fbpixel

Search icon
Search
Oι «λαμπερές» προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας
HAIR & NAILS

Oι «λαμπερές» προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας

Κλείστε τώρα ραντεβού για την επόμενη ανανέωση


Ποια καλύτερη στιγμή για να πειραματιστείτε με τα νύχια από τις διακοπές; Από μινιμαλιστικά σχέδια μέχρι high end σχέδια τέχνη, υπάρχουν επιλογές στα νύχια που θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε με στυλ.Τολμηρά, γιορτινά, χριστουγεννιάτικα, με γκλίτερ και όπως αλλιώς μπορείτε να φανταστείτε θα σας δώσουν διαφορετικό αέρα και θα σας πείσουν πως μπορείτε με τον πιο απλό τρόπο να φέρετε το πνεύμα των γιορτών εδώ. Πειραματιστείτε και δε θα το μετανιώσετε.

NYE Glitter

glitter-metalic-nails.jpg
@opi

Το Glitter φαίνεται πολύ πιο δροσερό όταν γίνεται σε gunmetal metallic χρώμα που αποτελεί το απόλυτο must. Αυτά τα νύχια είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να έχετε όταν το ρολόι χτυπήσει 12 και οι γιορτές φτάσουν πιο κοντά από ποτέ. Θα ταιριάξει υπέροχα με τα δαχτυλίδια σας, με τα outfit και θα σας συντροφεύει σε κάθε έξοδο.

Let It Snow

nails snow blue white
@nailcandybyjessied

Φορέστε αυτοκόλλητα χιονιού σε μπλε και άσπρο φόντο για μια διασκεδαστική εποχιακή εμφάνιση στα νύχια. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φέρετε το πνεύμα των γιορτών χωρίς να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Μάλιστα αυτό το ασύμμετρο look θα δώσει ακόμη περισσότερη ένταση.

Silver and Gold Accents

nude-nails.jpg
@bluesy_nails

Προσθέστε ασημί και χρυσό για να αναδείξετε τα απλά νύχια και να μπείτε στο εορταστικό πνεύμα. Με αυτό τον τρόπο το nude περνάει στο επόμενο level και τα αμυγραλωτά νύχια παίρνουν διαφορετική διάσταση. Φυσικά, αυτή η διαφοροποίηση των χρωμάτων τραβάει ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις κάνοντας σας βασίλισσα του party.

Side Half Moons

nails-brown.jpg
@cassmariebeauty

Αυτός ο συνδυασμός από μαόνι και χαλκό είναι τόσο όμορφος από μόνος του, αλλά όταν ενσωματωθεί μαζί με το σχήμα μισού φεγγαριού δίνει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας και γοητείας που θα λατρέψετε. Είναι ιδανικό για εσάς που δε θέλετε να αλλάζετε συχνά μανικιούρ καθώς δεν ξεκινάει από τη βάση.

Gilded Roses

roses-nails.jpg
@betina_goldstein

Αυτό το μεταλλικό μοτίβο λουλουδιών μπορεί να είναι περίπλοκο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Εάν έχετε λίγο λιγότερο χρόνο να διαθέσετε για τα νύχια σας τότε φυσικά μπορείτε να ενδώσετε στο απλό, αγαπημένο κόκκινο που είναι πάντα -και σε κάθε εποχή- must.

Ombré Glitter

mbre.jpg
@oliveandjune

To έντονο, σαμπανιζέ, sparkly ombre είναι απλό αλλά αποτελεσματικό. Όπως ακριβώς και στα μαλλιά, έτσι και εδώ, δε χρειάζεται συντήρηση, μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας και φυσικά ταιριάζει με όποια βάση θελήσετε. Το glitter και η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε θα δώσουν μια επιπλέον προσθήκη σε όλο αυτό που σίγουρα θα ξεχωρίζει.

Colorful Twinkles

nails-nude-stars.jpg
@vanityprojects

Για ένα twist στα κλασικά αστέρια, δοκιμάστε να τα κάνετε σε αποχρώσεις του νέον. Θα χαρίσει έναν πιο pop αέρα στις εμφανίσεις σας κάνοντας παράλληλα τη διαφορά από όλα όσα έχετε δει μέχρι τώρα. Επαγγελματική συμβουλή: Χρησιμοποιήστε οδοντογλυφίδες για να κάνετε τις λεπτομέρειες σωστά.