fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

shooting-swatch-8700.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ακόμα μία υπέροχη δημιουργία με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση κέρδισε το ενδιαφέρον μου. Ο Γιώργος Τλούπας ρωτήθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να σχεδιάσει ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης με σκοπό τον εορτασμό της επετείου της ανεξαρτησίας. Ο σχεδιασμός είναι ένας λεπτός υπαινιγμός και για τα δύο τις σημερινές και τις ιστορικές ελληνικές σημαίες, με ένα σύνολο παράλληλων λευκών και μπλε γραμμών αποκαλύπτοντας έναν λευκό και μπλε σταυρό. Επεξεργασμένο σε 200 κομμάτια, το ρολόι είναι μέρος ενός συνόλου αντικειμένων για να γιορτάσουμε μία ιστορική στιγμή για την Ελλάδα.

Not

emmy-nominations-2016-best-actress-michelle-dockery-downton-abbey.jpg

Βαθμολογία: 7/10

Ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά The Downton Abbey και για ακόμα μία φορά αντιλαμβάνομαι πόσο απαρχαιωμένες απόψεις συνεχίζουν να έχουν οι Άγγλοι κι ότι μετά από τόσα χρόνια έχουν μία τεράστια εμμονή με τα πρωτόκολλα. Σε μία εποχή που υποτίθεται ότι εξελίσσεται συνεχώς, κάποια πράγματα δε θα σταματήσουν ποτέ, όπως όλα δείχνουν. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

image.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Αυτήν την εβδομάδα, το Met Gala κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των fashion lovers, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η πραγματοποίηση τέτοιων μεγάλων event στις μέρες μας, δεδομένου ότι τα είχαμε στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λαμπερές εμφανίσεις που συζητήθηκαν, προσωπικότητες που βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο και μηνύματα μέσα από τα looks που επέλεξαν οι celebrities. 

Not

la-casa-de-papel.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Η νέα σεζόν του La Casa de Papel δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι. Πέρα από τις συνεχείς επαναλήψεις με τις προηγούμενες, σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ πως ήταν αρκετά απογοητευτικό το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά και πολλές σκηνές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

kr-cOsfG.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μία είδηση που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Ένωσης Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EVBB), οικονομολόγος κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Σκοπός του EVBB είναι η βελτίωση της ποιότητας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ευρώπη και η ενίσχυση των προσπαθειών που αποσκοπούν στην προώθηση της ΕΕΚ ως πρώτη επιλογή για τους νέους. Η ανάληψη της αντιπροεδρίας του EVBB από τον κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο αποτελεί αναγνώριση της πολύ επιτυχημένης πορείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον ευρωπαϊκό χώρο στον οποίο και έχει διακριθεί συμμετέχοντας σε σημαντικά Έργα και Πρωτοβουλίες.

Not

e97c4c5d5f02f4834d40402e861c4e3a.jpg
Image source: @thefashionspot

Το φθινόπωρο αποτελεί μία μεταβατική περίοδο και εναλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι συχνές κι έντονες. Είναι κατανοητό ότι για πολλές η δημιουργία των κατάλληλων συνόλων είναι μία απαιτητική διαδικασία. Plus, αντιλαμβανόμαστε πως τα καλοκαιρινά κομμάτια ίσως να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους και να επιθυμείτε να φορέσετε τις τάσεις της νέας σεζόν. Παρόλα αυτά παρατηρούμε πολλές υπερβολές. Όχι, κανένα μάλλινο πουλόβερ δεν ταιριάζει σε καμία ώρα της ημέρας αλλά ούτε και οι μπότες. Προσπαθήστε να βρείτε σχέδια που θα σας χαρίσουν πρακτικότητα αλλά παράλληλα θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τις εποχής. Τζιν παντελόνια, sneakers, loafers, πουκάμισα και denim jackets είναι μερικά από αυτά.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

image-4-1559183521.jpeg
Βαθμολογία: 8/10

Η αλήθεια είναι πως αυτό, το πρώτο διάστημα του φθινοπώρου η θερμοκρασία δεν σταθεροποιείται σε συγκεκριμένα επίπεδα και δύσκολα μπορεί κανείς να προβλέψει τον καιρό στην Ελλάδα. Σίγουρα σας έχει τύχει κι εσάς να φοράτε τη μία μέρα το αγαπημένο σας ζευγάρι πέδιλα και την επόμενη, biker boots. Προσωπικά, αυτό το διάστημα επιλέγω σχεδόν σε καθημερινή βάση sneakers, τα οποία συνδυάζονται άψογα με όλα τα looks και γιατί όχι, ακόμη και με τα πιο βραδινά. Έχετε δοκιμάσει να φορέσετε το αγαπημένο σας sleek dress, με ένα ζευγάρι chunky trainers; Δοκιμάστε το και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Not
estiasi-2-0.jpeg
Βαθμολογία: 2/10

Τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν τεθεί σε εφαρμογή μία σειρά από μέτρα, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα covid19. Είναι αλήθεια πως έχει ξεκινήσει μία μεγάλη κουβέντα για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων, ωστόσο πρέπει όλοι να κατανοήσουμε πως οι επιχειρηματίες που καλούνται να εφαρμόσουν τα συγκεκριμένα μέτρα, δε φέρουν καμία ευθύνη. Οι άνθρωποι αυτοί, απλά ακολουθούν τις εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης κι είναι πραγματικά πολύ άσχημο να "δέχονται" τα βέλη από ανθρώπους που ενδεχομένως διαφωνούν. Η κατάσταση είναι ήδη δύσκολη για όλους μας και δε χρειάζεται να τη δυσκολεύουμε ακόμη περισσότερο...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

unnamed-MYK32.png

Βαθμολογία: 10/10

Οι νέες καμπάνιες απαιτούν πρόσωπα που διδάσκουν μια διαφορετική σοβαρότητα από αυτή που είχαμε συνηθίσει, μια πιο φεμινιστική, έντονη και σεξουαλική χωρίς να φοβούνται πως θα ενοχλήσουν τη συντηρητική κοινότητα των A-listers. Έτσι, η Shiseido, έκανε το βήμα και έβαλε την απόλυτα ανατρεπτική Úrsula Corberó ως νέα Global Ambassador και βασική πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας καμπάνιας POWER IS IN YOU. Μαζί μας προσκαλούν να εκφράσουμε την δύναμη της ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο. Φυσικά, τα ακόμη πιο συναρπαστικά νέα είναι το νέο ULTIMUNE, το #1 αντιγηραντικό serum της Shiseido, έρχεται με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία που υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα. Τώρα και στο μέλλον.

Not

mpogdanos1.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Θέλουμε κέντρο, με προοδευτισμό όχι κακές απομιμήσεις ανθρώπων που επιμένουν να μένουν στο σκοτάδι δημιουργώντας εντυπώσεις στους βαθιά και κρυφά δεξιούς ανθρώπους που κρύβουν το μισογυνισμό και το ρατσισμό τους σε σχόλια στο Twitter, τα οποία μετά ανακαλούν. Ο σάλος που έγινε για τον «θορυβώδη» όπως τον χαρακτήρισαν κ. Μπογδάνο πλέον καταλήγει να γίνεται ενοχλητικός, όχι απλώς να αποτελεί μια ακόμη πλάκα στη σύγχρονη πραγματικότητα.