fbpixel

Search icon
Search
Οι ασκήσεις γυμναστικής που θα αλλάξουν το σώμα σας overnight
WELLNESS

Οι ασκήσεις γυμναστικής που θα αλλάξουν το σώμα σας overnight

Μπορεί να χρειάζεται υπομονή και επιμονή στη γυμναστική, αλλά ορισμένες ασκήσεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στο σώμα


Ξέρουμε ότι η υπομονή είναι αρετή, ιδιαιτέρως στη γυμναστική και τα αποτελέσματα που έχει στο σώμα μας. Αλλά μερικές φορές, αυτό που χρειαζόμαστε είναι αποδείξεις ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουμε αξίζουν τον κόπο, ειδικά όταν πρόκειται για την προπόνησή σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει η overnight συνταγή για να αποκτήσουμε το ιδανικό σώμα μας, αλλά ορισμένες ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο toned άμεσα. 

Παρόλο που ορισμένες κινήσεις έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα, σίγουρα ο οργανισμός κάθε ανθρώπου λειτουργεί μεμονωμένα και διαφορετικά. Σύμφωνα με ειδικούς, μάλιστα, ανάλογα με τον τύπο του σώματος σας και τη γενετική σας σύνθεση, ορισμένες περιοχές θα είναι πιο εύκολο να τονωθούν από άλλες. Οι προπονήσεις HIIT ή cardio αποτελούν ιδανικές μεθόδους για να νιώσει ο καθένας πιο γυμνασμένος ASAP. Οι δραστηριότητες υψηλής έντασης σας βοηθούν να χάσετε το περιττό βάρος του νερού για να ξεφουσκώσετε και να φαίνεστε πιο lean, πιο γρήγορα. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για άμεσα results

Jump Squats

shutterstock-2091383959.jpg

Σταθείτε με τα πόδια στο πλάτος των ώμων ανοιχτά, λυγίστε τα γόνατά σας σε οκλαδόν, ενώ πιέζετε τις φτέρνες σας, και στη συνέχεια πηδήξτε προς τα πάνω. Προσγειωθείτε μαλακά και επαναλάβετε για 20 επαναλήψεις.

Push-Ups with Mountain Climbers

shutterstock-1865202580.jpg

Μπείτε σε θέση σανίδας και στη συνέχεια κατεβείτε σε push-up. Όταν σηκωθείτε, οδηγήστε κάθε γόνατο ξεχωριστά προς τον κορμό σας, κρατώντας τους κοιλιακούς σας ενεργοποιημένους. Επαναλάβετε για 20 επαναλήψεις.

Weighted Step-Ups with a Shoulder Raise

shutterstock-1025572984.jpg

Κρατήστε δύο βαράκια και ανεβείτε σε έναν πάγκο με το ένα πόδι. Αφού σηκωθείτε, σηκώστε τους αλτήρες πάνω από το κεφάλι σας σε ανάταση ώμων. Χαμηλώστε τα χέρια σας, κατεβείτε από τον πάγκο και επαναλάβετε με το άλλο πόδι.

Skull Crusher with Leg Raise

shutterstock-795203329.jpg

Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα πόδια σας ίσια και ανασηκωμένα ελαφρώς πάνω από το έδαφος. Σηκώστε αργά και στη συνέχεια χαμηλώστε τα πόδια σας. Στη συνέχεια, τεντώστε τα χέρια σας προς το ταβάνι με τα χέρια σας ίσια πριν λυγίσετε και τα δύο χέρια σε γωνία 90 μοιρών, φέρνοντας τα χέρια σας προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας με ελαβριά βαράκια του μισού ή ενός κιλού. Εναλλάξτε αυτές τις δύο ασκήσεις για 20 επαναλήψεις.

Για ένα extra snatched αποτέλεσμα, μπορείτε να ακολουθήστε ακόμα συμβουλές που ξεφεύγουν από το γυμναστήριο:

1. Σταματήστε να τρώτε υδατάνθρακες μετά τις 2:30 μ.μ.. Αυτό θα δώσει στο σώμα σας την ευκαιρία να κάψει τους υδατάνθρακες που έχουν ήδη καταναλωθεί νωρίτερα, και θα σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
2. Κοιμηθείτε επαρκώς και πιείτε πολύ νερό. Αυτό είναι άλλο ένα βασικό στοιχείο για να νιώθετε σφριγηλοί μέχρι αύριο. Το να παραμένετε ενυδατωμένοι μπορεί να καταστείλει την όρεξη σας, να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βοηθάει επίσης στην προώθηση του μεταβολισμού, βοηθώντας σας να ξεφουσκώσετε.

Feature image source: Just Jared