fbpixel

Search icon
Search
Ο Dior επανεξετάζει τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας
FASHION NEWS

Ο Dior επανεξετάζει τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας.

Η Denim Dior Oblique Line είναι γεγονός

fall-24-denim-dior-oblique-campaign-with-haerin-tanya-zhenya-posternak-4-xe36S.jpg

Η Maria Grazia Chiuri επανεξετάζει τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας σε ένα πρωτοφανές ύφασμα: ένα τζάκαρ τζιν με ένα λεπτό πλυμένο vintage εφέ, στο οποίο το εμβληματικό μοτίβο σκιαγραφείται σε μια διαβάθμιση αποχρώσεων, από το σκούρο μπλε έως το λευκό. Μια συγχώνευση δεξιοτεχνίας και τόλμης που στήθηκε σε μια αποκλειστική φωτογράφιση με την πρέσβειρα του Dior, Haerin.

Στους εμβληματικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, η καλλιτέχνης φοράει, εναλλάξ, εξαιρετικές τσάντες - με αυτό το νέο χαρακτηριστικό υλικό - όπως η Dior Book Tote, η αιώνια Saddle, η Dior Toujours καθώς και τα μοντέλα East-West και Mini Vanity από τη σειρά 30 Montaigne. Ανάμεσα στο φως και τη σκιά, την εκλέπτυνση και τον μοντερνισμό, αυτές οι μαγευτικές λήψεις αποκαλύπτουν διακριτικά τις πολλαπλές όψεις και λεπτομέρειες αυτών των μοναδικών παραλλαγών, εκφράζοντας το υπερσύγχρονο πνεύμα του Οίκου.

Spotted: Η Kendall Jenner με μαγιό Calzedonia

0rte1796-0sbl1796.jpg

Η νέα digital ambassador της Calzedonia, Kendall Jenner, έκανε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση by the beach φορώντας ένα πράσινο τριγωνικό τοπ και ένα σλιπ μπικίνι του brand. Το εν λόγω μαγιό είναι το Removable Padding Triangle Swimsuit Top Shiny Satin στο χρώμα 870c, ένα «λαμπερό σατέν ρετρό πράσινο», και το ασορτί Brazilian String Swimsuit Bottoms. Η ίδια μοιράστηκε την καμπάνια στο Instagram!

Τα Marks & Spencer υποδέχονται το καλοκαίρι με τη Summer Collection 2024

03035-shot-05-0613-rgb-1.jpg

Η καινούργια συλλογή που απευθύνεται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και περιλαμβάνει τα απόλυτα καλοκαιρινά outfits ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Στην συλλογή πρωταγωνιστούν η άνεση, η ποιότητα και η κομψότητα μέσα από μια σειρά ζωηρών χρωμάτων και μοντέρνων γραμμών.

Η γυναικεία M&S Summer συλλογή, αποτελεί μια έντονη παλέτα, εμπνευσμένη απο τα χρώματα του καλοκαιριού. Αποχρώσεις έντονου πράσινου, μπλε και πορτοκαλί, καθώς και παστέλ επιλογές συνθέτουν τη σειρά Edit, όπου η κλασική κομψότητα συναντά τη σύγχρονη γοητεία.

Τα λινά βρίσκονται στο επίκεντρο της occasionwear καλοκαιρινής συλλογής, με δροσερά φορέματα και maxi slip φούστες να εκπέμπουν γοητεία, αγκαλιάζοντας κάθε σιλουέτα. Μέσα από την casualwear συλλογή, το καλοκαιρινό στιλ συναντά την άνεση μέσα από κομψές επιλογές ιδανικές για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σορτς σε Α γραμμή, φορέματα με ιδιαίτερα κοψίματα, t-shirts και patchwork denim θα πρωταγωνιστήσουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας για χαλαρές εμφανίσεις κάτω από τον ήλιο. 

Η νέα, ανανεωμένη καλοκαιρινή συλλογή της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes

mairiboo-for-envie-ss24-campaign-6.jpg

Η Envie Shoes συμπληρώνει φέτος 8 χρόνια συνεργασίας με την Μαίρη Συνατσάκη, και το γιορτάζει με την πιο συναρπαστική καμπάνια μέχρι σήμερα, αλλά και με ένα εντυπωσιακό rebranding της best-selling σειράς. Κάθε σχέδιο αντικατοπτρίζει την ξεγνοιασιά και τον ενθουσιασμό που μόνο το καλοκαίρι μπορεί να μας χαρίσει. Επτά ολοκαίνουριες προτάσεις και ένα δημοφιλές επαναλανσάρισμα ενσαρκώνουν το απόλυτο κοριτσίστικο όνειρο για έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, λάμψη και αυθεντικότητα.

Από τα θηλυκά πέδιλα, που θα επιλέγουμε για λαμπερές αλλά χαλαρές εμφανίσεις, μέχρι τα φλατ σανδάλια που συνδυάζονται εξίσου εύκολα με σύνολα παραλίας και maxi ρομαντικά φορέματα, η κολεξιόν SS’24 διαθέτει κάτι για κάθε γυναίκα που θέλει να αναδείξει το προσωπικό της στιλ με αυτοπεποίθηση, άνεση και ανεπιτήδευτη κομψότητα. 

Η Loewe ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Νότια Αμερική, στο Σάο Πάολο

loewe-2024-store-capture-sao-paulo-cropped-5x4-02.webp

Η Loewe άνοιξε τις πόρτες του πρώτου της καταστήματος στη Βραζιλία. Το κατάστημα στο Iguatemi του Σάο Πάολο, έκτασης 1.238 τετραγωνικών μέτρων, παρουσιάζει τη νέα collection SS'24 μαζί με τσάντες, παπούτσια, δερμάτινα είδη, γυαλιά και άλλα αξεσουάρ. Αυτό είναι επίσης το πρώτο κατάστημα της Loewe στη Νότια Αμερική.

Το νέο store, το οποίο άνοιξε στις 17 Μαΐου, συνεχίζει την ιδέα Casa Loewe του δημιουργικού διευθυντή της Loewe, Jonathan Anderson, συνδυάζοντας έναν εκλεπτυσμένο χώρο με την επιμελημένη γοητεία του σπιτιού ενός συλλέκτη έργων τέχνης. Μια ζωντανή, πλούσια παλέτα από πράσινα, καφέ και ασημένια κεραμικά πλακάκια περιβάλλει τη βιτρίνα και το εσωτερικό του καταστήματος. Συμπληρωματικές λιλά μαρμάρινες πινελιές, δρύινα ράφια και τσιμεντένια πλακάκια δαπέδου δίνουν στο χώρο μια ακατέργαστη υφή.

Τα έπιπλα περιλαμβάνουν φωτεινές πολυθρόνες Utrecht που κάθονται δίπλα στα σιδερένια τραπέζια μαρτίνι με την υπογραφή της Loewe και ένα ελαφρώς αιωρούμενο φωτεινό γλυπτό Isamu Noguchi Akari.
Δύο μάλλινα χαλιά κατά παραγγελία διαθέτουν αναπαραγωγές του ποιμενικού τοπίου «White Horse, South Downs» του Βρετανού κλωστοϋφαντουργού John Allen. Τα έργα τέχνης είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τη συλλογή της Loewe με διεθνή έργα τέχνης και σχεδιασμού. Εκτίθενται οι σειρές ακουαρέλας σε χαρτί του Daniel Steegmann Mangrane με έδρα τη Βαρκελώνη - Lichtzwang (2001) και Lichtzwang (2010).