fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

gucci-aria-collection-review-43.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για πρώτη φορά δύο γιγάντια brands, αυτά των οίκων Gucci και Balenciaga παρουσίασαν μια συνεργασία έκπληξη προς τιμήν των 100ων γενεθλίων του οίκου Gucci. Το "Aria" show παρουσιάστηκε σε μια διαδικτυακή πασαρέλα γεμάτη έμπνευση και φαντασία, όπου όπως επαναλαμβάνεται από τους εκπροσώπους της Gucci, η κοινή προσπάθεια ήταν ένα «hacking lab» στο οποίο ο creative director, Alessandro Michele χρησιμοποίησε στοιχεία από την ιστορία του οίκου Balenciaga με την άδεια της Demna Gvasalia. To αποτέλεσμα ήταν εξωπραγματικά εντυπωσιακό και ευφυέστατο!

Not

4687e75a3f234662c6989ef3958814af.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Το να συσσωρεύεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι και δεν χρησιμοποιείς είναι μια κακή συνήθεια. Όσο πιο εύκολα απαλλάξουμε τους χώρους μας ή τις ντουλάπες ή τις βιβλιοθήκες μας από άχρηστα αντικείμενα τόσο πιο ανακουφισμένοι θα νοιώσουμε.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

hot-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας "House of Gucci", η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο. Με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Adam Driver και σε σκηνοθεσία του Ridley Scott, η ταινία ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των fashion lovers, αλλά και των σινεφίλ. Μέσα από τις φωτογραφίες, βλέπουμε το vintage ζεύγος Gucci (Patrizia Reggiani & Maurizio Gucci) στον γάμο τους τη δεκαετία του '80 -στο ξεκίνημα μιας αγάπης με σκοτεινό τέλος, το οποίο πρόκειται να «ζωντανέψει» στις οθόνες μας σε μερικούς μήνες από τώρα.

Not

not-1.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η δολοφονία του Γιώργος Καραϊβάζ έγινε το θέμα των ημερών και κλόνισε ολόκληρη τη χώρα, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στον χώρο της δημοσιογραφίας όσο και στο οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο κάνει συνεχώς λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο που χάθηκε τόσο άδικα. Το περιστατικό, φέρνει καθημερινά στη δημοσιότητα νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις, βίντεο-ντοκουμέντα, καθώς και μαρτυρίες που μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο... Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά, τόσο αποτρόπαια, αφήνοντας πίσω του ένα κενό για τους δικούς του που δύσκολα θα καλυφθεί. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

shutterstock-1012759627.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Οι καινούριες συνεργασίες ήταν πάντοτε κάτι το οποίο είχε πολύ ενδιαφέρον και κυρίως ανάμεσα σε διαφορετικούς κλάδους. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο σημαντική κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε, διότι μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτή τη φορά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με 4 από τις κορυφαίες εταιρίες των τομέων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής με στόχο την ενδυνάμωση της Αρτοζαχαροπλαστικής. Αυτές είναι οι «Μύλοι Λούλη», «Παράξενες Ύλες», «Τhe Mart» και η Friesland Campina Hellas. Ταυτόχρονα, αυτό που μάς ενθουσιάζει είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με κολοσσιαίες εταιρίες στη διοργάνωση Masterclasses, σεμιναρίων, δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών στις κορυφαίες επιχειρήσεις!

Not

172924032-572895743689365-1779529676814369835-n.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Από μικρή έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για την Βασιλική Οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Μη με ρωτήσετε γιατί και πως προέκυψε όλο αυτό, γιατί ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθώ, διαβάζω και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Ο θάνατος του Πρίγκιπα Φίλιππου του Εδιμβούργου την προηγούμενη Παρασκευή με συγκίνησε και με στεναχώρησε. Περιμένω να παρακολουθήσω σήμερα την κηδεία του επί 73 χρόνια συζύγου της μακροβιότερης Βασίλισσας του βρετανικού θρόνου και να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

-U0fTW.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το πιο μεγάλο φιλί της Αθήνας κοσμεί έναν τοίχο στο Μεταξουργείο. «Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη δημιουργεί μια «γέφυρα» ανάμεσα στους Αθηναίους και στους επισκέπτες. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #OnAthens του Ιδρύματος Ωνάση, δίνει την ώθηση για μια πόλη πιο φιλική, πιο όμορφη, πιο ενωμένη και πιο δεκτική από ποτέ. Άλλωστε, τονίζοντας την αξία της ανθρώπινης επαφής, μας φέρνει όλους, λίγο, πιο κοντά σε όσα πραγματικά μας έλειψαν. 

Not

plateia-varnava-skoupidia-prin.jpg

Βαθμολογία: 2/10

To παραδέχομαι. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που βγαίνουν στα πάρκα και που πλέον δειλά δειλά συνωστίζονται. Σαν ένα άλλο προπατορικό αμάρτημα, αυτή η συνήθεια έχει γίνει η νέα μου αγαπημένη. Επέλεξα προσεκτικά τις κινήσεις μου ξεκίνησα να το κάνω μετά τον εμβολιασμό του πατέρα μου. Παρόλα αυτά, όπως οι υπόλοιποι -και καλώς- δε συγχωρούν εμένα, εγώ με τη σειρά μου δε συγχωρώ όλους αυτούς που φεύγουν και αφήνουν τα πάρκα γεμάτα σκουπίδια. Μήπως είμαστε ότι αφήνουμε πίσω μας;