fbpixel

Search icon
Search
Oι most-awaited ταινίες για να παρακολουθήσετε στους κινηματόγραφους
ARTS & CULTURE

Oι most-awaited ταινίες για να παρακολουθήσετε στους κινηματόγραφους

Οι νέες πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες στις αίθουσες


Μπορεί τα βραβεία της σεζόν να ολοκληρώνονται σιγά σιγά με τελευταία στη σειρά τα πολυαναμενόμενα Oscars στις 10 Μαρτίου, παρόλα αυτά, οι νέες κυκλοφορίες στις αίθουσες συνεχίζουν να μας συναρπάζουν. Γι' αυτό, συγκεντρώσαμε τα πιο hot releases των films που αναμένεται να μας κινήσουν την περιέργεια, που ήδη μπορεί να παίζονται στη μεγάλη οθόνη αλλά και εκείνα που κοινό και κριτικοί αναμένουν. 

Παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε ποια θα εντάξουμε στην watch list μας! 

Priscilla 

dsc-0102-6-v2-64fb2104f2e3b.jpg

Η ανακοίνωση της ταινίας Priscilla της Sophia Coppola, με τη σχετικά άγνωστη Cailee Spaeny στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκίνησε ένα νέο (και ειλικρινά εξαντλητικό) κύμα συζητήσεων γύρω από τον βασιλιά της pop. Θα μπορούσε η απεικόνιση του τραγουδιστή από τον Jacob Elordi να συγκριθεί με αυτή του Austin Butler; Η εκδοχή της Coppola είναι αρκετά διαφορετική ώστε να έχει ενδιαφέρον. Και σίγουρα, η πλούσια, μελετημένη προσέγγιση της ζωής της Priscilla Presley από τον σκηνοθέτη του "Lost in Translation" είναι ένας βουβός αντίλογος στον Elvis. Παρακολουθούμε τη ζωή της Priscilla από τη στιγμή που εκείνη είναι φοιτήτρια στη Δυτική Γερμανία, μέχρι το ειδύλλιο με τον star (εκείνη ήταν 14 ετών όταν πρωτοσυναντήθηκαν, εκείνος ήταν 24). Αυτό που ακολουθεί είναι μια ταραχώδης σχέση: άλλοτε αρμονική, άλλοτε οδυνηρή, αλλά πάντα λίγο χειριστική.

Info: Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους. 

Dune (Part Two) 

dune-2.jpg

Λίγο μετά την πρώτη του εμφάνιση ως ο πιο ανατρεπτικός αποικιοκράτης του σύμπαντος, ο Timmy Chalamet επιστρέφει στο αμμώδες έπος του Denis Villeneuve. Αφήσαμε τον Paul Atreides να έχει μόλις ενταχθεί στους Fremen στο τέλος του πρώτου μέρους, και τώρα έρχεται επιτέλους αντιμέτωπος με την Chani - την οποία υποδύεται η Zendaya. Πλέον συνεχίζει, ψάχνοντας για εκδίκηση εκ μέρους της οικογένειάς του, αλλά με συντροφιά ένα cast που αποτελείται από A-listers όπως οι Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken και Lea Seydoux.

Info: 1 Μαρτίου.  

Ghostbusters 

3-ctacy.jpg

Η τελευταία ταινία Ghostbusters ήταν μια μεγάλη αποτυχία όπως έγραψαν πολλοί κριτικοί. Έχοντας περάσει το Afterlife σε μια Aklahoma που θυμίζει Stranger Things, αυτή τη φορά η οικογένεια Spengler επιστρέφει στην καρδιά των Ghostbusters: τη Νέα Υόρκη, και σε ένα συγκεκριμένο πυροφυλάκιο όπου θα βοηθήσει τους αρχικούς Ghostbusters. Σύντομα η απειλή μιας νέας «Εποχής των Παγετώνων» που εξαπολύεται από κάποιο στοιχειωμένο φυλαχτό είναι στην ημερήσια διάταξη.

Info: 29 Μαρτίου.

Furiosa: A Mad Max Saga 

f6a89df980432d2669afb684c2dee36a.png

Ο George Miller επιστρέφει στην καυτή έρημο για ένα prequel του ακόμα εντυπωσιακού "Mad Max: Fury Road", αυτή τη φορά με την Anya Taylor-Joy να υποδύεται την Imperator Furiosa αντί της Charlize Theron. Βρισκόμαστε μόλις στα πρώτα στάδια της κατάρρευσης των οικοσυστημάτων της Γης, περίπου μισό αιώνα αφότου τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, όταν η Furiosa πέφτει θύμα απαγωγής και καταλήγει να ζει με μια ορδή μηχανόβιων υπό την ηγεσία του πολέμαρχου Dementus (Chris Hemsworth). Διασχίζουν την ερημιά προς την The Citadel, όπου επικεφαλής είναι ο βασιλιάς του δρόμου, Immortan Joe. Από εκεί η Furiosa πρέπει να παλέψει για να βρει το δρόμο να επιστρέψει στο σπίτι της.

Info24 Μαΐου. 

The Bikeriders 

bikeriders-090623-ecbc8707ee284df88ba707922bd09c49.jpg

Αυτή ήταν μια από τις επιτυχίες της φεστιβαλικής σεζόν. Ο Austin Butler πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία που διαδραματίζεται στην ταραχώδη, μυθική Αμερική του Easy Rider και των Wild Ones. Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του '60 και ο Johnny (Tom Hardy) έχει συγκεντρώσει μια συμμορία μηχανόβιων στο Σικάγο, τους Vandals, ο πιο θρασύς από τους οποίους είναι ο Μπένι του Μπάτλερ. Αντιτίθενται την εξουσία, αλλά ο Benny (Butler) είναι αυτός που το παρατραβάει λίγο - και σύντομα οι Vandals είναι ένα είδος κινούμενης «πολιτοφυλακής».

Info21 Ιουνίου.