fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-6VzCC.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η φιλοσοφία της Zeus+Δione αντικατοπτρίζεται υπέροχα στη νέα homeware συλλογή του ελληνικού brand, "Philoxenia", που αναβιώνει τις αρχές παραδοσιακών τεχνικών που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν συνδέοντάς τις με το μέλλον. Για αυτήν τη συλλογή, η Z+Δ έχει συνθέσει αρμονικά ένα συνονθύλευμα υλικών δημιουργώντας μοναδικής αισθητικής αντικείμενα που ήδη λατρέψαμε.

Not

shutterstock-1031742880.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Στον αντίποδα, πολλά είναι τα brands στον κόσμο που δυστυχώς ποντάρουν στους μιμητισμούς και σε μια σχεδιαστική φιλοσοφία που βλέπουμε συνεχώς να επαναλαμβάνεται. Είναι σημαντικό να εξελισσόμαστε και να εναρμονιζόμαστε με τις συνθήκες της εποχής, προτάσσοντας νέες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

unnamed.png

Βαθμολογία: 9/10

Τα CFDA Awards που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, αποδείχθηκε γι' άλλη μια φορά πως η Zendaya έχει ακόμα πολλά να δώσει στον χώρο της μόδα. Ένα πραγματικό icon της νέας γενιάς, που μαγεύει με κάθε look της και κάνει να τους πάντες να μιλούν γι' αυτήν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τιμήθηκε με το βραβείου του Fashion Icon of the Year, δεδομένων των απίθανων red carpet εμφανίσεων που έχει χαρίσει.

Not

unnamed-P0YyE.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Μιλώντας για icons, τότε σίγουρα δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη Sarah Jessica Parker ή αλλιώς την Carrie Bradshaw, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη για το reboot του θρυλικού "Sex and the City". Είναι πραγματικά στενάχωρα τα σχόλια που δέχτηκε με αφορμή το remake, για τα οποία τοποθετήθηκε: «Είναι τόσες οι μισογυνιστικές κουβέντες που αφορούν εμάς και ποτέ δε θα γίνονταν για έναν άνδρα: γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Αισθάνομαι λες και ο κόσμος δε θέλει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, λες και τους αρέσει να πονάμε εξαιτίας αυτού που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειες, είτε κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω την εικόνα μου. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;». Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες τοξικές απόψεις δεν έχουν θέση στη σημερινή κοινωνία!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

artbazaarnov21-4a.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από εγχειρήματα και εκδηλώσεις που γίνονται για καλό σκοπό και γεμίζουν ελπίδα. Για ακόμα μία χρονιά, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», στην Αίθουσα Allatini - Dassault, του Γαλλικού Ινστιτούτου. Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, που μαγεύτηκε από τις πρωτότυπες ιδέες των παιδιών, από τη δημιουργικότητά τους, από την αγάπη τους για την τέχνη αλλά και από το πνεύμα προσφοράς στον συνάνθρωπο. Οι μικροί καλλιτέχνες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» παρουσίασαν πανέμορφα έργα, τα οποία πουλήθηκαν σε γονείς και φίλους του Κολεγίου. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Α.ΜΕ.Α «ο Σωτήρ».

Not

251064170-435648977914922-5136574628423229235-n.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Με την εμφάνιση των πρώτων κρύων και την καθημερινή πτώση της θερμοκρασίας, τα winter trends έχουν αρχίσει να κυριαρχούν. Για ακόμα μία σεζόν όμως καλούμαστε να πούμε πως επειδή κάτι είναι τάση δεν είναι απαραίτητο να το εντάξουμε στις εμφανίσεις σας. Φυσικά και η κάθε μία από εμάς έχει το δικαίωμα να επιλέγει ότι θέλει, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν δεν αισθανόμαστε καλά μέσα σ' αυτό που φοράμε βγαίνει προς τα έξω. Προτιμήστε κομμάτια που θα σας κάνουν να λάμπετε και να νιώθετε υπέροχα. Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν...

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed-GjK7V.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για μία ακόμη φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι Milwaukee Bucks επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο, όπου τους περίμενε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ την περσινή σεζόν κι ο Γιάννης, μας απέδειξε για μία ακόμη φορά αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Ότι είναι ένας άνθρωπος που παραμένει αυθεντικός και δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα του πλανήτη. Πήρε το λόγο κι απέφυγε τα πολλά λόγια. Μίλησε για την οικογένειά του, θυμήθηκε την Ελλάδα. Έκανε δώρο στον πλανητάρχη ένα ζευγάρι παπούτσια, αστειεύτηκε... Ο Γιάννης κάνει και πάλι τους Έλληνες περήφανους!

Not

7-prisioneiros-08-00360-1.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Αυτήν την εβδομάδα παρακολούθησα το "7 Prisoners", τη νέα ταινία του Netflix. Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει. Η ζωή τον κάνει σκληρό ακόμα και σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκεται, με τα πάντα γύρω του να λειτουργούν σαν εχθροί του. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα γι' αυτήν την παραγωγή, μιας και το story είναι αρκετά «σκληρό». Ωστόσο, εάν είστε λάτρεις της δράσης και του μυστηρίου, τότε αυτή η ταινία θα σας αρέσει.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

unnamed-JGvYE.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Lady Gaga είναι iconic! Είναι ίσως από τις λίγες stars της γενιάς της που έχουν το πραγματικό quality που απαιτεί το Hollywood. Είναι τολμηρή, αλλάζει, δεν φοβάται να μετατραπεί σε διαφορετικές περσόνες και κάθε φορά που τη βλέπεις είναι σαν να μεταφέρεσαι σε έναν άλλο κόσμο. Κάθε φορά το επόμενο της βήμα είναι πιο bold από το προηγούμενο, διατηρώντας όμως πάντα το class που τη χαρακτηρίζει. Αφορμή για όλα αυτά που είπα φυσικά είναι η εκθαμβωτική εμφάνισης της με φόρεμα Gucci στην πρεμιέρα του «House of Gucci». Αξίζει και με το παραπάνω τη ματιά μας. 

Not

unnamed-7J6zV.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Η Θεσσαλονίκη έγινε Hollywood και τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ήδη στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Είναι πραγματικά κρίμα να γίνεται κάτι τόσο σπουδαία και παράλληλα κάτι τόσο άσχημο στην πόλη μας. Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ. Αν και παρά τους τραυματισμούς τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση του ενός κρίνεται κρίσιμη.