fbpixel

Search icon
Search
Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Τα μουσικά events που έρχονται προσεχώς στην πόλη


Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, αλλά ήδη ανυπομονούμε για οτιδήποτε καινούριο έρχεται στην πόλη. Μεταξύ αυτών είναι και οι πολλά υποσχόμενες συναυλίες, οι οποίες θα μας απογειώσουν τα πρώτα βράδια του Σεπτέμβρη. Διακεκριμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη και υπόσχονται να μας χαρίσουν εμπειρίες αξέχαστες. 

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το φθινόπωρο με συναυλίες τις οποίες δε βλέπουμε την ώρα να απολαύσουμε. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές!

Melisses «Για όλα ικανοί» στο Θέατρο Γης

500x500.jpg

Οι Melisses, σε περιοδεία και αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, παρουσιάζουν το μουσικό τους πρόγραμμα «Για όλα ικανοί», με σκοπό να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους και στη Θεσσαλονίκη. Golden guest η "number one" star Έλενα Παπαρίζου. Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


Νατάσσα Μποφίλιου - Καλοκαίρι 2024 «Κάτι καίγεται» στο Θέατρο Γης

bofiliou-1320x880.jpg

Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό τη νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου «Κάτι Καίγεται» που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


James στο Θέατρο Γης

james-band.jpg

Οι James έρχονται ξανά στη χώρα μας επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα, οι James θα συναντηθούν και πάλι με τους χιλιάδες Έλληνες fans που ανυπομονούν για δύο ακόμη ιστορικές συναυλίες του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος, ειδικά μετά την περσινή μαγευτική sold out εμφάνισή τους στο Ηρώδειο. Οι James έχουν αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους. Από τις πρώτες τους εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και σήμερα, οι James έχουν αναδειχθεί ως ένα από τα πιο εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένα γκρουπ των τελευταίων 40 χρόνων.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 3 Σεπτεμβρίου στις 20:00.


Σταμάτης Κραουνάκης «Πιάνει ο έρωτας δουλειά» στο Θέατρο Δάσους

stamatis-k-1569171-b269452e-crb-sofia-camplioni-crop.jpg

Ο Έρωτας κομμάτι της ζωής μας. Πολλά τραγούδια καινούργια και παλιά, του Σταμάτη. Μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν αυτή τη βραδιά, στα ωραιότερα όνειρα μας. Με ηγέτη τον συνθέτη οι καλλιτέχνες.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), 4 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Γης

kotsiras-pasxalidis.jpg

O Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας, ενώνουν ξανά τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν φέτος το καλοκαίρι μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 6 Σεπτεμβρίου στις 21:30.


Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Καλό Καλοκαίρι» στο Φράγμα Θέρμης

protopsalti2.jpg

Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη μαγευτική φωνή της- που αναδεικνύει υπέροχα ηχοχρώματα – θα μας ταξιδέψει με τα υπέροχα τραγούδια της.
Η παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη επί σκηνής είναι αναμφισβήτητα μία αποκάλυψη και πάντα έχει κάτι καινούργιο να μας προσφέρει. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μαζί με μία εξάδα σπουδαίων μουσικών, είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση, ευαισθησία και πάθος.

Info: Φράγμα Θέρμης (Θέρμη), 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30.


Γιάννης Πάριος Live στο Θέατρο Γης

ghiannis-parios.jpg

Ο ερωτικός ερμηνευτής Γιάννης Πάριος, έρχεται για ένα live στο Θέατρο Γης στις 7 Σεπτεμβρίου. Μαζί του το κοινό θα ταξιδέψει, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα νοσταλγήσει και θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες παλιές και νέες του επιτυχίες χαρίζοντας αμέτρητες συγκινήσεις. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


Σταύρος Ξαρχάκος «Ρεμπέτικο - 40 χρόνια μετά» στο Θέατρο Δάσους

201013120721-untitled-2.jpg

Ο Σταύρος Ξαρχάκος -μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες- θα μεταφέρει τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών του εμβληματικού αυτού έργου που φέτος κλείνει σαράντα χρόνια από τότε που ρίζωσε στις καρδιές του κοινού. Σαράντα χρόνια πριν, παρά τις επιθυμίες εταιρειών, επέλεξε να βρει φωνές που να ταιριάζουν σ' αυτό που ονειρεύτηκε, φωνές με βίωμα και ιδιαίτερο χρώμα. Έτσι και τώρα επιλέγει την ομαδικότητα στην παρουσίαση αυτού του έργου χωρίς κραυγαλέα ονόματα και δίνει τον πρώτο λόγο στην ορχήστρα του. Όλοι μαζί παίζουν, τραγουδούν, συνθέτουν μια σύγχρονη ρεμπέτικη κομπανία, δημιουργείται η συνθήκη του ρεμπέτικου πάλκου του 2023, με μουσικούς του σήμερα, με τη σημερινή μουσική ματιά του Σταύρου Ξαρχάκου πάνω στο ιστορικό πλέον αυτό έργο του και μας αποκαλύπτουν, πώς σαράντα χρόνια μετά, το έργο αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται, να πρωτοπορεί και να εκφράζει τα μύχια της ανθρώπινης ψυχής.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), 7 Σεπτεμβρίου στις 20:30.