fbpixel

Search icon
Search
Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί που θα είναι πάντα στη μόδα
STYLING TIPS

Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί που θα είναι πάντα στη μόδα

Μπορεί να λατρεύουμε το trend-spotting, όμως το διαχρονικό είναι πάντοτε αδιαπέραστα chic


Οι ανακυκλώμενες τάσεις και οι εναλλαγές στο το θεωρείται in fashion κάθε σεζόν αποτελεί ίσως το λόγο που κάνει τη μόδα τόσο συναρπαστική. Από την άλλη πλευρά, το λεγόμενο timelessness στο στιλ που αντιστέκεται στις τάσεις και είναι αξεπέραστα διαχρονικό, αποτελεί κάτι το αβίαστα κομψό και επιθυμητό από όλες τις γυναίκες. Μπορεί αυτά τα δύο να φαίνονται αντιφατικά, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορείτε να αγκαλιάσετε τις τάσεις κάθε σεζόν με τρόπο που να μοιάζει διαχρονικός. Αν υιοθετήσετε μια μελετημένη προσέγγιση στις αγορές, θα καταλήξετε μόνο με κομμάτια που μπορούν να ενσωματωθούν στις εμφανίσεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα κλασικά combinations στο ντύσιμο που εξακολουθούν να θεωρούνται μοντέρνα με την πάροδο του χρόνου - παραμένοντας πάντα επίκαιρα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τους hero συνδυασμούς που θα σας βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπες..

1. Suit & loafers

juliesfi.jpg
Image source: @juliesfi

Το κλασικό combination κοστουμιού με loafers αποτελεί έναν πάντα successful συνδυασμό που αντανακλά το δυναμισμό που κρύβεται μέσα σας. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για αναβαθμισμένες smart εμφανίσεις χωρίς να καταλαμβάνεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνδυάστε με απλό t-shirt από μέσα & call it a day!

2. Maxi knit dress & sneakers

anoukyve.jpg
Image source: @anoukyve

Ο αβίαστα cool αυτός συνδυασμός αποτελεί τον τρόπο να κάνετε τα LBDs (μακριά μαύρα φορέματα) σας να μοιάζουν πιο casual. Απλά προσθέστε τα αθλητικά σας παπούτσια. Πολλές διασημότητες (ανάμεσά τους η Kendall Jenner και η Olivia Wilde) προτιμάνε φέτος τα Sambas της Adidas. Συνοδέψτε με δερμάτινο ή shearling jacket. 

3. Midi dress & blazer

matildadjerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Ένας ακόμα τρόπος να αναβαθμίσετε ένα maxi φόρεμα είναι προσθέτοντας ένα blazer και knee boots σε κοινή χρωματική παλέτα. Κάντε το όπως η Matilda και ταιριάξτε neutral κομμάτια μεταξύ τους (και τα αξεσουάρ) για ένα απόλυτα εναρμονισμένο αποτέλεσμα που μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί ως το βράδυ. 

4. Ballet flats & trench coat

122656269-1035559376906165-2972881400548218343-n.jpg
Image source: @ceciliemoosgaard

Ο κλασικός συνδυασμός του τζιν παντελονιού, με μπαλαρίνες και καμπαρντίνα είναι French-favourite και είναι ανεπιτήδευτα κομψός. Φέτος, προτιμάμε τα oversized μακριά trench coats με straight jeans. Φορέστε το από το γραφείο μέχρι τις πρωινές σας εξόδους. 

5. Jeans, leather jacket & sneakers

370906220-319297953814577-3459515291510073042-n.jpg
Image source: @clairerose

Ένας άλλος πάντοτε cool τρόπος να φορέσετε το τζιν σας στις daytime εμφανίσεις σας είναι με leather jacket και sneakers. Είτε έχετε ένα biker είτε blazer δερμάτινο jacket ταιριάζει εξίσου με την όλη εμφάνιση. Συνοδέψτε με low key αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα.

6. Total black

mvb.jpeg
Image source: @mvb

Το μαύρο και το λευκό ήταν πάντα κλασικά χρώματα στον κόσμο της μόδας και τα total black or white outfits συνεχίζουν να είναι από τα πιο popular αλλά και ασφαλή combinations. Το faded μαύρο βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα των φθινοπωρινών trends, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται πάντα in. 

Εσείς ποιους συνδυασμούς θα καθιερώσετε φέτος;

Feature image source: @clairerose,@anoukyve