fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot τάσεις & οι καλύτερες συλλογές των brands που επιλέγουμε για την άνοιξη
MAGAZINE

Οι πιο hot τάσεις & οι καλύτερες συλλογές των brands που επιλέγουμε για την άνοιξη

Τέλεια fashion items για αυτήν την περίοδο και όχι μόνο


Η αρχή της άνοιξης σηματοδοτεί την άφιξη ανανεωμένων συλλογών και τάσεων στη μόδα που μας βάζουν σε απόλυτο stylish mood. Έξυπνα μοτίβα, φρέσκες ιδέες και κομψές γραμμές, που κολακεύουν τη σιλουέτα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε για τη φετινή σεζόν. Ανακαλύψτε παρακάτω τα brands που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες και κάντε μια «βουτιά» στον ανανεωμένο κόσμο της μόδας!

Join the Ganni Girl squad

screenshot-2021-03-14-at-63730-pm.png
GANNI SS2021

Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και η βιομηχανία της μόδας έχει χωριστεί σε δύο κατηγορίες: εκείνη που ακολουθεί τον ασφαλή δρόμο, λανσάροντας loungewear και πλεκτά, κι εκείνη που παίρνει το ρίσκο, δημιουργώντας extravagant κομμάτια. Ωστόσο, η Ditte Reffstrup, η creative director του λατρεμένου label Ganni από την Κοπεγχάγη, κατάφερε να εξισορροπήσει την επιθυμία της για τολμηρή έκφραση με ευκολοφόρετα ρούχα, μένοντας πιστή στην αισθητική του οίκου, που απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες αγαπάνε το στιλ και ξέρουν να ενσωματώνουν τα trends στη δική τους, ξεχωριστή γκαρνταρόμπα.

16129980-30677819-1000.jpg
T-shirt Ganni, Intervista
p00529743.jpg
Τζιν Ganni, Intervista
16304891-31279112-1000.jpg
Πέδιλο Ganni, Intervista
p00534559.jpg
Τσάντα Ganni, Intervista


Το κατάστημα Intervista φρόντισε για εμάς και φέρνει στη Θεσσαλονίκη τη SS 2021 Ganni συλλογή, υπενθυμίζοντάς μας πως ένα ωραίο look ανεβάζει ψυχολογία και διάθεση στα ύψη. Αυτήν τη σεζόν, η Reffstrup έδωσε στο #GanniGirl περισσότερο drama μέσα από όγκους, φουσκωτά μανίκια και βικτοριανά necklines. Φυσικά, ο πυρήνας του DNA του brand δίνει το «παρών», με μια σειρά από άνετα τζιν παντελόνια, παιχνιδιάρικα patterns, φωτεινά πλεκτά, smock φορέματα και Τ-shirts με νεανικά logos, που πληρούν τις προϋποθέσεις τόσο για bold εμφανίσεις όσο και για πιο καθημερινές, κατάλληλες ακόμη και για το working from home style. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα cool αξεσουάρ -εμφανώς επηρεασμένα από το ruffle trend, που σαρώνει στο fashion crowd. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως το 70% της συλλογής έχει παραχθεί από βιώσιμα υλικά. Α.Σ.

Info: Τσιμισκή 71, τηλ. 2310 230906

Site: intervista.gr

Facebook: INTERVISTA

Instagram: @intervista.gr

Hopeful Romantic Valentino

valentino-ss21-004.jpg
VALENTINO SS21

Δημιουργίες του οίκου Valentino φιλοξενεί αποκλειστικά στα corners του το κατάστημα Grigio γι’ ακόμη μία σεζόν. Ο Pierpaolo Piccioli επαναπροσδιόρισε τους στιλιστικούς κώδικες του fashion house, δουλεύοντας περισσότερο πάνω στην ταυτότητά του, με τα πιο διάσημα χαρακτηριστικά του, όπως τα άκρως θηλυκά floral prints, τις δαντέλες και τα αέρινα υφάσματα να πρωταγωνιστούν και παλιότερα μοντέλα να ξαναζωντανεύουν. Η Spring/Summer συλλογή έχει ως βασικό άξονα τον ρομαντισμό, που ο Piccioli ονόμασε «ριζοσπαστικό» και για εκείνον σημαίνει ατομικότητα, ελευθερία στην έκφραση και διαφορετικότητα, να μην ακολουθούμε τους κανόνες και να αγκαλιάζουμε τον ιδεαλισμό.

3-valentino-ss21-vogue-singapore.jpg
VALENTINO SS21

Φυσικά, η υψηλή ραπτική αποτελεί θεμέλιο για το brand, την οποία εκσυγχρόνισε και προσάρμοσε στους έντονους ρυθμούς τού σήμερα. Τα μακραμέ, κροσέ και embroideries ήταν μεταξύ των υφασμάτων που βρήκαν τον δρόμο τους στο everyday styling. Θα συναντήσετε από τα basics κομμάτια του, όπως σακάκια, short-suits, μίνι φορέματα, πουκάμισα και τζιν παντελόνια, σε μια minimal αισθητική, μέχρι τα αιθέρια, που έχουν γίνει συνώνυμα του label, μ’ εκλεπτυσμένα σχήματα καφτανιών και cape φορεμάτων. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα ασυναγώνιστης αισθητικής αξεσουάρ, με τα ορόσημα, πλέον, χρυσά studs να διακοσμούν νέα bag designs, αλλά και τα παπούτσια, σε μια τεράστια χρωματική ποικιλία -εντυπωσιακά με το δερμάτινο εφέ λουλουδιών. Α.Σ.

Info: Grigio, Προξένου Κορομηλά 51, τηλ. 2310 233898

A touch of spring

max-co-ss21-16.jpg

Αυτήν τη σεζόν η MAX&Co. αναμειγνύει στοιχεία του easy-chic παριζιάνικου στιλ με μια εξωτική αίγλη.

Broderie anglaise, κομψό denim, καμπαρ-ντίνες και ρίγες Breton καταλαμβάνουν σημαντι-κή θέση στη συλλογή, μαζί με animal prints, έντονα μοτίβα με λουλούδια και ζωηρές αποχρώσεις. Το ντύσιμο αποκτά δύο νέες προσεγγίσεις, που μπαίνουν εντυπωσιακά στο προσκήνιο. Η πρώτη χαρακτηρίζεται από μια δυναμική θηλυκότητα, μέσα από δαντέλες, floral και φορέματα μ’ έντονη κίνηση. Η δεύτερη αποκτά ένα πιο ανδρόγυνο στιλ, με αυστηρά κοστούμια, τα οποία αναζωογονούνται από μια πνοή ζωντάνιας και είναι διαθέσιμα σε ζακάρ, jersey, λινό και γυαλιστερό viscose. Όσο για τα υπόλοιπα κομμάτια της κολεξιόν, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ανάλογα με το ύφος και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

max-co-ss21-22.jpg

Η χρωματική παλέτα είναι εξίσου κομψή, με φυσικούς, γήινους τόνους, απαλά παστέλ, αλλά κι έντονα, φωτεινά χρώματα. Οι υφές είναι, επίσης, ιδιαίτερες, με τρισδιάστατα υφάσματα-κεντήματα, ζακάρ και fil coupé να πρωταγωνιστούν. Οι όγκοι είναι αέρινοι, τα υφάσματα ελαφριά και το δέρμα εκτεθειμένο. Ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε το αίσθημα της ελευθερίας κι έχουν σχεδιαστεί για να μας εμπνέουν, εξερευνώντας την πιο δυναμική πλευρά μας. Το πνεύμα της δεκαετίας του ‘70 διαμορφώνει το καλαίσθητο office look, αλλά και τις πιο casual εμφανίσεις. Μπουφάν που έχουν δημιουργηθεί με έξυπνες τεχνικές, διπλώνουν εύκολα, ώστε να μεταφέρονται με άνεση και να φοριούνται πάνω ή κάτω από tailored σακάκια, μια ιδανική πρόταση για τη μεταβατική αυτήν περίοδο. Το αφηρημένο letter print παίζει με τα γραφικά χαρακτηριστικά του λογότυπου της MAX&Co., δημιουργώντας statement outfits. Ανακαλύψτε το διαχρονικής αξίας Runaway παλτό σε γλυκές παστέλ αποχρώσεις μαζί με τους κλασικούς, ουδέτερους χρωματισμούς, τόσο στη μακριά όσο και στην πιο κοντή εκδοχή του. Με γνώμονα την ανέμελη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, μια χαλαρή, νωχελική διάθεση καθορίζει τη SS2021 συλλογή. Α.Σ.

Info: Η MAX&Co. διατίθεται από τον όμιλο DiL Fashion Group στην ομώνυμη boutique Θεσσαλονίκης και στα πολυκαταστήματα attica στο City Link στο Σύνταγμα, στην Τσιμισκή και στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Διεύθυνση: Τσιμισκή 60, Θεσσαλονίκη, Tηλ.: 2310 220800

Site: dilfashiongroup.com

Facebook: Dil Fashion Group

Instagram: @dilfashiongroup

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021