fbpixel

Search icon
Search
Οι out of the box στιλιστικές συμβουλές για να είστε οι πιο καλοντυμένες το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Οι out of the box στιλιστικές συμβουλές για να είστε οι πιο καλοντυμένες το φθινόπωρο

Μικρά tips για... μεγάλες εμφανίσεις


Αν ανήκετε στις fashion lovers γνωρίζετε πολύ καλά πως το στιλ δεν σταματάει να εξελίσσεται πότε. Η έναρξη κάθε νέας σεζόν μετατρέπεται στην καλύτερη αφορμή για να ανανεώσουμε τόσο τη γκαρνταρόμπα όσο και την εικόνα μας. Κι ενώ αυτή η διαδικασία μοιάζει, για πολλές, άκρως απαιτητική, στην πραγματικότητα δεν είναι. Υπάρχουν μικρά tricks και απλές κινησείς που θα χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια. Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ, και εμείς σας παρουσιάζουμε τις out of the box στιλιστικές συμβουλές που θα σας χαρίσουν τοντ τίτλο της πιο καλοντυμένης. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τες!

Total looks, but not black

930bda5ad12ced3e8b6a0f3381053db6.jpg
Image source: @pinterest
Το μαύρο θα είναι για πάντα το αγαπημένο και παράλληλα το πιο κομψό χρώμα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις που θα σας κρατήσουν classy, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσουν την ανανέωση που αναζητάτε. Μία επιλογή είναι να κινηθείτε στις ζεστές αποχρώσεις του φθινοπώρου, όπως είναι το καφέ, το μπεζ, το κρεμ και το off white. Από την άλλη πλευρά, σας προτείνουμε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κινηθείτε σε πιο ανατρεπτικά σύνολα. Το κόκκινο, για παράδειγμα, θεωρείται must τους τελευταίους μήνες, ενώ το βουργουνδί μετατρέπεται φέτος στην απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση.

Let's go for shopping

095e175cd35fa52e11d939fb8dcc3402.jpg
Image source: @pinterest

Η προσθήκη νέων κομματιών στην γκαρνταρόμπα μας σίγουρα θα φέρει την αλλαγή που αναζητάμε. Ήρθε η στιγμή για shopping therapy, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά και στην ψυχολογία μας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη τη συλλογή σας. Αρκούν μερικά new pieces, τα οποία θα βασίζονται τόσο στην πρακτικότητα όσο και στο στιλ. Τα σακάκια, τα jackets, ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά και μία τσάντα θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι σ΄αυτήν την προσπάθεια. Μην χάνετε αλλό χρόνο και ξεκινήστε από σήμερα. 

Choose analog shopping

c56964631a49ef8a2f7f8b52df102d42.jpg
Image source: @motelrocks

Η αλήθεια είναι πως το online shopping έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, εμείς σας προτείνουμε αυτή τη σεζόν να ακολουθήσετε τον παλιό, κλασικό και πάντα επιτυχημένο τρόπο. Μία βόλτα στα καταστήματα θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κομμάτια εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη σιλουέτα και στο personal style σας. Επιπλέον, μπορείτε να ξεχωρίσετε την ποιότητά τους και να καταλήξετε στην κατάλληλες επιλογές χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές και επιστροφές. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε ολοκληρωμένα σύνολα μέσα στο δοκιμαστήριο, τα οποία θα σας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Details matter

7134d10a95748a67b6684f90ca043c44.jpg
Image source: @pinterest

Ο χώρος της μόδας αποδεικνύει συνεχώς ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Γι' αυτόν τον λόγο το φετινό φθινόπωρο αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας στα μικρά στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα σας. Hot trend της σεζόν που διανύουμε είναι οι κάλτσες και τα καλσόν, τα οποία μπορούν να ενταχθούν στην εικόνα σας με ποικίλους τρόπους, Εκτός από τους κλασικούς με φούστες και φορέμετα, οι fashion gurus σας προκαλούν να τα επιλέξετε σε συνδυασμό με παντελόνια, ballet flats και mules, όχι μόνο για να αναβαθμίσετε το στιλ σας αλλά και για να παραμείνετε ζεστές τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες. Μια δοκιμή, θα σας πείσει!