fbpixel

Search icon
Search
Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε μέσα στον επόμενο μήνα στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε μέσα στον επόμενο μήνα στη Θεσσαλονίκη

Οι καλλιτέχνες που καταφθάσουν στην πόλη μας για να χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές


Το καλοκαίρι έχει ταυτιστεί με τις συναυλίες και τις open-air σκηνές και το κοινό της Θεσσαλονίκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Οι υψηλές θερμοκρασίες που έχουν ξεκινήσει για τα καλά, μας κάνουν να αναζητούμε εισιτήρια για την επόμενη live εμφάνιση που θα απολαύσουμε. Ο επόμενος μήνας θα είναι γεμάτος απ' αυτές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά θέατρα και τα stages σε διάφορες περιοχές της πόλεις. 

Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο πολυαναμενόμενες και σας τις παρουσιάζουμε!

Πάνος Βλάχος - Summer Tour 2024 στη Μονή Λαζαριστών

9f3efd530b5d8f46ebbd77249415b684-xl.jpg

Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτι με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop. Ο Πάνος Βλάχος θα χαρίσει μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), 20 Ιουνίου στις 21:30.

Loreena McKennitt στο Θέατρο Γης

aef2024-loreena-mckennitt-1.jpg

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί την απόλυτη μούσα της world/ethnic/folk μουσικής, την Καναδή Loreena McKennitt, στο Θέατρο Γης. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα του ελληνικού κοινού, έρχεται να γοητεύσει το κοινό της Βορείου Ελλάδας, με το αδιανόητο ταλέντο και τη μαγική φωνή της, πέντε χρόνια μετά από την προηγούμενη, αξέχαστη εμφάνισή της. Έχοντας στην καριέρα της πάρα πολλές βραβεύσεις, έχοντας πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια δίσκους και γνωρίζοντας τρομαχτική επιτυχία απ' άκρη σ' άκρη της γης, η Loreena McKennitt, έρχεται και πάλι στη χώρα που τη λατρεύει όσο λίγους καλλιτέχνες.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 27 Ιουνίου στις 21:00.

«Προτιμώ» - Άννα Βίσση Tour στο Θέατρο Γης

e417f6e7b11c4ec5ab3e07b458360c85.webp

Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ... Άννα Βίσση Tour». Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει και θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της, το απαράμιλλο στιλ της και την αστείρευτη ενέργειά της. Ξεκινώντας τον Ιούλιο από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας σε όλη την Ελλάδα για περισσότερο από τρεις μήνες, η «απόλυτη Ελληνίδα star», που μετρά πάνω από 50 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δημιουργίας, θα χαρίσει μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 1 Ιουλίου στις 21:30.

Νατάσσα Μποφίλιου - Καλοκαίρι 2024 «Κάτι καίγεται» στο Θέατρο Γης

nor-natassa-bofiliou.jpg

Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου «Κάτι Καίγεται» που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Info: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας), 2 Ιουλίου στις 21:30.

Μαρίνα Σάττι στο Θέατρο Δάσους

satti-b-1-kDFSk.jpg

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στην Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live. Η Μαρίνα δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), 9 Ιουλίου στις 21:30.

Γιάννης Χαρούλης - Καλοκαίρι 2024 στο Θέατρο Γης

charoulis.jpg

Ο Γιάννης Χαρούλης για ακόμη ένα καλοκαίρι θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό. Από το χθες μέχρι το σήμερα, με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσει και θα μας χαρίσει υπέροχες βραδιές. Το πάθος και η φλόγα του θα φωτίσουν τα βράδια μας, σε μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε. Ο Γιάννης Χαρούλης με το λαούτο του θα μας αγκαλιάσει και θα μας συνεπάρει με τις μελωδίες του, τους στίχους του και τον ηλεκτρισμό του.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), 17 Ιουλίου στις 21:00.

Γιώργος Περρής - «Αυτό μόνο» στη Μονή Λαζαριστών

giwrghos-perris-2-1407x945.jpg

To Θέατρο Μονής Λαζαριστών γίνεται σταθμός για την καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Περρή που θα φέρει κάτι από τη μαγεία της μουσικής του σε κάθε πόλη της Ελλάδας που θα εμφανιστεί. Ο Γιώργος, με τον γνώριμο και ζεστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει, ετοιμάζει για το κοινό του μια γιορτή χαράς και ετοιμάζεται να τραγουδήσει, να μοιραστεί και να συγκινήσει με τη σπάνια φωνή του. Κι επειδή πρόκειται για συναυλία του Γιώργου Περρή, το χιούμορ, απαραίτητο συστατικό κάθε του εμφάνισης, γίνεται το αόρατο νήμα που ενώσει τις ιστορίες ανάμεσα στα τραγούδια του.

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), 18 Ιουλίου στις 21:30.