fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

O απόλυτος online προορισμός που προσφέρει την πιο σύγχρονη εμπειρία shopping

H έννοια του "One-stop shopping" στο apolloniapolitia.gr γίνεται πραγματικότητα


O απόλυτος online προορισμός που προσφέρει την πιο σύγχρονη εμπειρία shopping

Στην αναζήτηση ενός online προορισμού, που θα κάνει τις αγορές από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες, χαρίζοντας το αίσθημα της πληρότητας σε ό,τι αφορά στην ποικιλία των επιλογών, το apolloniapolitia.gr ενσωματώνει τη φιλοσοφία “οne-stop shopping”. Η εταιρία Apollonia Politia Hondos Center, -έργο του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας Hondos Center, Νικόλαου Χόντου- έπειτα από 16 χρόνια φυσικής παρουσίας έρχεται ακόμη πιο κοντά μας με το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, όπου κανείς μπορεί να βρει από επώνυμη ένδυση και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί μέχρι δερμάτινα είδη κι επιλογές σπιτιού και διακόσμησης.

Top of the tops

Καθώς η shopping εμπειρία επανεφευρίσκει τον εαυτό της, χαρακτηριστικά όπως η μοναδικότητα, η ευελιξία και η πρωτοπορία στις προτάσεις της θεωρούνται must. Αυτά αποτελούν και το «δυνατό χαρτί» του apolloniapolitia.gr, με No1 το τμήμα των ειδών σπιτιού και διακόσμησης, καθώς προσφέρει τις κορυφαίες επιλογές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών brands, ενώ αναμένονται new entries σε αυτό της ένδυσης, με τις πιο πολυπόθητες SS 2021 fashion συλλογές.

apolonia4.jpg
Φόρεμα, T-shirt και παντελόνι, Boutique Moschino, apolloniapolitia.gr

New Horizons

Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών, o κόσμος πλέον αναζητά την πιο εύκολη και γρήγορη εναλλακτική. Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του e-shop, Αγγελική Χόντου: «Η πανδημία επιτάχυνε τη μετάβαση προς έναν κόσμο πιο ψηφιακό, πυροδοτώντας αλλαγές στις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών». Με στόχο τη συνεχή βελτίωση, η διαδικασία των online αγορών γίνεται όλο και πιο διασκεδαστική, παρέχοντας τη διάδραση που λείπει από την τρέχουσα εμπειρία shopping. «Ζούμε γι’ αυτό! Όλη η μαγεία της δουλειάς μας και η συνεχής εξέλιξή μας είναι αναπόσπαστα κομμάτια της αλληλεπίδρασης αυτής. Η επαφή μας με το κοινό είναι καθημερινή μέσα από το Facebook της εταιρίας, Apollonia Politia, αλλά κυρίως μέσω του Instagram @apollonia_politia. Σταδιακά, αυτή μεταφέρεται και στη χρήση του mail μας hello@apolloniapolitia.gr», εξηγεί.

Shop Online

Ανταποκρινόμενο στις νέες τάσεις και αντιμετωπίζοντας τον κάθε καταναλωτή ως ξεχωριστό, το apolloniapolitia.gr, κάνει χρήση της omni-channel προσέγγισης. Ενοποιώντας όλες τις υπηρεσίες του, για να παρέχει μια ολιστική εικόνα και ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, έχει υιοθετήσει, για τη Θεσσαλονίκη, ένα εσωτερικό δίκτυο διανομής με οδηγούς, ώστε οι πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους το συντομότερο δυνατό!

Highlights

To φυσικό κατάστημα και το -ολοκαίνουριο και άκρως ενημερωμένο online shop του διαθέτουν μερικά από τα πιο γνωστά brands, όπως Rice DK, Yvonne Ellen, Cote Noir, Miss Etoile, Pols Potten κ.ά., για κάθε λάτρη των εκλεπτυσμένων ειδών σπιτιού και διακόσμησης. Εξερευνήστε το!

1

The fashion item

Μπουφάν Tommy Hilfiger, apolloniapolitia.gr BUY HERE

2

Design must-have

Αρωματικό μπουκέτο Cote Noir, apolloniapolitia.gr BUY HERE

3

Homie choice

Κούπες, Bombay Duck, apolloniapolitia.gr BUY HERE

Info: www.apolloniapolitia.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021