fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο
MAGAZINE

Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο

Όσα προτείνουν οι hair experts για αυτήν την σεζόν


Autumn spirit

Αν και ζούμε σε μια εποχή που πολλά γύρω μας δεν είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει, η ρουτίνα περιποίησης είναι σημαντική για να τονώσει το ηθικό μας τώρα που φθινοπώριασε και να μας κάνει να αισθανθούμε σε μεγαλύτερη αρμονία με τον εαυτό μας. Και τα μαλλιά παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας…

1-zk6Io.jpg

Kουρέματα

Οι φράντζες είναι αυτές που θ’ ανανεώσουν το πρόσωπό σας. Οι french actress fringe θυμίζουν τις γαλλίδες ηθοποιούς των 60’s, με μακρύτερα πλαϊνά και είναι ό,τι πιο in για φέτος. Οι πιο επιμελημένες, με ίσιες γραμμές μπροστά, ταιριάζουν σ’ ένα πιο chic look, καθώς και οι ανάλαφρα κομμένες, αν επιθυμείτε μια πιο νεανική εμφάνιση. Τα blunt jawline bob επιστρέφουν με καθαρές γραμμές, που ακουμπούν τα ζυγωματικά.

Xρώματα

Οι ξανθές αποχρώσεις γίνονται πιο ζεστές το φθινόπωρο και οι χρυσές ανταύγειες επιστρέφουν ξανά στη μόδα. Οι ζεστές παραλλαγές του καστανού έχουν πλέον περισσότερο χάλκινες λάμψεις, ενώ τα ζεστά χρώματα ολοκληρώνονται με πλούσια κόκκινα με χαλκο-κόκκινες ανταύγειες.

Xτενίσματα

Τα χτενίσματα είναι wavy shagy με κίνηση για πιο καθημερινό και casual look και front twist για πιο βραδινές βόλτες, που θυμίζουν βικτωριανές εποχές.

Product of the month

yianni.jpg

Το σαμπουάν Tone Enhancing-Warm Blondes της σειράς Blondme από τη Schwarzkopf επαναφέρει κι ενισχύει τους χαμένους τόνους στα ξανθά μαλλιά.

Hair quality tip

Ενυδατώστε καλά τα μαλλιά σας πριν τα κουρέψετε, για να τους δώσετε νεύρο και όγκο και να διαπιστώσει ο κομμωτής σας πόσο πραγματικά πρέπει να κοπούν για ν’ ανανεωθούν.

Spa of the month

Monoi Precious by Yianni Hair Spa, για θρέψη, ανάπλαση, λάμψη και τόνωση.

yiannis.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020