fbpixel

Search icon
Search
Ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox αποχαιρετούν επίσημα τον Matthew Perry
PEOPLE & MOMENTS

Ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox αποχαιρετούν επίσημα τον Matthew Perry

Το cast των αγαπημένων 'Friends' μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους στιγμές on & off stage


Όλος ο κόσμος τον έμαθε ως Chandler Bing μέσα από τον ρόλο του στα «Φιλαράκια». Η αγαπημένη μας παρέα δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια μετά τον χαμό του Matthew Perry, με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στις 28 Οκτωβρίου. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, που είχε μάθει να παλεύει με τον εθισμό του στις ουσίες.

Ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή τους  ενώ μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram τις αγαπημένες τους στιγμές με τον ηθοποιό.


Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Perry, ο LeBlanc δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στη σελίδα του, αποχαιρετώντας τον φίλο του. Δίπλα σε μια επιλογή φωτογραφιών που δείχνουν τους δυο τους στους ρόλους τους ως Joey Tribbiani και Chandler Bing στην επιτυχημένη αμερικανική κωμική σειρά, ο LeBlanc, 56 ετών, έγραψε: "Matthew. Με βαριά καρδιά λέω αντίο.

"Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου.

"Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου είσαι επιτέλους ελεύθερος.

"Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς".

Η Cox μοιράστηκε επίσης μια από τις αγαπημένες της στιγμές του συμπρωταγωνιστή της.


Η ηθοποιός, η οποία υποδυόταν τη Monica Geller, που παντρεύτηκε τον Chandler Bing στη σειρά, είπε ότι είναι "τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή" που είχε δίπλα στον Perry. Έγραψε στο Instagram δίπλα σε ένα απόσπασμα από τη σειρά: "Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου.

"Για να σας πω λίγο την ιστορία, ο Chandler και η Monica υποτίθεται ότι θα είχαν μια περιπέτεια της μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας.

"Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός".

Άλλα μέλη του καστ απέτισαν φόρο τιμής μετά το θάνατο του Perry. Η Maggie Willer, η οποία υποδύθηκε την on-and-off σύντροφο του Chandler, Janice Hosenstein, ανέφερε σε δήλωσή της στο Instagram ότι αισθάνθηκε "ευλογημένη" που πέρασε δημιουργικές στιγμές με τον Perry.

Ο Hank Azaria, ο οποίος υποδύθηκε τον David - ερωτικό ενδιαφέρον της Phoebe, την οποία υποδύεται η Kudrow, σε πολλά επεισόδια της σειράς - δήλωσε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο "ιδιοφυής" φίλος του Perry τον βοήθησε και στο δικό του ταξίδι αποτοξίνωσης. 

Το 2022, ο Perry κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, στα οποία μίλησε με ειλικρίνεια για την αντιμετώπιση του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το Ίδρυμα Matthew Perry ιδρύθηκε στη μνήμη του σταρ μετά το θάνατό του, υποσχόμενο να συνεχίσει τη δέσμευσή του να "βοηθάει άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού".

Feature image source: NBC