fbpixel

Search icon
Search
Οι ρομαντικές ταινίες-«διαμάντια» του Netflix για να δείτε αυτό το καλοκαίρι
ARTS & CULTURE

Οι ρομαντικές ταινίες-«διαμάντια» του Netflix για να δείτε αυτό το καλοκαίρι

Νεότερες αλλά και κλασικές επιλογές, ιδανικές για τα summer nights


Μπορεί το καλοκαίρι να περνάμε περισσότερο χρόνο στην παραλία και στα στενάκια κάποιου νησιού της χώρας μας, αλλά μια καλή σειρά ή ταινία είναι η ιδανική επιλογή για τις ώρες που θέλουμε να χαλαρώσουμε ή ψάχνουμε τρόπους για να αξιοποιήσουμε τις lazy summer nights. Γι' αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες νέες αλλά και παλαιότερες παραγωγές του Netflix, που είναι συνώνυμες του καλοκαιριού και αξίζει να τις εντάξετε στη watch list σας αυτήν την περίοδο.

Αφεθείτε στις ιστορίες τους!

The Last Summer

last-summer-2021.jpg

Μια ταινία που παρουσιάζει με τον πιο ρομαντικό τρόπο τον εφηβικό έρωτα και την απελευθερωτική μαγεία του καλοκαιριού. Με πανέμορφα σκηνικά και πρωταγωνιστές οκτώ αποφοίτους λυκείου που περνούν αυτό ακριβώς που φανερώνει ο τίτλος, δηλαδή το τελευταίο καλοκαίρι τους πριν το πανεπιστήμιο και τις υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής, αναδεικνύει όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε αυτήν την εποχή, χωρίς έγνοιες και στρες για όσα θα ακολουθήσουν. Πρωταγωνιστούν: Fatih Berk Sahin, Ece Çesmioglu, Halit Özgür Sari κ.ά.

Ibiza

aaaabxkdihpmdmwtrqalzva2jdwxmoevbnffb23krpqkxqqzowv1wk-15ui9f1cplcyusibrsyhtqvv9jeq-tb8py6o19a4s.jpg

Η ταινία "Ibiza" μας υπενθυμίζει το πόσα ανέμελα και διασκεδαστικά θα έπρεπε να είναι όλα τα καλοκαίρια. Μια ξέφρενη εμπειρία διαδραματίζεται ένα καλοκαίρι για μια παρέα γυναικών, όπου οι έρωτες, τα ξενύχτια, τα ατελείωτα summer parties και οι γνωριμίες βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα και τις χαρίζουν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ταινία είχε γίνει must-watch το έτος που κυκλοφόρησε (2018), γι' αυτό και αξίζει να την παρακολουθήσετε. Πρωταγωνιστούν: Gwen Elizabeth Duchon, Gillian Jacobs, Michaela Watkins κ.ά.

Love & Gelato

https-netflixlifecom-files-2022-04-lag-unit-06890r.jpg

Μια girly ταινία, ιδανική για εσάς που θέλετε να αφεθείτε στην ανεπανάληπτη γοητεία της Αιώνιας Πόλης. Η Lina υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό! Πρωταγωνιστούν: Owen McDonnell, Anjelika Washington, Susanna Skaggs κ.ά.

Heart Parade

heart-parade-review-parade-serc-2.jpg

Σε αυτήν τη νέα ταινία του Netflix, μια «γυναίκα καριέρας» που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία με σκοπό να σώσει τη δουλειά της. Εκεί, γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους. Μια τρυφερή ιστορία που θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, κρατώντας σας τέλεια συντροφιά. Πρωταγωνιστούν: Anna Próchniak, Mickal Tsernetski, Ivo Raisky κ.ά.

The Last Letter From Your Lover

10457993.jpg

Η Felicity Jones και η Shailene Woodley πρωταγωνιστούν και παρουσιάζουν μια απαγορευμένη αγάπη ενός ζευγαριού τη δεκαετία του 1960. Η Jones υποδύεται την Ellie, μια νεαρή δημοσιογράφο στο Λονδίνο του σήμερα, που ανακαλύπτει μια συλλογή από ερωτικές επιστολές από το '60 και προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα των δύο ερωτευμένων, αλλά και το πώς και γιατί τελείωσε η σχέση τους. Πρωταγωνιστούν: Shailene Woodley, Joe Alwyn, Wendy Nottingham κ.ά.

Into the Wild

mv5bmtm1mjqzmda5nv5bml5banbnxkftztcwmdk5mdg3mw-at-at-v1.jpg

Το σκηνοθετικό εγχείρημα του Sean Penn βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Christopher McCandless, ο οποίος έκανε κάτι που όλοι μας ονειρευόμαστε μόνο. Μετά την αποφοίτησή του, ο McCandless έδωσε όλα τα χρήματά του και τα υπάρχοντά του και είπε αντίο στην απλή προαστιακή του ζωή, ξεκινώντας από όπου και αν πήγαινε ο κόσμος. Η ταινία καταγράφει την πορεία του McCandless σε ολόκληρη την Αμερική, τους ανθρώπους που γνώρισε και τις σχέσεις που έκτισε. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε μαζί του! Πρωταγωνιστούν: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt κ.ά.

Κεντρική φωτογραφία: The Last Summer