fbpixel

Search icon
Search
Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής για τη βαλίτσα των διακοπών σας
THE LOOK

Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής για τη βαλίτσα των διακοπών σας

Τα must-haves που σίγουρα θα αξιοποιήσετε τις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού


Αυτές τις ημέρες, οι πόλεις έχουν σχεδόν αδειάσει μιας και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιον ειδυλλιακό προορισμό. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμη βρίσκονται υπό τους αστικούς ρυθμούς κι ετοιμάζονται να αφεθούν στο απόλυτο summer mode μέσα στο επόμενο διάστημα. Εάν κι εσείς είστε στη διαδικασία που φτιάχνετε τη βαλίτσα σας και σκέφτεστε μήπως ξεχάσετε κάτι που τελικά θα χρειαστείτε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε όλες τις last minute προσθήκες που πρέπει να πάρουν μια θέση ανάμεσα στα πράγματά σας και σίγουρα θα αξιοποιήσετε στις διακοπές σας.

Τα αξεσουάρ που θα σας συντροφεύσουν στις εμφανίσεις σας στην παραλία και στις βόλτες σας στο νησί

Image source: @emilisindlev

Πέρα από τα ρούχα και τα παπούτσια που θα πάρουν τη θέση τους στη βαλίτσα σας, είναι σημαντικό να μεριμνήσετε σχετικά με τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα looks σας. Σκεφτείτε πρακτικά, επιλέγοντας όλα εκείνα τα κομμάτια που έχετε πραγματικά ανάγκη και που γνωρίζετε από τώρα πως δε θα βγάζετε από πάνω σας. Must αποτελούν τα γυαλιά ηλίου κι ένα καπέλο, ενώ σίγουρα ένα φουλάρι μπορεί να κοσμήσει υπέροχα τα μαλλιά ή τον λαιμό σας. Plus, το αγαπημένο σας κόσμημα δεν πρέπει επίσης να απουσιάζει από το λίστα σας. Εμπνευστείτε διάφορους συνδυασμούς και ταιριάξτε όλα τα παραπάνω σε πολλές από τις εμφανίσεις σας.


Sunglasses, MAX&Co.
Hat, Max Mara
Scarf, Etro, Intervista
Bracelet, Katerina Ioannidis

Τα essentials της τσάντας θαλάσσης

Image source: @sliceoflucas

Φυσικά, θα πρέπει από τώρα να προσθέσετε στα πράγματά σας όλα όσα θα παίρνετε μαζί στις εξορμήσεις σας στην παραλία. Μέσα σε μια stylish beach bag απαραίτητα θεωρούνται η πετσέτα και σίγουρα τα αντηλιακά σας. Ακόμη, ρίξτε μέσα κι ένα after sun, που πολλές φορές αμελείτε να χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από ένα καλό βιβλίο για να «χαθείτε» στις σελίδες του την ώρα που θα χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα. Επιλέξτε ένα ανάγνωσμα που θα σας χαρίσει το απαραίτητο motivation, ώστε να το ξεφυλλίσετε ευχάριστα.


Beach basket bag, Loewe
Beach towel, Postfolk, Mosty.com
After sun, Dior, Sephora
Book, «Ναι», Στέφανος Ξενάκης, IANOS

Τα απαραίτητα τεχνολογικά gadgets για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας

Σίγουρα στις διακοπές καλό είναι να αποφεύγετε την πολλή χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς σκοπός σας είναι να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα mini detox απ' όσα σας προκαλούν στρες και αγωνία, απολαμβάνοντας τη γαλήνη και το απέραντο μπλε της θάλασσας. Ωστόσο, ένα ζευγάρι ακουστικά για το ταξίδι ή για τις ώρες που θα βρίσκεστε στην παραλία θεωρείται ιδανικό, όπως επίσης και μια φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσετε τις πιο δυνατές στιγμές του καλοκαιριού. Ένα φορητό ηχείο για το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μια εξίσου καλή επιλογή για όταν θα ετοιμάζεστε για τις εξόδους σας ή τις στιγμές που αποζητάτε παραπάνω ηρεμία. Ακόμη, ένα ψηφιακό ρολόι για να μετράτε τα βήματά σας και για να βλέπετε πόση ώρα κολυμπάτε αποτελεί μια επιπλέον ιδέα στην οποία αξίζει να επενδύσετε.


Polaroid, Πλαίσιο
AirPods 3rd gen, iStorm
Wireless speaker, JBL, Public
Apple Watch Series 7, iStorm

The extras

Image source: @parisianamour

Σαφώς και αυτό που έχετε απόλυτη ανάγκη στις διακοπές σας είναι η αίσθηση της άνεσης, έτσι ώστε να καταφέρετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Για παράδειγμα, μην ξεχάσετε μια sleepmask για ξεκούραστο ύπνο, αλλά και για πλήρη απομόνωση. Εννοείται πως το αγαπημένο σας άρωμα πρέπει να έχει μια θέση στις αποσκευές σας, καθώς θα σας κάνει να θυμάστε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας όταν θα το μυρίζετε στο μέλλον. Bonus, οι magazine lovers οφείλετε να κρατήσετε στα χέρια σας το νέο, καλοκαιρινό τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του GLOW, το οποίο θα μετατραπεί στην καλύτερη παρέα πλάι στο κύμα!


Sleepmask, Silk, Slip, Sephora
Perfume, Tam Dao EDP, Diptyque, Attica
The new summer August-September 2022 issue of GLOW

Κεντρική φωτογραφία: Dolce & Gabbana