fbpixel

Search icon
Search
From Monday to Sunday: Ένα ευέλικτο fall outfit για κάθε μέρα που θα σας λύσει τα χέρια
STYLING TIPS

From Monday to Sunday: Ένα ευέλικτο fall outfit για κάθε μέρα που θα σας λύσει τα χέρια

Δημιουργήστε τη φθινοπωρινή capsule wardrobe σας και σταματήστε να χάνετε χρόνο στη σκέψη του τι να βάλετε κάθε μέρα


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το φθινόπωρο πλησιάζει και οι δροσερές θερμοκρασίες είναι καθοδόν. Σίγουρα, οι φθινοπωρινές ημέρες απαιτούν περισσότερο χρόνο και σκέψη για τον σχεδιασμό του outfit σας - για αυτό είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια παύση και να σκεφτείτε ποια θα είναι η capsule γκαρνταρόμπα σας και ποια σύνολα θα καθιερώσετε. Είναι ο μόνος τρόπος να ετοιμάζεστε γρηγορότερα το πρωί και να δείχνετε πάντα μοναδικά chic.

Τα παρακάτω σύνολα περιλαμβάνουν αρκετά κλασικά ρούχα , όπως καμπαρντίνες, δερμάτινα μπουφάν και τζιν, μαζί με μερικές νέες προσθήκες σχετικές με την επόμενη σεζόν. Σκεφτείτε μπότες που φοριούνται με φορέματα με φουσκωτά μανίκια, σακάκια από suede με κρόσσια σε στιλ '70s και πλισέ φούστες που φαίνονται καταπληκτικά όταν φοριούνται με σακάκια.

Keep scrolling και ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά σύνολα που θα έχετε on rotation για το προσεχές διάστημα.

Monday: Cardigan + Trousers

moda-operandi.jpeg
Image source: Moda Operandi

Λατρεύουμε το επιμελές ατιμέλητο εφέ του συγκεκριμένου look. Ένα knit cardigan σε συνδυασμό με ένα απλό work παντελόνι μπορεί να σας συνοδέψει παντού από το γραφείο μέχρι τις βόλτες σας. Συνδυάστε με sneakers ή loafers, ανάλογα με την περίσταση ή με ένα ζευγάρι kitten heels για έξτρα αναβάθμιση.

Tuesday: Jeans + Sneakers + Trench coat

matilda-djerf-cNM3J.jpeg
Image source: @matildadjerf
Ενώ ο συνδυασμός των jeans & sneakers αποτελεί ίσως την πιο κλασική και άνετη επιλογή, η προσθήκη μιας oversized καμπαρντίνας κάνει αυτό το ντύσιμο φθινοπωρινό και worth to copy! Συνοδεύστε με ένα λεπτό κασκόλ και μια 90's mini bag σαν τη Matilda. 

Wednesday: Cardigan + Jeans + Ballet flats

claire-rose.jpeg
Image source: @clairerose

Ένα cardigan αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο δροσερές ημέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Συνδυάστε τη με τζιν και μπαλαρίνες για ένα look που μπορείτε να βασιστείτε σε casual εργασιακά περιβάλλοντα και χαμηλών τόνων Σαββατοκύριακα.

Thursday: Satin skirt + chunky sweater + boots

rosiehw.jpeg
Image source: @rosiehw

Ο συνδυασμός μιας midi φούστας με πουλόβερ και μπότες είναι απλά ανίκητος. Προτιμήστε neutral τόνους που αποτελούν τάση και φέτος. Επιλέξτε μεταξύ μιας σατέν φούστας ή μιας πλισσέ - που θα τις δούμε σίγουρα πολύ φέτος. 

Friday: Midi dress + suede jacket + knee boots

monikh.jpg
Image source: @monikh

Δώστε παραπάνω ζωή στα εμπριμέ midi φορέματα που επιλέγετε συνήθως την άνοιξη με ένα σουέντ σακάκι με κρόσσια της δεκαετίας του '70 - όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός. Τολμήστε να ταιριάξετε το look με chunky ή cowboy boots.

Saturday: Ruffle top + baggy trousers

autumn-outfits-265202-1631878391314-main900x0c.jpg
Image source: @lucywilliams02

Μας αρέσουν πολύ τα φαρδιά παντελόνια αυτή τη στιγμή. Επιλέξτε ένα χακί κομμάτι όπως αυτό της Lucy Williams και φορέστε ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι τύπου peplum για μια δροσερή εκδοχή της τάσης που πρόκειται να σαρώσει το street style. 

Sunday: Statement Trench + Jeans

trench.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Οι statement καμπαρντίνες είναι μεγάλη ζήτηση εδώ και αρκετές σεζόν, και πάντα οδηγούν σε φανταστικά outfits που τραβούν την πρόσοχη. Πρόκειται για το statement piece που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να κάνει pull together οποιοδήποτε βασικό outfit. Συνδυάστε με ένα απλό T-shirt, τζιν και μποτάκια στον αστράγαλο - είτε flat είτε heeled.


Feature image source: @smythsisters, @annelauremais