fbpixel

Search icon
Search
Οι 15+1 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε σειρές
PEOPLE & MOMENTS

Οι 15+1 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε σειρές

Τα υπέρογκα ποσά ανά επεισόδιο ξεπερνούν κάθε προσδοκία


Ανέκαθεν φανταζόμασταν το πόσο εξαιρετικά καλές είναι οι οικονομικές απολαβές που λαμβάνουν ονόματα του Hollywood, αλλά τα παρακάτω ποσά ίσως και να μην τα περιμέναμε. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε γνωστούς ηθοποιούς του κινηματογράφου να διαγράφουν μια συνεχής λαμπρή καριέρα στη «μικρή οθόνη», πρωταγωνιστώντας σε επιτυχημένες σειρές, οι οποίες τους προσφέρουν έναν μεγάλο μισθό. Στη λίστα αυτή, μεταξύ άλλων, βρίσκεται η Jennifer Aniston, η Sarah Jessica Parker, ο Jude Law, η Kate Winslet και πολλοί ακόμη, που το κάθε τους επεισόδιο τους παρέχει πολλαπλά μηδενικά.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε παρακάτω το χρηματικό ποσό που συμφώνησαν, ξεκινώντας από τη χαμηλότερη έως την υψηλότερη αμοιβή.

David Harbour - Winona Ryder

shutterstock-1439470730.jpg

Από την πολύ επιτυχημένη σειρά "Stranger Things", η οποία έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της, οι δύο ηθοποιοί θα λαμβάνουν ανά επεισόδιο από 350.000 μέχρι 400.000.

John Goodman

shutterstock-87584929.jpg

Η συμμετοχή του στη σειρά "The Connors" του πρόσθεσε 5 επιπλέον μηδενικά στο λογαριασμό, καθώς είχε συμφωνήσει να πάρει το ποσό των 400.000 δολαρίων το επεισόδιο. Σίγουρα, με ένα τόσο πληθωρικό βιογραφικό, γεμάτο από συνεργασίες με εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, ο John Goodman δεν γινόταν να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Henry Cavill

shutterstock-341299367.jpg

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε από τον ρόλο του Superman, η οποία εκτός από διασημότητα, τον βοήθησε να διαπραγματεύεται υψηλότερες αμοιβές και να ανεβάσει τα στάνταρ του. Έτσι λοιπόν, ο μισθός του στη σειρά "The Witcher" κυμαίνεται στα 400.000 δολάρια το επεισόδιο.

Jude Law

shutterstock-86930551.jpg

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος ξεχωρίζει για το ταλέντο του να υποδύεται διαφορετικούς ρόλους και να αντεπεξέρχεται επιτυχημένα στον κάθε ένα από αυτούς, είναι από τα πιο γνωστά ονόματα που γνωρίζαμε ότι «κλείνει» εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες. Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή του στη σειρά “The third day” έλαβε 425.000 το επεισόδιο.

Angela Bassett

shutterstock-1307230393.jpg

Η συμμετοχή της στις ταινίες της Marvel, ειδικότερα στον Μαύρο πάνθηρα (“Black Panther”) ήταν καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της. Η ηθοποιός για τη σειρά "911" συμφώνησε το ποσό των 450.000 δολαρίων το επεισόδιο.

Pedro Pascal

shutterstock-1448569532.jpg

Ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί για τις ικανότητές του και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, δείχνοντας ο ίδιος μια προτίμηση στο δεύτερο, καθώς τον έχουμε δει σε πολλές διεθνείς σειρές, όπως στο “The Good Wife”, “Games of Thrones” και στο “Narcos”. Τώρα υποδύεται το ρόλο του στη νέα του σειρά “The Last of Us” , που του προσφέρει 600.000 το επεισόδιο.

Kate Winslet

shutterstock-84906019.jpg

Η στροφή στη καριέρα της προς το κομμάτι των σειρών, της επιφύλασσε εξαιρετικούς μισθούς, με χαρακτηριστικό το ποσό των 650.000 δολαρίων το επεισόδιο από την σειρά “Mare of Easttown”. Σαφώς, μια γυναίκα με όσκαρ και απέραντη φήμη στο χώρο του Hollywood δε δύναται να μην διαπραγματευόταν μια σημαντική οικονομική αμοιβή.

Sarah Jessica Parker - Cynthia Nixon - Kristin Davis

210725-roundtree-sex-and-the-city-reboot-disaster-tease-uj8dqy.webp

Το δυναμικό comeback των τριών διάσημων τηλεοπτικών φίλων, δεν θα έλειπε από την εν λόγω λίστα. Η επιστροφή τους στο γυαλί, έπειτα από το τέλος του “Sex and the City” , οι οποίες θα υποδυθούν για ακόμη μία φορά τους ρόλους που τις ανέδειξαν στο νέο reboot “And Just Like That”, θα λαμβάνουν για κάθε τους επεισόδιο ένα ποσό που φτάνει έως και τα 750.000 δολάρια.

Bryan Cranston

shutterstock-1698430663.jpg

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς “Breaking Bad” ανέβηκε επίπεδο και από τα 225.000 δολάρια που έπαιρνε, πλέον ο μισθός του έχει αυξηθεί κατά πολύ. Ειδικότερα, στη νέα σειρά που συμμετέχει στο “Your Honor” έχει συμφωνήσει το ποσό των 750.000 δολαρίων.

Jeff Bridges

shutterstock-733295086.jpg

Μετρώντας όσκαρ, υποψηφιότητες, βραβεία, συνεργασίες, πολλούς επιτυχημένους ρόλους, ο Jeff Bridges είναι από τους καλλιτέχνες που λαμβάνει από τα πιο υπέρογκα ποσά και μάλιστα δικαίως. Μάθετε πως από την σειρά "The Old Man" μετράει στο λογαριασμό του ένα επιπλέον εκατομμύριο ανά επεισόδιο.

Chris Pratt

shutterstock-1118631956.jpg

Ο δρόμος που χάραξε στο Hollywood, δεν αδικήθηκε από κανέναν, καθώς η αξία του ηθοποιού μεταφράζεται με μία αμοιβή που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο. Ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του σε λίγα επεισόδια της σειράς "The Terminal List" που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει γυρίσματα, έχει συμφωνήσει το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων το επεισόδιο.

Jennifer Aniston - Reese Witherspoon

shutterstock-1549227521.jpg

Φυσικά, η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα δεν είναι άλλη από την εξαιρετική Jennifer Aniston, η οποία εάν φανταζόμασταν πως εισπράττει έναν τεράστιο μισθό στα Φιλαράκια, αυτός αυξάνεται ανά τα χρόνια. Η πρωταγωνίστρια στη δραματική σειρά "The Morning Show" μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της Reese Witherspoon, λέγεται πως λαμβάνουν 2 εκατομμύρια το επεισόδιο η καθεμία.