fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο trendy φθινοπωρινοί συνδυασμοί χρωμάτων για την κατοικία σας
INTERIORS

Οι πιο trendy φθινοπωρινοί συνδυασμοί χρωμάτων για την κατοικία σας

Τα color combos που πρέπει να πάρουν θέση στο σπίτι σας


Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει και οι τάσεις στο interior design αναβαθμίζονται και παίρνουν διαφορετική μορφή -πιο σύγχρονη από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Πλέον, βλέπουμε πως τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στα περισσότερα up to date σπίτια, κάτι που μέσα στην επόμενη χρονιά θα είναι σχεδόν επιτακτικό για όσους ακολουθούν πιστά τις αλλαγές και τα decor trends. Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από τώρα ένα mini home makeover, αλλάζοντας τελείως τους χώρους και τη διάθεσή σας;

Keep reading για να ανακαλύψετε τα πιο hot color combos που θα ανανεώσουν την κατοικία σας!

Pink & Black

Τι πιο σύγχρονο από το να συνδυάσετε ένα τόσο chic και ρομαντικό χρώμα με ένα τελείως διαφορετικό και bold! Το ροζ έρχεται σε υπέροχη αντίθεση με το μαύρο, ενώ παράλληλα μπορείτε να εντάξετε κι extra χρωματισμούς και details, όπως το χρυσό, μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Φροντίστε, ωστόσο, να υπερισχύει ένα μόνο από αυτά τα χρώματα, έτσι ώστε να μη δημιουργείται «σύγχυση» στο τελικό αποτέλεσμα.


Mint green & Gray

Δύο τόσο διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να χαρίσουν παραμυθένιο αποτέλεσμα στους χώρους σας. Εδώ και μερικά χρόνια, βλέπουμε πόσο πολύ έχουν ενταχθεί οι pastel αποχρώσεις στα σύγχρονα σπίτια και ειδικά σε όσα ακολουθούν μινιμαλιστικές τακτικές στη διακόσμηση. Γι' αυτό το φθινόπωρο, τολμήστε να κάνετε mix & match με ψυχρές αποχρώσεις και να «παντρέψετε» το χρώμα της μέντας με το ανοιχτό γκρι, όπως ακριβώς προτείνουν και οι experts στο design.


Brown & Black

Το καφέ είναι «συνώνυμο» του φθινοπώρου, ενώ το μαύρο έχει τον τρόπο να προσδίδει μοντέρνα διάσταση. Ένας συνδυασμός που πολύ αποφεύγουν, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να ταιριάξει φανταστικά σε κάθε κατοικία, ειδικά αυτήν την εποχή. Και πάλι, τα χρυσά στοιχεία μπορούν να εναρμονιστούν ονειρεμένα.


Green & Yellow

Το φετινό φθινόπωρο σάς προτείνουμε δύο έντονα χρώματα που κανένας από εμάς δεν σκέφτεται αρχικά να τα συνδυάσει. Ωστόσο, οι ειδικοί του interior design επιβεβαιώνουν πως το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει. Γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα με φειδώ μέσα σε ένα ουδέτερο background και θα δείτε πως αποτελούν έναν μοναδικό χρωματικό συνδυασμό που θα απογειώσει τον χώρο σας και θα σας ανεβάζει τη διάθεση καθημερινά.


Purple & Metallics

Ακόμα ένα fun χρώμα που αξίζει να το επιλέξετε για τη φθινοπωρινή διακόσμησή σας. Το μωβ και όλες οι αποχρώσεις του, δίνουν στον χώρο σας μια αισιόδοξη αύρα -κάτι που υποστηρίζουν και οι κανόνες του Feng Shui. Για να το συνδυάσετε σωστά, προσθέστε μερικές glam πινελιές, όπως χρυσές, ασημένιες ή rose gold -ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση-, δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο περιβάλλον, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις τάσεις της εποχής.