fbpixel

Search icon
Search
Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Marco Maestri
PEOPLE & MOMENTS

Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Marco Maestri

Μια ιστορία αγάπης τεσσάρων χρόνων επισημοποιήθηκε με την πιο ρομαντική τελετή στη Νότια Γαλλία


Είναι αρκετές οι φορές, στις οποίες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αγαπημένες στιγμές της κοινής τους ζωής. Τα χαμόγελα ευτυχίας και έρωτα διπλασιάστηκαν χθες στην κομψή τελετή του γάμου τους στη Νότια Γαλλία. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του ομώνυμου fashion brand, Simon Porte Jacquemus, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Marco Maestri, επικεφαλής του agency “Yoann and Marco”. 

Και οι δυο τους κατάφεραν με τον πιο γλυκό τρόπο να σπάσουν κάθε προηγούμενο ταμπού, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι η αγάπη ξεπερνά την προκατάληψη και την ανασφάλεια, «χτίζοντας» τους πιο γερούς δεσμούς. 

couple.jpg
@runtherunway.mag


Ο Jacquemus επέλεξε να παντρευτεί τον αγαπημένο του στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου στην περιοχή που ζουν οι παππούδες του, ένα σημείο με βαθιά συναισθηματική αξία για τον ίδιο. Είναι πολλές οι φορές, άλλωστε, που ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει τις οικογενειακές του ρίζες ως κεντρικό σημείο αναφοράς στα σχεδιαστικά του δημιουργήματα. Η δεξίωση του γάμου έλαβε χώρα στο luxurious Charleval, στο διαμέρισμα Bouches-du-Rhône.

301614311-1211858876327039-3905260992132877284-n.jpg
@albe_editions


Ένα από τα πιο συγκινητικά highlights της λαμπερής ημέρας ήταν η στιγμή που ο designer έφτασε στο σημείο της τελετής. Φορώντας ένα elegant black κοστούμι με λευκό πουκάμισο, επέλεξε να περπατήσει, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γιαγιά, Liline, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά. Η ίδια ήταν η κεντρική μούσα της νέας του fashion campaign κατά τη διάρκεια των περιορισμών της καραντίνας εξαιτίας του Covid 19. Οι εκφράσεις και των δύο αποτυπώνονται με απόλυτη ανυπομονησία και αισιοδοξία. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα vintage λευκό cabrio, έφτασε ο Marco, με την συνοδεία της μητέρας του. Ο ίδιος ήταν συνέχεια χαμογελαστός και ξεχώρισε για το chic white wedding κοστούμι του.

301425160-748857606404604-7199838055160208414-n-1.jpg
@albe_editions

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν το παρών, ακολουθώντας το ξεχωριστό dress code σε απαλές λευκές και cream αποχρώσεις. Πρωταγωνίστρια των φλας ήταν η διάσημη τραγουδίστρια, στιχουργός και μοντέλο, Dua Lipa, η οποία ανήκει στο κοντινό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Η ίδια θύμιζε γοργόνα, καθώς επέλεξε μια εντυπωσιακή white διαφανή τουαλέτα με κεντημένες ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μεγάλα λευκά σκουλαρίκια. Ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη για να φωτογραφηθεί με τους fans της. Την παράσταση "έκλεψαν" και ο γνωστός Βελγο-Κονγκολέζος ράπερ, Damso, μαζί με το μοντέλο και influencer, Didi Stone. Tα βλέμματα μαγνήτισε και το δημοφιλές μοντέλο με καταγωγή από την Αργεντινή και μούσα των Chanel και Versace, Mica Argañaraz.

dua.jpg
@secretmagoff
56.jpg
Damso & Didi Stone

mica.jpg
Mica Argañaraz, photo: @runtherunway.mag

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα του τον Ιούνιο του 2021, ενώ είχε περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, κλείνοντας σήμερα 4 χρόνια μαζί.

196053829-1847286788776144-6811753053265686103-n.jpg
@maestrimarco

Το χρονικό της γνωριμίας των νεόνυμφων ξεκίνησε από μια επαγγελματική συνεργασία. Ο Marco δημιούργησε το συγκεκριμένο agency μαζί με τον αδερφό του Yoann, έναν επαγγελματία παίκτη ράγκμπι τον οποίο φωτογράφισε ο Simon Porte Jacquemus τον Μάιο του 2018 θέλοντας έτσι να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρώτης του collection για ανδρική μόδα. Ο Marco έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στη Vogue: "O Simon πήρε την απόφαση να φωτογραφίσει τον αδερφό μου για την πρώτη ανδρική του κολεξιόν και ο Yoann του είπε πολλά για εμένα. Έπειτα, όταν επέστρεψε πίσω από τη Μασσαλία, αποφασίσαμε να βγούμε για φαγητό μαζί...Όταν συναντηθήκαμε, μου άρεσε να του λέω ότι σε κάποια άλλη ζωή θα ήμουν ερωτευμένος με έναν ανθοπώλη, γι' αυτό και ο ίδιος αναδιαμόρφωσε το ανθοπωλείο μου Chez Marco". 

Εκείνη την περίοδο που έλαβε χώρα το runway για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020, ο Simon Porte Jacquemus σχεδίασε μια εντυπωσιακή έκπληξη για τον Marco και μ' αυτόν τρόπο μοιράστηκαν με το πιο επίσημο τρόπο την σχέση τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. 

What a love story!