fbpixel

Search icon
Search
Οι νέες πολυαναμενόμενες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Οκτώβριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

Οι νέες πολυαναμενόμενες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Οκτώβριο στο Netflix

Όλα όσα ανυπομονούμε να απολαύσουμε


Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που μας βάζει κι επίσημα σε φθινοπωρινό mood, με όλους εμάς να αποζητούμε περισσότερες cozy στιγμές και χαλάρωση στο σπίτι. Τι καλύτερο, λοιπόν, από να απολαύσουμε αυτό το διάστημα νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα μας βάλουν στο απόλυτο κλίμα της εποχής. Το Netflix παρουσιάζει για τον Οκτώβριο όλες τις νέες του κυκλοφορίες, τις οποίες εμείς καταγράφουμε παρακάτω.

The movies!

The Platform 2

the-platform-2-milena-smit.webp

Όταν ένας μυστηριώδης αρχηγός επιβάλλει δια νόμου ένα βάναυσο σύστημα κάθετων κελιών, μια νέα άφιξη μάχεται μια αμφιλεγόμενη μέθοδο διανομής φαγητού. Η περίληψη του sequel αναφέρει: «Μια μυστηριώδης φιγούρα κατάφερε να θεσπίσει έναν νέο νόμο στο The Platform, αλλά μπορεί να επιβληθεί η δικαιοσύνη στην κόλαση; Και ποιος θα την επιβάλει;».

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

Lonely Planet

lonely-planet-first-look-2.jpg

Σ' ένα ειδυλλιακό ησυχαστήριο στο Μαρόκο, μια πρόσφατα χωρισμένη συγγραφέας έρχεται απροσδόκητα κοντά με έναν νεότερο άντρα που επανεκτιμά τις επιλογές του στη ζωή. Παρά τη διαφορά της ηλικίας τους, κάτι φλογερό προκύπτει μεταξύ τους και τους οδηγεί σε νέα μονοπάτια που κανείς τους δεν περίμενε. Ποια θα είναι η συνέχεια μεταξύ τους;

Πρεμιέρα: 11 Οκτωβρίου

Family Pack

family-pack-netflix.jpg

Όταν ένα παλιό παιχνίδι με κάρτες ζωντανεύει, μια οικογένεια μεταφέρεται σε ένα μεσαιωνικό χωριό όπου πρέπει να ξεσκεπάσει λυκανθρώπους για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι. Ένα μυστήριο γεννιέται, η δράση εντείνεται και οι προσπάθειες της οικογένειες οδηγούν σε αδιέξοδο. Πώς θα καταφέρουν να σωθούν.

Πρεμιέρα: 23 Οκτωβρίου

Don't Move

vl-04128-r.webp

Μια γυναίκα σε πένθος συναντά σε ένα δάσος έναν δολοφόνο που της κάνει μια ένεση με παραλυτική ουσία. Καθώς το σώμα της καταρρέει, ο αγώνας της για επιβίωση ξεκινά. Μια ταινία δράσης που απογειώνει την έννοια της περιπέτειας και μας μεταφέρει την αγωνία της πρωταγωνίστριας που πασχίζει να σωθεί. 

Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου

Hijack '93

hijack-93-9-scaled.jpg

Για να διαλύσουν τη στρατιωτική τους κυβέρνηση, τέσσερις άντρες κάνουν αεροπειρατεία σε ένα αεροπλάνο και ασκούν επιρροή στους επιβάτες στο όνομα της κοινωνικής αλλαγής. Κόντρα στο κατεστημένο, επιμένουν στις δικές τους πεποιθήσεις ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους, παρά τα εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά τους.

Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου

Martha

thumb-cb1cd5aa-de8d-4cbf-8b37-eefeb86caa66.jpg

Μέσα από τα δικά της λόγια, αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ασυγκράτητη άνοδο, την ξαφνική πτώση και την επιστροφή του θρύλου του lifestyle, της Martha Stewart. Είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα, πολωνικής καταγωγής, ενώ τώρα έχουμε την ευκαιρία να εντρυφήσουμε στη ζωή της, που πράγματι έχει ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα: 30 Οκτωβρίου

The Manhattan Alien Abduction

aaaabephtvzcuabz-aqagm02cvafpwfy-fic-8hayohmc55dd4nourgwibj-euiw0ezcyfex7hi2wjp-ysu26r-dqa7yctiguyb5dsq.jpg

Σε αυτό το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ, μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από την κρεβατοκάμαρά της στο Manhattan. Αυτή η σειρά διερευνά αν επρόκειτο για περίτεχνη φάρσα ή απόδειξη εξωγήινης ζωής. Θεωρίες συνωμοσίας έρχονται στο επίκεντρο, κάνοντάς λόγο για ένα παράλληλο σύμπαν, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα.

Πρεμιέρα: 30 Οκτωβρίου

Κεντρική φωτογραφία: Lonely Planet