fbpixel

Search icon
Search
Oι ελληνικές εταιρίες που απασχολούν την επικαιρότητα αυτήν την εποχή
#GREEKSDOITBETTER

Oι ελληνικές εταιρίες που απασχολούν την επικαιρότητα αυτήν την εποχή

Εμπνευσμένες πρωτοβουλίες, δωρεές, βραβεύσεις και ό,τι άλλο μας τράβηξε το ενδιαφέρον από την επιχειρηματική σκηνή της χώρας


Ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος καταφέρνει και ξεχωρίζει ακόμα και σε καιρούς κρίσης και ανησυχίας. Εταιρίες της χώρας επιτυγχάνουν διακρίσεις, παίρνουν σημαντικές πρωτοβουλίες, ενώ βοηθούν παράλληλα σε σημαντικές κοινωνικές δράσεις. Δημιουργώντας μας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης πολλές από αυτές απασχολούν και βρίσκονται στην επικαιρότητα αυτήν την περίοδο λόγω της αυξημένης και σημαντικής παρουσίας τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις ξεχωριστές αυτές κινήσεις & επιτυχίες τους!

Garmin Greece

awards-62.jpg

Ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την εταιρία επικοινωνίας Communication Lab και την Garmin Greece, ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως στον χώρο της τεχνολογίας, με σήμα κατατεθέν τα Smartwatches και τους οδηγούς πλοήγησης, που σάρωσαν στα νεοσύστατα «Fitness Awards 2020», τα οποία αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους στον τομέα του fitness. Η πολυνίκης Communication Lab τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Public Fitness Event» για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού αθλητικού event στη χώρα, το Spetses mini Marathon, το οποίο γιορτάζει φέτος 10 χρόνια ζωής και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες. Αντιστοίχως, η Garmin Greece τιμήθηκε στην κατηγορία «Best Smartwatch» για τη νέα πρωτοποριακή σειρά ρολογιών Fenix 6, τα οποία διαθέτουν εξειδικευμένες μετρήσεις για περισσότερα από 50 αθλήματα και ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση, τις λειτουργίες και την ανθεκτικότητά τους.

Παράλληλα, ο προπονητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Fitness Instructor» χάρη στις γνώσεις που διαθέτει στον χώρο του fitness και αξιοποιεί στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις του- στον ολοκαίνουριο χώρο του Training Room North στην Πεύκη. Επιπλέον, το δεύτερο Training Room στο Περιστέρι, απέσπασε το ασημένιο βραβείο ως «Best small Gym». Τέλος, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Influencer on Instagram», διατηρώντας ένα από τα πιο επιδραστικά προφίλ στο instagram -@drymonakos- που φτάνει τους 40Κ followers, κερδίζοντας συνεργασίες με κορυφαία brands στο πεδίο του αθλητισμού, όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο αλλά και σε διεθνές.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

1-NQFfI.jpg

Τι συμβαίνει όταν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020 και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming stations στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι κερδισμένος θα βγεις εσύ! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η Battlenet Gaming Stations σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια πλήρη υποτροφία σπουδών σε μία από τις 85 σύγχρονες ειδικότητες ΙΕΚ!

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:

  1. Επισκεφθείτε το κοντινότερο Battlenet Gaming Station
  2. Δώστε το κινητό σάς και μπείτε στο παιχνίδι!

Info: Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο… do it like Panda! Μάθετε περισσότερα για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου με προνομιακά δίδακτρα, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Lidl Ελλάς

3.png

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει το έργο της εναλλακτικής τουριστικής καμπάνιας «Plastic Free Santorini» που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Σαντορίνης και προχωράει στην ενσωμάτωσή του κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης», μιας κοινής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη. Στο πλαίσιο αυτό, το τριήμερο που μας πέρασε (25-27 Σεπτεμβρίου) εκπρόσωποι της εταιρίας, μαζί με συνεργάτες και εθελοντές του Ιδρύματος, βρέθηκαν στη Σαντορίνη για να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον αγώνα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ελληνικών ακτών, προσφέροντας ανάσες ζωής στο οικοσύστημα του νησιού, αλλά και λύσεις, ανοίγοντας δρόμους βιώσιμης ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, προχώρησαν σε υποβρύχιους καθαρισμούς σε συνεργασία με την τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Dive In Action» στον Όρμο Αμμουδιού και στον βυθό της Περίσσας, ενώ ακολούθησαν παράκτιοι καθαρισμοί στις παραλίες Καμάρι, Μονόλιθος και Περίσσα.

Οινοποιείο Κεχρής 

fskxs-ghxpko.JPG

Νέο εξοπλισμό για τη διενέργεια μοριακών εξετάσεων με τεχνολογία PCR, δώρισε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου το Οινοποιείο Κεχρής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια συσκευή PCR (αυτόματος θερμοκυκλοποιητής), που αποτελεί το πιο βασικό εργαλείο για τα εργαστήρια που ασχολούνται με μοριακές τεχνικές. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στην εξειδικευμένη Μονάδα Γενετικής της Α΄ Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής ΑΠΘ, η οποία διενεργεί εξετάσεις που αφορούν το σύνολο σχεδόν των ειδικοτήτων της Ιατρικής. Τον εξοπλισμό παρέδωσε η Ελένη Κεχρή, Διευθύντρια Στρατηγικής Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ της εταιρίας, που είναι συνδεδεμένη με την παραγωγή ποιοτικού κρασιού και ρετσίνας κι έχει οινοποιητική παράδοση από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Για το Οινοποιείο, η υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας Covid-19, στάθηκε αφορμή για ανάληψη ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία φροντίζει να βρίσκεται δίπλα σε όσους αγωνίζονται καθημερινά για τη δημόσια υγεία αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη στήριξης. Με τη δωρεά της συσκευής PCR, δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που συνεχίζει τον αγώνα για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης ευχαρίστησε θερμά την κ. Κεχρή για τη δωρεά, λέγοντας ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως από τη Μονάδα και υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους προσφορές αποτελούν παράδειγμα εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη, του Διευθυντή της Α΄ Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής ΑΠΘ, Καθηγητή Γρηγόρη Γκριμπίζη και του Υπεύθυνου της Μονάδας Γενετικής, Καθηγητή Αλέξανδρου Λαμπρόπουλου.