fbpixel

Search icon
Search
Οι ολοκαίνουριες ταινίες του Netflix που πρόκειται να μας απασχολήσουν μέσα στο 2021
ARTS & CULTURE

Οι ολοκαίνουριες ταινίες του Netflix που πρόκειται να μας απασχολήσουν μέσα στο 2021

Τα νέα, πιο ενδιαφέροντα films από τα οποία δε θα αφήνουμε το βλέμμα μας φέτος


Μια νέα χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και νέες παραγωγές έχει ξεκινήσει για το Netflix, την πλατφόρμα που μας κρατά τέλεια συντροφιά τις κρύες ημέρες της καραντίνας. Πέρα από τις σειρές και τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, έρχονται πολλές ολοκαίνουριες ταινίες, οι οποίες πρόκειται να απορροφήσουν την προσοχή κάθε movie lover, μιας και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μία προς μία τις πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix, με τις οποίες θα κολλήσουμε κατά τη διάρκεια του 2021!

Red Notice

red-notice-dwayne-johnson-1605710983.png

Αυτή είναι η ταινία καταδίωξης για την οποία όλοι μιλούν τελευταία και πρόκειται να μας απασχολήσει μέσα στη νέα χρονιά. Το Red Notice είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία θρίλερ δράσης που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Rawson Marshall Thurber. Δράση, περιπέτεια, ανθρώπινες σχέσεις και μεγάλα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστικές και τους εντάσσουν στη διαδικασία εξερεύνησης. Πρωταγωνιστούν: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot κ. ά.

Malcolm & Marie

malcolm-marie-1.jpg

Η Zendaya και ο John David Washington είναι τα πρόσωπα για τα οποία όλοι μιλούν τελευταία, μιας και θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέα ταινίας του Netflix, "Malcolm & Marie", η οποία πρόκειται να γίνει η number one ρομαντική παραγωγή για το καινούριο έτος. Στο ασπρόμαυρο film, το ζευγάρι υποδύεται έναν κινηματογραφικό παραγωγό και τη σύντροφό του που όσο περιμένουν τις κριτικές που αφορούν στην τελευταία ταινία εκείνου, το βλέπουμε πώς λειτουργεί μέσα στη σχέση του. Σε πρώτο πλάνο φυσικά, βρίσκονται τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των ηθοποιών που μέσα σε ένα βράδυ μαγειρεύουν, μαλώνουν, καπνίζουν και γενικότερα ζουν την πραγματικότητα δύο συντρόφων της διπλανής πόρτας. Πρωταγωνιστούν: Zendaya, John David Washington.

Pieces Of A Woman

vanessa-kirby-mission-impossible-fallout-750x400.jpg

Μια υπόθεση που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών. Σύμφωνα με το story, μετά από ένα θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της, καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους. Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ευχάριστα και η ζωή της να μπαίνει σε τάξη, μέσα σε μια στιγμή όλα ανατρέπονται και η ανάκτηση της ευτυχίας φαντάζει σαν ένα μακρινό όνειρο που δεν πρόκειται να ξαναζήσει ποτέ. Ένας ύμνος στη μητρότητα και μια ιστορία αφιερωμένη στη δύναμη της γυναίκας που παρά τις αντιξοότητες προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Πρωταγωνιστούν: Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn κ. ά.

The White Tiger

the-white-tiger-priyanka-chopra-1200.jpg

Μια καινούρια ταινία που θα κυκλοφορήσει τέλος αυτού του μήνα και θα σας παρακινήσει να σκεφτείτε εκ νέου για τη ζωή και να θέσετε υψηλούς στόχους. Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Άραγε τα καταφέρνει; Η παραγωγή είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller. Πρωταγωνιστούν: Priyanka Chopra, Rajkummar Rao, Adarsh Gourav κ. ά.

The Dig

dig-unit-02431-cc-r20201104-6692-ik2es5.jpg

Όλοι μιλούν για τη συγκεκριμένη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιανουαρίου. Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει την εξέλιξη της ιστορίας πιο συναρπαστική. Πρωταγωνιστούν: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James κ. ά.

Outside the Wire

outside-the-wire.jpg

Εάν είστε λάτρεις της φαντασίας και της περιπέτειας, τότε αυτή η νέα ταινία ανταποκρίνεται επακριβώς στα γούστα σας. Έχει να κάνει με μια υπόθεση δράσης, όπου στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να κατευθυνθεί σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, έχοντας ως βασικό σκοπό να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση. Πρωταγωνιστούν: Anthony Mackie, Emily Beecham, Pilou Asbæk κ. ά.