fbpixel

Search icon
Search
Οι 5 top σειρές για να αντικαταστήσουμε το κενό που άφησε το "Emily in Paris"
ARTS & CULTURE

Οι 5 top σειρές για να αντικαταστήσουμε το κενό που άφησε το "Emily in Paris"

Τα guilty pleasures που έγιναν οι αγαπημένες μας βραδινές συνήθειες


Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος του "Emily in Paris" τελείωσε, με όλους εμάς να περιμένουμε τη συνέχειά του, ειδικά μετά από το γεμάτο ερωτηματικά φινάλε του. Για όλους όσοι δηλώνουν θερμοί λάτρεις της σειράς, το κενό που έχει αφήσει σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Η αλήθεια είναι ότι το ζάπινγκ στην τηλεόραση δεν διευκολύνει την κατάσταση πάντα, γι' αυτό στην περίπτωση που αναζητάτε εκείνα τα guilty pleasures που μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες βραδινές σας συνήθειες, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τις 5 κορυφαίες σειρές για να ξεκινήσετε την προβολή τους απόψε το βράδυ. Είστε  έτοιμοι για να πάρετε μια ισχυρή δόση από τις ιστορίες τους;

Let's take a look together! 

Sweetbitter

sweetbitter-s02e08-8da7ed8fa113c3cd172003b487f66ca6-full.jpg
Είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Αμερικανίδας συγγραφέως, Stephanie Danler, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016. Στην πλοκή του, είναι έντονα τα προσωπικά της βιώματα, από την εποχή που δούλευε στο γνωστό εστιατόριο Union Square Café της Νέας Υόρκης. Γρήγορα βρίσκεται σε χαοτικές καταστάσεις και στενές φιλίες με τους συναδέλφους της. Η ιστορία του "Sweetbitter" θυμίζει αρκετά τη διαδρομή της Emily, καθώς και οι δύο κεντρικοί ρόλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα σε έναν άλλον τόπο από αυτόν που μεγάλωσαν και διέμειναν. Πρωταγωνιστούν: Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin FitzGerald, κ.α. 


Info: To Sweetbitter μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα Hulu. 

The Bold Type

the-bold-type.webp

Ακόμη μια σειρά, η οποία αγγίζει την κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες ένοχες απολαύσεις για τους περισσότερους. To "The Bold Type" έχει την υπογραφή της δημοφιλούς σεναριογράφου τηλεοπτικών σειρών και μυθιστοριογράφου, Sarah Watson. Κεντρική της έμπνευση για τη δημιουργία αυτή ήταν η ζωή και η καριέρα της πρώην αρχισυντάκτριας του "Cosmopolitan", Joanna Coles, με στόχο να εξερευνήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέες γυναίκες στην επαγγελματική τους πορεία, παράλληλα με την εξισορρόπηση της προσωπικής τους ζωής. Πρωταγωνιστούν: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, κ,α.

Info: Το "The Bold Type" συνεχίζεται να προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix. 

Younger

nico-tortorella-younger-1601393729.jpg
Ο δημιουργός του "Emily in Paris", Darren Star, έχει ένα άλλο έργο που θα λατρέψετε μετά το τέλος της σειράς. Το Younger ακολουθεί τη Liza Miller καθώς προσπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα της. Ωστόσο, όταν λέει ψέματα για την ηλικία της για να πάρει τον ρόλο των ονείρων της, πρέπει όχι μόνο να μάθει πώς να τον υποδυθεί, αλλά και να φροντίσει να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Πρωταγωνιστούν: Sutton Foster, Debi Mazar, Miriam Shor, κ, α. 

Info: Το "Younger" μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στις πλατφόρμες: Hulu και Paramount+. 

Girlboss 

a6354da3-3619-4650-a343-19b327fa3a36-43.jpg
Για τους fashion lovers, σίγουρα θα ξαναγίνει η αγαπημένη τους σειρά. Το Girlboss  έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο, το οποίο αφηγείται την ιστορία της ιδρύτριας της Nasty Gal, Sophia Amoruso, και ρους τρόπους, με τους οποίους βρήκε την επιτυχία στη βιομηχανία της μόδας. Πρωταγωνιστούν: Britt Robertson, RuPaul Charles, Melanie Lynskey, κ.α. 

Info: Το "Girlboss" μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα του Netflix. 

Gossip Girl

25053-gossip-girl-quiz-vignette.jpg

Κάνουμε ένα αγαπημένο flashback και ταξιδεύουμε πίσω στη ρομαντική σειρά που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα της Νέας Υόρκης.Το Gossip Girl, που προβλήθηκε στο CW για έξι σεζόν, μας θυμίζει αρκετά το Emily in Paris και σίγουρα θα χαρίσει τη «νότα δροσιάς» που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν κυριολεκτικά πάνω από 100 επεισόδια για να παρακολουθήσουμε πράγμα που σημαίνει ότι η λίστα μας είναι έτοιμη για τους επόμενους μήνες. Πρωταγωνιστούν:Blake Live, Leighton Meester, Penn Badgley, κ,α. 

Info: Το "Gossip Girl" μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στις πλατφόρμες: HBO Max, Prime Video, Vudu or Apple TV.

Enjoy!