα μη διστάσετε. Είναι πραγματικά εξαιρετικό!

Not

f557420be0f773156726b3b1e93ff786.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Λέω ένα μεγάλο «Όχι» στα δώρα που χαρίζονται χωρίς αγάπη και διάθεση και μετατρέπονται σε υποχρέωση. Με βάση αυτό το σκεπτικό χάνουν την πραγματική του αξία. Αν είναι να τα προσφέρεται έτσι καλύτερα να μην το κάνετε. 

Βασιλική Δουκουμοπούλου

Hot 

210143-1-1.jpg

Βαθμολογία 10/10

Στην καρδιά της Κηφισιάς, ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα και πλούσια βλάστηση, το The Twenty One αλλάζει εξ’ολοκλήρου εικόνα και μεταμορφώνεται σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και ιδιαίτερα destinations της Αθήνας. Φυσική εξέλιξη της επιτυχίας του The Wild Hotel στη Μύκονο, το νέο ξενοδοχείο έχει την σφραγίδα του Αλέξανδρου και του Φίλιππου Βαρβέρη (Interni, Moda Bagno), του Γρηγόρη και της Μαριάννα Ψάλτη, δηλαδή της ομάδας φίλων που βρίσκονται πίσω από το exclusive The Twenty One Restaurant. Το εκλεκτικό, hand-picked design χαρακτηρίζει τα 21 δωμάτια, η πολυτέλεια απορρέει από τα υλικά, η σύνδεση με την τέχνη και το cosmopolitan allure είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα ενώ η laid-back αίσθηση και η κομψότητα σε όλα τα επίπεδα κυριαρχεί τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Η ευεργετική ηρεμία της φύσης, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που προσφέρουν τα βόρεια προάστια (σε εγγύτητα με το Άλσος Κηφισιάς, Δάσος Συγγρού, Τατόι), τα δημιουργικά workshops αλλά και η όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου το καθιστούν έναν προορισμό απόδρασης, hub για ένα same minded, ταξιδευμένο και απαιτητικό κοινό, που ταξιδεύει είτε για business είτε για αναψυχή.

Not 

shutterstock-645306214.jpg

Βαθμολογία 3/10

Οι ημέρες επιβάλλουν ταξίδια και προγραμματισμούς σε αποδράσεις μαγικών τόπων, όπου η ελληνική φιλοξενία πρωταγωνιστεί. Ας γίνουμε λίγο πιο ανεκτικοί και ας μην περιμένουμε σε μια τόσο hot season, όπως τα Χριστούγεννα όλοι να σκέφτονται αποκλειστικά εμάς. Φροντίζουμε να κάνουμε τις κρατήσεις μας νωρίς, να ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές και φυσικά και πάνω από όλα να είμαστε ευγενικοί με όσους μας εξυπηρετούν. Είναι και γι' αυτούς γιορτές!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

martini-sparkling-prosecco-asti.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τα parties και τα gatherings στο σπίτι θα γίνονται όλο και πιο συχνά. Άλλωστε τι καλύτερο από αξέχαστες βραδιές με φίλους. Από αυτές τις festive nights δεν θα μπορούσε να λείπει και τα αγαπημένα μας ποτά τα αφρώδη Martini Prosecco και Martini Asti, τα οποία θα φέρουν στο τραπέζι μας την ιταλική φινέτσα, χαρίζοντας μας της σφραγίδα της ιταλικής ποιότητας και φινέτσας. Τα ιστορικά spumante (αφρώδεις οίνοι) του Martini, το Martini Prosecco με καταγωγή από τις περιοχές Veneto και Friuli της βορειοανατολικής Ιταλίας, και το Martini Asti με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) από την περιοχή Asti του Piedmont, συνεχίζουν μια κληρονομιά άνω των 150 ετών, που τα κάνει ξεχωριστά. No Martini No Party, λοιπόν, καθώς τα ποτήρια με Martini Sparkling υψώνονται και τσουγκρίζουν για θερμές ευχές μέσα από την καρδιά μας.

Not

732f2c5acf8ee0ebe0cc159f5b0e57c8.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Σίγουρα είναι η πιο φωτεινή και λαμπερή περίοδος του χρόνου. Σίγουρα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας. Παρόλα αυτά και μετά από την περίοδο του Covid η έντονη πολυκοσμία που επικρατεί αυτές τις ημέρες και κυρίως τις Παραμονές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ εύκολα. Ίσως έχει αλλάξει ο κόσμος και η συμπεριφορά του, ίσως εγώ... Όπως και να χει φέτος τα ρεβεγιόν θα είναι πολύ πιο ωραία στο σπίτι με καλή παρέα!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

fifa-world-cup-qatar-2022-quarter-final-morocco-v-portugal.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Τον τελευταίο μήνα, το Παγκόσμιο Κύπελλο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων -κι όχι μόνο- όλου του πλανήτη και τα βλέμματα στράφηκαν στο Κατάρ. Στον τελικό έφτασαν τελικά η Αργεντινή και η Γαλλία, ωστόσο, η ομάδα που αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό όλων, είναι το Μαρόκο. Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί και οι ποδοσφαιριστές του έγραψαν τη δική τους ιστορία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, κι έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει σε ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα χαμόγελα και τα δάκρυα των ποδοσφαιριστών, αλλά και οι iconic πανηγυρισμοί με τις μητέρες τους, σαν μικρά παιδιά, είναι αυτά που θα κρατήσουμε από τη φετινή διοργάνωση...

Not

1b3f63253ac21621d4b515a0ac4e8869-xl.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Έχετε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια μοιάζουν με έναν μικρό, φαύλο κύκλο; Πρώτα ήταν ο Covid-19, που άλλαξε ριζικά τους ρυθμούς όλου του πλανήτη, μετά διάφορες μεταλλάξεις σε συνδυασμό με ιώσεις και τώρα, η γρίπη της καμήλας. Πρόκειται για μία λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS), σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ενώ οι ασθενείς μπορεί να μολυνθούν μετά από στενή επαφή με καμήλες ή με την κατανάλωση προϊόντων που προέρχονται από την καμήλα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ιός της καμήλας είναι πιο θανατηφόρας από τον Covid-19 και πραγματικά, κανείς δε γνωρίζει τι θα ακολουθήσει.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

dt.png

Βαθμολογία: 10/10

Μία ακόμα επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους. Η συμμετοχή του πρωτοποριακού κέντρου πρόληψης διατροφής - ευεξίας Personal Wellness στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022 με δικό της στάντ στο περίπτεροΨ-38, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως και τις 28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία του είχε ως στόχο να μυήσει τους επαγγελματίες του τουρισμού στον κόσμο του scientific wellness, που αποτελεί την απόλυτη τάση του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζοντας εκτός των άλλων και την game changing υπηρεσία της ανάλυσης μικροβιώματος και συμβουλευτικής επί των αποτελεσμάτων που πρώτη η Personal Wellness προσφέρει και η οποία έρχεται να επανατοποθετήσει πλήρως τον κλάδο των κέντρων διατροφής και ευεξίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την επιστημονική της ομάδα για τις καινοτόμες υπηρεσίες ευεξίας που έχουν σχεδιάσει για τον κλάδο των ξενοδοχειών, οι οποίες, απόλυτα εναρμονισμένες με το τρίπτυχο της φιλοσοφίας της, ‘πρόληψη-διατροφή-lifestyle’, στοχεύουν στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών του απαιτητικού κλάδου της φιλοξενίας και του τουρισμού. 

Not

4669e3881b2e07cd9b6a0089645f3cfe.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Η τέχνη έχει τη δύναμη να επικοινωνεί συναισθήματα και αλήθειες. Όμως, στην καθημερινότητά μας, εμείς πόσο αξιοποιούμε μια τέτοια συνθήκη με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν; Δυστυχώς, παρατηρώ ότι οι απρόσωπες σχέσεις πρωταγωνιστούν, ειδικά σε συνδυασμό με τα social media, κάτι που με λυπεί. Ο κόσμος φοβάται να «τσαλακωθεί», να ερωτευτεί, να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα τον βασανίζουν και τον κάνουν να «μένει πίσω»... Ας γίνουμε πιο ανθρώπινοι... Αυτό είναι το μήνυμά μου και η βαθιά μου επιθυμία για τη νέα χρονιά!