fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Οι πιο hot τάσεις στις φούστες για αυτήν την εποχή που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινά σας looks

Μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε τες asap


Οι πιο hot τάσεις στις φούστες για αυτήν την εποχή που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινά σας looks

Μπορεί το φθινόπωρο να προκαλεί μια μελαγχολία κι ένα αίσθημα νοσταλγίας για το καλοκαίρι και τις ανέμελες μέρες που έφυγαν, αλλά για τη μόδα είναι μία «όαση». Εκτός του ότι μπορούμε να φορέσουμε για λίγο καιρό ακόμα αρκετά από τα καλοκαιρινά μας κομμάτια, μας δίνεται η ευκαιρία ώστε να πειραματιστούμε με τις νέες τάσεις που κάνουν την εμφάνισή τους και να ξεκινήσουμε σταδιακά να τις προσθέτουμε στα καθημερινά day to nigh looks μας.

Και αφού έχουμε μιλήσει για τζιν, τσάντες και παπούτσια, έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθούμε μ’ ένα εξίσου μεγάλο κι ενδιαφέρον κεφάλαιο, τα skirt trends. Για πολλές γυναίκες, οι φούστες είναι ένα παρεξηγημένο κομμάτι, καθώς δυσκολεύονται είτε να βρουν το στιλ που τους ταιριάζει είτε να τις συνδυάσουν ή πολλές φορές και τα δύο μαζί. Από την προηγούμενη σεζόν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, γεγονός που μας δίνει πλήθος επιλογών αλλά και φρέσκων ιδεών από τα κορίτσια του street style.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο ώστε να διαλέξετε τις αγαπημένες σας και να ξεκινήσετε να τις δοκιμάζετε. Καλή αρχή!

Denim skirt

denim-skirt-1.jpg

Το απόλυτο κομμάτι της δεκαετίας του 1990 έχει «μπει» για τα καλά στις στιλιστικές μας ανάγκες. Διαφορετικά μήκη αλλά και χρώματα του τζιν υφάσματος θα αναβαθμίσουν το σύνολό μας. Για τους φθινοπωρινούς αλλά και τους χειμερινούς μήνες ένα item σε midi γραμμή είναι το ιδανικό, αφού συνδυάζεται υπέροχα μ’ ένα ζευγάρι high knee boots. Παρόλα αυτά και οι mini denim skirts θα σας χαρίσουν υπέροχες εμφανίσεις. Διατηρήστε ένα minimal style συνδυάζοντας τη τζιν φούστα σας με πουκάμισα σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Leather skirt

leather.jpg

Μπορεί να συζητάμε μόλις λίγες μέρες για τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 αλλά νομίζουμε ότι έχει γίνει πλήρως κατανοητό ότι τα δερμάτινα κομμάτια θα είναι παντού. Δεδομένου αυτού, το συγκεκριμένο trend δε θα μπορούσε να λείπει και από την οικογένεια των skirts. Μία δερμάτινη φούστα θα προσθέσει πόντους στο outfit σας και θα του χαρίσει έναν sophisticated χαρακτήρα. Ιδανικό κομμάτι και για τα office looks, καθώς ταιριάζει υπέροχα με τα πάντα. Για να την πάτε ένα βήμα παρακάτω, μόλις πέσει η θερμοκρασία μη διστάσετε να τη συνδυάσετε μ’ ένα leather jacket. Θηλυκότητα και υψηλό styling θα απογειώσουν την εικόνα σας.

Suit skirt

suit-skirt.jpg

Από τότε που τα κοστούμια έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και άρχισαν να θεωρούνται απαραίτητα για κάθε είδους look μας, τα μοντέρνα σχέδιά τους και οι παραλλαγές τους δεν έχουν σταματήσει να μας εκπλήσσουν. Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε τη διαφορά επιλέξτε τις suit skirts. Φούστες, οι οποίες λειτουργούν ως το κάτω μέρος του κοστουμιού και χαρίζουν ανανέωση. Για να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του street style συνδυάστε το two pieces suit με λευκά αθλητικά.

 White skirt

White skirt

Nadia Rapti, Mosty.com

BUY HERE
 Pleated skirt

Pleated skirt

H&M

BUY HERE
 Asymmetric houndstooth wool-blend skirt

Asymmetric houndstooth wool-blend skirt

BALENCIAGA, Net-A-Porter

BUY HERE
 Wool tweed pleated skirt

Wool tweed pleated skirt

Prada, Mytheresa

BUY HERE
 Denim mini skirt

Denim mini skirt

MARELLA

BUY HERE
 Nappa leather skirt

Nappa leather skirt

MaxMara

BUY HERE

Pleated skirt

school-skirt.jpg
Image source: @lifeofboheme

Ανάμεσα στα πολλά που μάθαμε από τις street style εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης είναι ότι το κολεγιακό στιλ θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες. Εάν στην εφηβεία σας παρακολουθούσατε νεανικές αμερικάνικες ταινίες, τότε σίγουρα αυτό το στιλ σας θυμίζει κάτι. Τα νέα σχέδια μοιάζουν περισσότερο με style girls παρά με «στολή» κολεγίου. Μη χάνετε χρόνο και προσθέστε αυτό το κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας.

Maxi skirts

maxi-skirt.jpg

Ίσως τις έχετε συνδυάσει με πιο επίσημες εμφανίσεις. Οι μακριές φούστες μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάλογα με τα κομμάτια και τ' αξεσουάρ που θα επιλέξετε να τις συνδυάσετε θα πάρουν και τον χαρακτήρα που επιθυμείτε. Μία μεγάλη τάση για τη φετινή σεζόν είναι οι bold maxi skirts. Χρώματα όπως το κίτρινο, το μπλε ή το ροζ θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα μ’ αυτό το κομμάτι.

Printed skirts

printed-skirt.jpg

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν τα μοτίβα; Η δυναμική τους είναι η ίδια με τους καλοκαιρινούς μήνες, με τη διαφορά ότι εμφανίζονται σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Ναι, ακόμη και το floral, όπως έκανε και η «βασίλισσα» του street style, Emili Sindlev, συνδυάζοντάς το μ’ ένα fashionable boxy blazer.

 Denim midi skirt

Denim midi skirt

ZARA

BUY HERE
 Polka dots midi skirt

Polka dots midi skirt

Marks & Spencer

BUY HERE
 Ocelot skirt

Ocelot skirt

BEC&BRIDGE, Nomaconcept.com

BUY HERE
 Black skirt

Black skirt

FRANSA, Notos

BUY HERE
 Twill maxi skirt

Twill maxi skirt

PLAN C, Mytheresa

BUY HERE
 Artem color-block vegan leather midi skirt

Artem color-block vegan leather midi skirt

Nanushka, Net-A-Porter

BUY HERE

Φωτογραφίες: @thestyleograph

Κεντρική φωτογραφία: Imaxtree