fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο τέλειες προτάσεις για να αναβαθμίσετε συνολικά την κουζίνα σας επιλέγοντας τα πιο fashionable kitchen gadgets
LET'S BOOST YOU UP

Οι πιο τέλειες προτάσεις για να αναβαθμίσετε συνολικά την κουζίνα σας επιλέγοντας τα πιο fashionable kitchen gadgets

Η Παρουσίαση σας δίνει όλους τους τρόπους για να βελτιώσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες


Η Παρουσίαση, με 39 καταστήματα στους κεντρικότερους δρόμους των πόλεων και στα μεγαλύτερα malls, αποτελεί την πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα, με είδη σπιτιού, πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, δώρα, είδη κουζίνας, μικροέπιπλα και λευκά είδη. Με εντυπωσιακές βιτρίνες, που τραβούν τα βλέμματα, και σ’ έναν χώρο υψηλής αισθητικής, παρουσιάζονται συλλογές με ό,τι μπορεί στις ημέρες μας να θεωρηθεί top & cool. Εδώ, θα βρείτε αντικείμενα επιλεγμένα ένα ένα και επώνυμα, καθώς φέρουν τις υπογραφές των διασημότερων κατασκευαστών του εξωτερικού, αλλά και βραβευμένων designers. 

WMF, KitchenAid, Rosenthal, Versace, Villeroy & Boch, Thomas, Yankee Candle, Riedel, Leonardo, Frette, Joseph Joseph και άλλοι «μεγάλοι» φιλοξενούνται στο λαμπερό περιβάλλον της και προτείνουν λύσεις με αξία, ανανεωτικό ύφος, πρωτοποριακό στιλ και ποιότητα που δεν αμφισβητείται. Κλασικά ή σύγχρονα, ανατρεπτικά ή με παραδοσιακό flair, γεμάτα χρώμα ή σε διακριτικούς neutral τόνους, όσα θα συναντήσετε στην Παρουσίαση είναι μοναδικά. Και όλα αυτά, σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι αναζήτησης με πείρα, up tempo διάθεση, μικρά και μεγάλα μυστικά, τις σωστές ισορροπίες ποιότητας-τιμής, οτιδήποτε νέο υπάρχει, αλλά κι άλλα tips, έτσι που η τελική επιλογή να είναι ουσιαστικά η καλύτερη. 

Στην Παρουσίαση, οι άνθρωποι χαμογελούν, γιατί προσφέρουν εμπειρίες που όλοι αγαπάμε! Μια ευχάριστη περιήγηση σας περιμένει και στο parousiasi.gr.

Art de la table

set.jpg

Ένα σετ από 66 μαχαιροπίρουνα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας Cromargan Protect -σειρά Kineo- της WMF. Την προσοχή αποσπά η λαβή του μαχαιριού, που δείχνει και τη μοναδική του κατασκευή.

BBQ

bbq.jpg

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας με προστατευτικό καπάκι για υγιεινό μαγείρεμα. Η γκριλιέρα της σειράς Lono της WMF με το θερμομονωτικό γυάλινο καπάκι εγγυάται ζουμερά και άψογα ψημένα φαγητά. Απολαύστε το ψήσιμο και μέσα στο σπίτι!

Classic

mixer.jpg

Εμβληματικός, διαχρονικός και κομψός σχεδιασμός, με λείες επιφάνειες και οργανικές, στρογγυλευμένες φόρμες, χαρακτηρίζει το μίξερ της KitchenAid. Μεγάλη ποικιλία βασικών εξαρτημάτων, για πολύ περισσότερες δυνατότητες κατά τη χρήση.

Boost you up tip of the day: Kitchen Update: Αναβαθμίστε την κουζίνα σας επιλέγοντας τα τέλεια gadgets που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες!

Info

Τσιμισκή 26, τηλ. 2310 220933 | Med Cosmos, , 11o χλμ. Θεσ/νίκης - Μουδανιών, τηλ. 2310 028610

www.parousiasi.gr

Facebook: parousiasi.gr

Instagram: parousiasi.gr