fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο κομψοί τρόποι για να εντάξετε το ολόσωμο μαγιό στα city looks σας
STYLING TIPS

Οι πιο κομψοί τρόποι για να εντάξετε το ολόσωμο μαγιό στα city looks σας

Και να φέρετε το καλοκαίρι στην πόλη


H θερμοκρασία έχει αυξηθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, αλλά η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στην πόλη παραμένουν έντονες και απαιτητικές. Αυτή η διαδικασία μας δημιουργεί την ανάγκη να εντάξουμε τις χαλαρές μέρες του καλοκαιριού στη ζωή μας. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε και να ανεβάσουμε και την ψυχολογία μας στα ύψη είναι τα σύνολά μας. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στα υφάσματα και τα χρώματα που μπορούμε να επιλέξουμε για να μειώσουμε τη θερμοκρασία και να αντέξουμε τη ζέστη. Υπάρχει όμως κι ακόμα μία εναλλακτική για προσθέσουμε τη summery essence στα every day city looks, κι αυτή είναι τα ολόσωμα μαγιό. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε πως θα τα συνδυάσετε με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Denim pants

202545279-123941156542938-9192495399939580312-n.jpg
Image source: @jeannedamas

Μπορεί τα τζιν παντελόνια να μην είναι η πρώτη μας επιλογή, κυρίως τις ημέρες με καύσωνα, αλλά αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δε θέλετε και δε μπορείτε να τα αποχωριστείτε, υπάρχουν λύσεις. Η άφιξη της Jeanne Damas για το show του Dior στην Αθήνα μαγνήτισε τα βλέμματα και φυσικά το ενδιαφέρον μας στράφηκε στις στιλιστικές της επιλογές. Μας απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ένα ολόσωμο μαγιό μαζί με λευκό τζιν παντελόνι είναι ένα σύνολο που όλες αξίζει να το δοκιμάσουμε. Συνδυάστε το με flat sandals και ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου και είστε έτοιμες.

Dress

emili-sindlev-by-styledumonde-street-style-fashion-photography20190909-48a5599-1.jpg

Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από αέρινες σιλουέτες και χαλαρά υφάσματα που όχι μόνο θα μας προστατεύουν αλλά θα χαρίζουν και κίνηση στην εμφάνισή μας. Τα φορέματα είναι ο κατάλληλος σύμμαχος αυτής της διαδικασίας. Ανανεώστε την εικόνα σας και κάντε τη διαφορά με μία μόλις κίνηση. Επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό σε έντονες αποχρώσεις που είναι και must και «παντρέψτε» το μ’ ένα oversized see-through dress. Ολοκληρώστε με λευκά αθλητικά παπούτσια και πολύχρωμη τσάντα. Να είστε σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσετε.

Shorts

117287665-322252868965462-2396106906809266811-n.jpg
Image source: @ariviere

Η χαλαρή και ανέμελη διάθεση είναι συνώνυμη με την καλοκαιρινή περίοδο και ιδανική για τις πρωινές και απογευματινές μας βόλτες. Πως θα την αποτυπώσετε στη εικόνα σας; Ταιριάζοντας ένα μαύρο one piece swimwear με λευκό σορτσάκια και σανδάλια. Αν θέλετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες τότε φροντίστε το μαγιό σας να είναι one shoulder με σκοπό να τονίσετε τα χέρια και το λαιμό σας και να αναδείξετε τη σιλουέτα σας. Plus, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή ένα φουλάρι δεμένο στα μαλλιά θα σας δώσει extra πόντους.

Skirt

b7f071ed13070c8dfe039b3dde6a9c5c.jpg

Οι φούστες έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στη συλλογή και στα looks μας. Αναφερόμενες στο καλοκαίρι δε μπορούμε να μη δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στις mini skirts. Κάντε το απόλυτο update συνδυάζοντας την με το ολόσωμο μαγιό σας. Για να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια και να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη αλλά ταυτόχρονα να παραμείνετε fashionable, προτιμήστε μονοχρωμία στη φούστα σας σε ουδέτερους τόνους μαζί με printed swimsuit, όπως είναι το floral.

Office looks

anoukyve-1.jpg

Ποιος είπε ότι δε μπορούμε να φορέσουμε το μαγιό μας στο γραφείο; Κι όμως γίνεται! Όλα έχουν να κάνουν με το σωστό styling. Προτιμήστε μαύρο μαγιό για πιο tailored αισθητική και επιλέξτε να το φορέσετε με dad pants ή straight leg trousers. Μία oversized tote bag και high heel mules θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι ένα σύνολο, το οποίο μπορεί να σταθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πλήθος περιστάσεων.