fbpixel

Search icon
Search
Ο co-founder και event planner του Caravan Project Events Θανάσης Γουίβερτ μιλάει για την πρόκληση να εκπληρώνεις τα πιο «τρελά» όνειρα ενός ζευγαριού
MAGAZINE

Ο co-founder και event planner του Caravan Project Events Θανάσης Γουίβερτ μιλάει για την πρόκληση να εκπληρώνεις τα πιο «τρελά» όνειρα ενός ζευγαριού

Σε μια exclusive συνέντευξη για την boutique φιλοσοφία του brand του


Καλλιεργημένη αισθητική, άποψη, εμμονή στη λεπτομέρεια, συνέπεια: αυτή είναι η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει η γνωριμία με τον Θανάση Γουίβερτ. Σπούδασε Οικονομικά, ο πραγματικός του εαυτός, όμως, εξελίχθηκε στο σχέδιο και την αρχιτεκτονική χώρων και events. Το ταλέντο του στον λόγο, έμφυτο, δίνει το tempo καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας μας: «Λατρεύω την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Δε θα μπορούσα να με φανταστώ να κάνω κάτι διαφορετικό αυτήν τη στιγμή». Για τον ίδιο, η τέχνη τού να συγκεντρώνεις τις σκέψεις άλλων και να σχεδιάζεις events τόσο μοναδικά όσο και εκείνοι είναι κάτι άλλο: «Πρώτα ακούς κάποιον κι έπειτα τον καθοδηγείς. Η μεγαλύτερη έμπνευση είναι το ίδιο το ζευγάρι».

Ultimate Experiences

snapinstaapp-1080-324545632-924390518560780-9146807430334279534-n.jpg

Tόσο ο Θανάσης όσο και η ομάδα του ανήκουν στο “dreamers’ club”. Ξέρουν, όμως, να ισορροπούν μεταξύ πραγματισμού και εφευρετικότητας: «Ό,τι έχω καταφέρει οφείλεται πρώτα στην ομάδα μου και στο υψηλό δίκτυο συνεργατών που με κόπο έχουμε δημιουργήσει. Το event planning έχει μεγάλες απαιτήσεις. Θέλουμε, όμως, να παρέχουμε υπηρεσίες που “σκλαβώνουν”. Αξιοποιούμε το budget στο έπακρον. Δίνουμε αξία σε κάθε event. Θελουμε οι καλεσμένοι να νιώσουν την ποιότητα που τους παρέχει ο ίδιος ο οικοδεσπότης». Όσο για την boutique φιλοσοφία του Caravan Project, αυτή είναι επιλογή συνειδητή: δουλεύουν πάνω σε λίγα events, ώστε το επίπεδο να παραμένει πάντα υψηλό, ενώ έχουν αδυναμία στις θεματικές διοργανώσεις, αλλά και μια βαλίτσα πάντα έτοιμη για να ταξιδέψουν οπουδήποτε στην Ελλάδα και τον κόσμο. «Το destination wedding πάντα θα μας εξιτάρει», μου εξηγεί.

Beyond Creativity

snapinstaapp-1080-316494931-1216844988913677-183554336662524010-n.jpg

Ο κόσμος που τους επιλέγει γνωρίζει πως αναζητούν πάντα το διαφορετικό. Κι αυτό είναι που ζητάει από εκείνους. «Στη φαντασία και στο creativity δεν υπάρχουν όρια. Το να υλοποιήσεις το πιο “τρελό” όνειρο ενός ανθρώπου είναι πρόκληση», λέει. Αγαπάνε τις μεγάλες παραγωγές, ειδικά τις custom κατασκευές που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο. Πολλές φορές, σχεδιάζουν οι ίδιοι έπιπλα και σκηνικά. «Σπουδαία δυναμική, όμως, σου δίνει και ο φωτισμός - στοιχείο που συχνά δεν αποτελεί προτεραιότητα του πελάτη. Το φως δίνει ζωή στα πάντα. Μπορεί εύκολα να μετατρέψει το mood του event από πολυτελές και glamorous σε fun και entertaining», μου τονίζει. «Το να καινοτομείς, από την άλλη, έχει δύο δυσκολίες: εκτός από την προφανή, η πιο challenging είναι να εξηγήσεις στον πελάτη σου κάτι το οποίο δεν έχει ξαναδεί», καταλήγει.

Ιnfo: caravanevents.gr, τηλ.: 6978660199, Instagram: @caravanprojectevents

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023