fbpixel

Search icon
Search
Lucien Laviscount:  Θα είναι ο Alfie του "Emily in Paris" ο νέος James Bond;
ARTS & CULTURE

Lucien Laviscount: Θα είναι ο Alfie του "Emily in Paris" ο νέος James Bond;

Ο γοητευτικός καρδιοκατακτητής της αγαπημένης σειράς φαίνεται πως κέρδισε το ενδιαφέρον της παραγωγού Barbara Broccoli


Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά το μακρινό 2007 μέσα από τη συμμετοχή του στο εφηβικό δράμα, Grange Hill. Ο ίδιος συνέχισε με ανοδική πορεία στο "Coronation Street" του ITV και το "Waterloo Road" του BBC One. Έπαιξε επίσης στο δράμα "Peacock του BBC3", καθώς και στην ταινία του Netflix, "Your Christmas Or Mine" μαζί με την Angela Griffin και τον ηθοποιό του Sex Education Asa Butterfield. Τις εντυπώσεις έκλεψε, όμως, ακόμη περισσότερο στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς του Netflix, "Emily In Paris", όπου ενσαρκώνει τον Alfie, τον γοητευτικό σύντροφο της Emily. Ο Βρετανός ηθοποιός, Lucien Leon Laviscount, καταφέρνει πάντα να σαγηνεύει το κοινό και έχει αποδείξει ότι μπορεί άρτια να «τσαλακώνεται», εισβάλλοντας με ευκολία στην ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων που υποδύεται. 

Αυτή τη φορά, ο νεαρός ηθοποιός, σύμφωνα με τα tabloids, φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της δημοφιλούς παραγωγού, Barbara Broccoli, για τον ρόλο του νέου James Bond, που θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig. Στο ρεπορτάζ της "Daily Mail", διαβάζουμε ότι «η Broccoli έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ο επόμενος ηθοποιός να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα για 15 χρόνια, γεγονός που αποκλείει το πρώην φαβορί Idris Elba, ο οποίος έκλεισε τα 50 τον Σεπτέμβριο». Ο ίδιος, φαίνεται, λοιπόν, να πληροί τη συγκεκριμένη προϋπόθεση, καθώς είναι 30 χρονών. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, «πιστεύεται επίσης ότι η Broccoli και η ομάδα της επιθυμούν να έχουν έναν αστέρα από εθνοτική μειονότητα για τον ρόλο του 007, ώστε το franchise να αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη κοινωνία». 

snapinstaapp-1080-293121233-1172768996906436-500594665752333287-n.jpg
@its_lucien

Ωστόσο, προκύπτει και η εξής ένσταση, όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο μέσο: «Ορισμένα στελέχη φοβούνται ότι η εμφάνιση του Laviscount στο ριάλιτι Celebrity Big Brother το 2011, όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση, θα αμαυρώσει τις πιθανότητές του να πάρει τη δουλειά, επειδή οι προηγούμενοι Bonds ήταν πιο υψηλών προδιαγραφών». Παρόλα αυτά, το στοιχείο αυτό δεν έχει εμποδίσει τον στόχο συνεργασίας από την πλευρά της παραγωγού, καθώς, όπως γράφεται: «Ο Lucien εμφανίστηκε στο show σε μια εποχή που η καριέρα του ως ηθοποιός δεν ήταν τόσο προβεβλημένη όσο τώρα, αλλά ήταν πολύ δημοφιλής τότε και έχει τώρα μια βάση θαυμαστών που εκτείνεται σε γενιές. Αυτό είναι ένα όνειρο για την Barbara που είναι πολύ γοητευμένη μαζί του». 

snapinstaapp-1080-277948324-274966578185292-7608735599280019120-n.jpg
@its_lucien

Σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι δεύτερος υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο 32χρονος πρωταγωνιστής του Kick-Ass, Aaron Taylor-Johnson. Στο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται ότι «παρά το γεγονός ότι η Broccoli δήλωσε ότι δεν επίκειται καμία ανακοίνωση για νέα ταινία 007, οι κασκαντέρ και οι γυναίκες δοκιμάζονται στα στούντιο Pinewood. Μια πηγή εκεί δήλωσε: "Θέλουν να είναι έτοιμοι για όταν τα πράγματα αρχίσουν να κινούνται με τον νέο Bond».