fbpixel

Search icon
Search
Ο Οκτώβριος καταφθάνει & η Θεσσαλονίκη τον υποδέχεται με ξεχωριστά events που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας
AGENDA

Ο Οκτώβριος καταφθάνει & η Θεσσαλονίκη τον υποδέχεται με ξεχωριστά events που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας

Ανανεώστε την ατζέντα σας και περάστε μοναδικά


Ο Σεπτέμβριος φεύγει και η Θεσσαλονίκη τον αποχαιρετά με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις ψυχαγωγίας για να απολαύσετε εσείς που λατρεύετε να χάνεστε στον παλμό του city life. Από μουσικές σκηνές στις must-see εκθέσεις γι' αυτήν την περίοδο και από παραστάσεις για κάθε γούστο στα πιο ενημερωμένα δρώμενα που αποτελούν ωδή στην τέχνη και τη δημιουργικότητα, το αστικό τοπίο μετατρέπεται στη νούμερο ένα επιλογή για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Δευτέρα 28/09

Stand up comedy

Info: Μύλος Open Air, Ανδρέα Γεωργίου 56, Σφαγεία, στις 21:30.

Η «αγανακτισμένη σερβιτόρα» που έγινε γνωστή μέσω των social media, βάζει σκοπό να σας διασκεδάσει με την κωμική της διάθεση, τα προσωπικά της βιώματα και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα στη σύγχρονη κοινωνία.

Τρίτη 29/09

Έκθεση



Info: Επταπύργιο, ώρες λειτουργίας: 10:00 - 15:00.



Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν την έκθεση «Επταπύργιο: Βιώματα - Μνήμες - Κατοικήσεις». Η έκθεση αποτελεί καρπό της συλλογικής έρευνας της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου με αντικείμενο τη σύγχρονη ιστορία του μνημείου και τη χρήση του Επταπυργίου ως φυλακής. Σε αυτήν, ζωντανεύουν μνήμες του μακρινού παρελθόντος και παίρνουν τη θέση τους στο σήμερα.

Τετάρτη 30/09

Μουσική σκηνή

Info: Κινηματοθέατρο Ελληνίς, Λεωφόρος Στρατού 11, στις 21:00.

Η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου, θα εμφανιστεί στην πόλη μας την τελευταία ημέρα του μήνα για μια μοναδική μουσική παράσταση. Η φωνή και το ρεπερτόριο της ταλαντούχας ερμηνεύτριας εστιάζουν στο κλασικό λαϊκό, αλλά και τους έντεχνους ήχους.

Πέμπτη 01/10

Φεστιβάλ

Info: ΔΕΘ Helexpo, 1 έως 4 Οκτωβρίου.

Το τετραήμερο Street Food Festival 2020 που διοργανώνει η ομάδα του SoulFood Thessaloniki για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα μετατρέψει τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ στο μεγαλύτερο γευστικό και μουσικό πάρτι ολόκληρης της πόλης. Επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, music stages, rest areas, kitchen lab, kids’ corner και πολλές ακόμα εκπλήξεις που στοχεύουν στο να διασκεδάσουν Θεσσαλονικείς κι επισκέπτες.

Παρασκευή 02/10

Έκθεση

Info: Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, ώρες λειτουργίας: 09:00 - 14:00.

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει μια έκθεση φωτογραφιών από το αρχείο του Βασίλη Μποζίκη, το οποίο η οικογένειά του δώρισε στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η έκθεση με τίτλο «Ψυχ ή μου εσύ, Θεσσαλονίκη! Βασίλης Μποζίκης 1970-1980» προσπαθεί να εικονογραφήσει τη Θεσσαλονίκη της δεκαετίας του '70: δρόμοι της πόλης, συνοικίες, διαδηλώσεις, πολυώροφες οικοδομές, παλαιότερες οικίες, παιδιά που παίζουν, ο μεγάλος σεισμός και τόσα άλλα βγαλμένα από το παρελθόν.

Σάββατο 03/10

Παράσταση για παιδιά

Info: Θέατρο Κολοσσαίον, στις 16:00.


Μια παράσταση γεμάτη χρώμα, γέλιο, δράση και αμέτρητα μπαλόνια επί σκηνής που θα ξετρελάνει τα παιδιά! Το Funny Balls Show, μια πρωτότυπη και διασκεδαστική παράσταση, έρχεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη και στοχεύει στο να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους μικρούς φίλους αλλά και τους συνοδούς τους.

Κυριακή 04/10

Μουσική σκηνή

Info: Μύλος Open Air, στις 21:30.

Οι Onirama έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να την ομορφύνουν με τις επιτυχίες τους και να κάνουν το κοινό να χορέψει υπό τον παλμό τους! Το επιτυχημένο συγκρότημα με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη, θα παίξει και θα ερμηνεύσει τόσο τα δικά του κομμάτια όσο και άλλες γνωστές επιτυχίες που ξεχωρίζουν ανά τα χρόνια.