fbpixel

Search icon
Search
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα Halloween costumes του 2023
STYLING TIPS

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα Halloween costumes του 2023

Σύμφωνα με τη showbiz & pop culture επικαιρότητα!


Σε λίγες μέρες, το Halloween καταφτάνει! Μπορεί να μην είναι έθιμο της Ελλάδας και να μην το γιορτάζουμε επίσημα, όμως μπορείτε σίγουρα να κάνετε Halloween-inspired plans που θα απαιτούν το ανάλογο costume. Εννοείται πως μπορείτε να επιλέξετε τα κλασικά go-to, όπως μάγισσα, πριγκίπισα, κολοκύθα ή skeleton girl - όμως ιδιαίτερο και απόλυτα πετυχημένο inspo μεταμφιέσεων αντλούμε από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και άλλα επίκαιρα moments. Μπορείτε εύκολα να αναπαραστείσετε έναν χαρακτήρα από τη σειρά του Netflix ή μια iconic στιγμή του street style των αγαπημένων μας A-listers.

Spooky season has arrived! Yπάρχουν τόσα πολλά Halloween costumes για να διαλέξετε για το 2023- και εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές...

Barbie

dbk4owwcp4rernzpxmjjgv-1280-80jpeg-1.webp
Image source: Warner Bros

Μπορείτε να γίνετε εντελώς rodeo-Barbie και να ντυθείτε με τζιν από την κορυφή ως τα νύχια, αλλά το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε για να κατακτήσετε αυτό το κοστούμι είναι να φορέσετε ροζ. Οποιαδήποτε απόχρωση, οποιοδήποτε στυλ, οποιοδήποτε είδος ροζ. Μπορείτε να ντυθείτε οποιαδήποτε Barbie από την ταινία, όπως η φυσικός Barbie της Emma Mackey, η παράξενη Barbie της Kate McKinnon ή η πρόεδρος Barbie της Issa Rae. Η επιλογή είναι δική σας. Και αν θέλετε να ντυθείτε σε ζευγάρι, εννοείται μπορεί ο partner να ντυθεί ως Ken!

Wednesday Addams

cd5s7okmlgehvpxm2gsrve-1280-80jpg.webp
Image source: Netflix

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα κοστούμια που είναι εύκολα εφικτά με κομμάτια που ήδη έχετε, όπως ένα little black dress και μαύρες σκιές για το μακιγιάζ. Όπως και να 'χει, η Wednesday Addams -ή οποιοσδήποτε άλλος από το καστ της σειράς- αποτελεί μια υπέροχη στολή - που ταιριάζει απόλυτα με το spooky season. 

Daisy Jones

dpbg6i7sh8yknkqebqzuiu-1280-80jpg.webp
Image source: Amazon Prime

Αν σας αρέσει πολύ η μόδα της δεκαετίας του '70 αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ντυθείτε σαν την Daisy Jones του Daisy Jones & The Six. Σκεφτείτε, sheer λεπτομέρειες, funky sets, cowboy boots και μεγάλα, statement fur coats. 

David & Victoria Beckham

shutterstock-2346277785.jpg

Αν έχετε εμμονή με όλα τα πράγματα που αφορούν τον David και τη Victoria Beckham αυτή τη στιγμή λόγω του πρόσφατου ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ήρθε η ώρα να ντυθείτε σαν αυτούς. Μπορείτε να φορέσετε ένα κομψό suit ή ακόμα και το jersey του ποδοσφαιριστή & το signature slip dress αντίστοιχα. Ή αν νιώθετε τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε το iconic 90's leather look με biker jackets.

Succession character

succession-promo-652f216eb7175.jpeg
Image source: HBO

Το καλύτερο μέρος του να ντύνεστε ως ένας από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από το Succession είναι ότι η στολή σας θα αποτελείται από ρούχα που θα μπορείτε να φοράτε για πολύ καιρό μετά το Halloween. Σκεφτείτε κοστούμια, πουκάμισα, χακί παντελόνια, jockey hats - και άλλα βασικά είδη της ντουλάπας που ανήκουν στην κατηγορία του Quiet Luxury.

Justin & Hailey Bieber

snapinstaapp-371065084-673833068016094-2349603858426939976-n-1080.jpg
Image source: @justinbieber

Ο Justin και η Hailey Bieber έγιναν meme φέτος για το διαφορετικό στιλ τους, με την Hailey να ντύνεται καλά όταν παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, ενώ ο Justin προτιμά το πιο χαλαρό και άνετο look. Αυτή είναι μια αρκετά εύκολη στολή για ζευγάρια, καθώς μπορείτε να αναδημιουργήσετε την εμφάνιση με ρούχα από τη δική σας ντουλάπα.

Feature image source: @davidbeckham