fbpixel

Search icon
Search
Tα big trends στα μαλλιά του φετινού καλοκαιριού
MAGAZINE

Tα big trends στα μαλλιά του φετινού καλοκαιριού

Υιοθετήστε την τάση που σας ταιριάζει


Με το καλοκαίρι προ των πυλών, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, και εκ των πραγμάτων θέλουμε να βάλουμε περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό και το look της κουπ μας πρέπει να παραμένει «προσγειωμένο», ώστε ν’ αποπνέουμε μια φυσική κομψότητα, κρατώντας τις ισορροπίες στο στιλ μας. Μία ανανέωση στα μαλλιά σε νότες που προτείνουν οι νέες τάσεις είναι ό,τι χρειαζόμαστε, για να υποδεχτούμε την καλύτερη εποχή του χρόνου! 

Τα κουρέματα, το styling αλλά και τα χρώματα που θα δούμε να κυριαρχούν φέτος είναι φυσικά, ανεπιτήδευτα κι αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη στροφή που σημειώνεται προς το natural beauty.

Χρωματική απλότητα

Το sandy blond μοιάζει πολύ φυσικό κι είναι ένας χρωματισμός που θα επικρατήσει. Αυτό σημαίνει πως το πλατινέ ξανθό, οι icy και χρυσές αποχρώσεις δίνουν τη θέση τους σ’ έναν πιο φυσικό τόνο, που θυμίζει το χρώμα της άμμου, ενώ το brunette απογειώνεται με ένα φυσικό balayage σε ζεστές χροιές. Τη συγκεκριμένη περίοδο, αποφεύγουμε το έντονο κόκκινο, επιλέγοντας το strawberry blonde ή το χάλκινο, φωτεινούς δηλαδή τόνους, που μοιάζουν σαν τα μαλλιά ν’ άνοιξαν από τον ήλιο. Για τα καστανά και μαύρα, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το glossy εφέ, που τα βοηθά να φαίνονται και πιο ενυδατωμένα.

shutterstock-276490601-yOT5S.jpg

Φυσική κίνηση

Layers και ελεύθερη κίνηση στα μήκη είναι η τάση που θα δούμε στα κουρέματα. Τα μακριά μαλλιά με ανάλαφρα τελειώματα και bangs που πλαισιώνουν το πρόσωπο πρωταγωνιστούν. Οι γυναίκες που αγαπούν ωστόσο το αγορέ, γι’ αυτήν τη νέα σεζόν λατρεύουν το pixie και τις παραλλαγές του, καθώς γεφυρώνει αρμονικά θηλυκά με ανδρικά στοιχεία. Αυτό το στιλ χαρίζει μια έξτρα δόση νεανικότητας σε όσες το επιλέγουν, καθώς αφήνει το πρόσωπο ν’ «αναπνεύσει», αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του.

Vintage στιλ

Στο styling, τα ανάλαφρα, ρομαντικά κύματα και η πλαϊνή χωρίστρα είναι ο πιο old Hollywood τρόπος για ν’ αποπνέετε την αύρα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση. Το half-half hairstyle -πιάνοντας τα μισά επάνω και αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν χαλαρά στους ώμους- δίνει στα μαλλιά όγκο και πλούσια αίσθηση. Όσες αγαπούν τα ογκώδη και πληθωρικά στιλ, θα λατρέψουν και τα ‘60s χτενίσματα που επανέρχονται. Sleek πλεξούδες -κομψές, χαμηλές και λαμπερές- συνιστούν το απόλυτο hair look για όλες τις ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις.

Το απόλυτο tip: Τα μαντίλια είναι η ρετρό λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει ακόμη και το πιο minimal beauty look. Μπορεί να τα θεωρείτε κατάλληλα μόνο για τις διακοπές, όμως σας προτρέπουμε να πείτε «ναι» σε αυτά ακόμη και για τις εμφανίσεις σας το πρωί στην πόλη. Yianni | Read more glow.gr


xatzixristodoulou.jpg

Info Yianni Hair Spa:

• Μητροπόλεως - Κούσκουρα 2, τηλ. 2310 222839, 2310 264682

• Κομνηνών 9, Πανόραμα, τηλ. 2310 343345, 2310 346641

m.yianni.gr, Instagram: @yiannihairspa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022