fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Οι πιο hot σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε τον Ιούλιο
ARTS & CULTURE

Netflix: Οι πιο hot σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε τον Ιούλιο

Ό,τι νέο κάνει πρεμιέρα από σήμερα


Νέες παραγωγές κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix μέσα στο επόμενο διάστημα και ήδη ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε και να χαθούμε στις συναρπαστικές ιστορίες τους. Ταινίες για όλα τα γούστα που σίγουρα θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον και που θα θυμάστε για καιρό.

Παρακάτω, οι νέες hot σειρές και ταινίες του Netflix για τον Ιούλιο!

King of Stonks

aaaabyhwreec3bbwtwsnh4b3jg0cm0ptj6hmco4ywcs2xtco8x1urtt2zmqvufn4lpdwkvnbqhqawrmplcfmjombwtptxgitjqjl0ocj.jpg

Αποζητώντας διακαώς τη δόξα, σε αυτήν τη νέα σειρά ένας υπερφιλόδοξος οικονομολόγος λέει ψέματα, εξαπατά και μηχανορραφεί για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη. Πρωταγωνιστούν: Wilson Gonzalez, Matthias Brandt, Rouven David Israel, κ.ά.

Πρεμιέρα 6 Ιουλίου.

Boo, Bitch

aaaaqb6o7hxi4p2x3ueajttxjkpwdx2lc-sfxzggucqxsns6lq3irflz1ccwnneyj9vq1fmrkvryz3c2z3od5lth9ptp-ymwofo0lxtc8qd1aeuucnnushhsjtf5ct-doy7scm8e-1jvesr7auwko0puqr1n.jpg

Μια mini σειρά που ποντάρει στο γέλιο έρχεται στην πλατφόρμα. Δύο κολλητές στο λύκειο κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να τις προσέξουν. Αλλά όταν η μία γίνεται φάντασμα, θα πρέπει να ζήσει τη ζωή στα κόκκινα - όσο ακόμα μπορεί. Πρωταγωνιστούν: Jami Alix, Mary Aldousary, Brittany Bardwell κ.ά.

Πρεμιέρα 8 Ιουλίου.

The Sea Beast

aaaaqttfsndidfmcyrix5qxvhtwl5usxzjvrhz3h3ysc2p9xcoqt6ydjtyyskbo8jmuoho2wojfctrv4x7vkbtkzwxq7kvfaslkibyjjvoptqe7zdno1vwxgnf4pbvxpsttvuj8rw5nwhsuzgptlbmse2cpajwk.jpg

Στη σειρά, σε μια εποχή που τρομακτικά θηρία τριγυρνούσαν στις θάλασσες, οι κυνηγοί τεράτων ήταν περίφημοι ήρωες. Όταν, όμως, μια νεαρή ταξιδεύει ως λαθρεπιβάτης στο θρυλικό του πλοίο, βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Μαζί ξεκινούν ένα επικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά και γράφουν ιστορία. Στις φωνές των ηρώων: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris κ.ά.

Πρεμιέρα 8 Ιουλίου.

The Gray Man

d2fdd4c0c31c2685356c42934fce84a0.jpg

Σε αυτήν την ταινία, ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA. Ο ίδιος, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του. Μια ταινία γεμάτη δράση που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους. Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas κ.ά.

Πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου.

Uncoupled

aaaaqragqxqrovkd-oi0fhdaksg-qqmi37obmnbrmvxgqicl3rzlgxuae7usvvhr-pxnn2ieuwl7ih2ns9hgnwi5ggm9vy4mmpu4jqr0pakc-xizkpvlnina5n4zf5wdhlgkpqwuusvoqwr5bazq2nhojnulmai.jpg

Από τους δημιουργούς του "Emily in Paris" και του "Sex and the City", το "Uncoupled" έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix και πρόκειται να γίνει μια από τις must-see κωμικές σειρές. Ο Neil Patrick Harris θα είναι ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης σειράς που έρχεται αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος πίστευε πως η ζωή του ήταν τέλεια μέχρι που ο σύζυγός του τον αιφνιδιάζει φεύγοντας από το σπίτι ύστερα από 17 χρόνια. Πρωταγωνιστούν επίσης: Emerson Brooks, Colin Hanlon, Iván Amaro Bullón κ.ά.

Πρεμιέρα 29 Ιουλίου.

Persuasion

dakota-johnson-as-anne-elliot-in-persuasion-header.jpg

Η ταινία "Persuasion" του Netflix με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jane Austen, το οποίο πρόκειται για το τελευταίο ολοκληρωμένο της συγγραφέως. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία γυρίστηκε στην περιοχή Bath της Αγγλίας την περασμένη άνοιξη, όπου η Austen είχε ζήσει από το 1801 έως το 1806. Πρωταγωνιστούν επίσης: Cosmo Jarvis, Henry Golding, Richard E. Grant κ.ά.

Πρεμιέρα 29 Ιουλίου.

Enjoy!