fbpixel

Search icon
Search
New on Netflix: Οι πολυαναμενόμενες αφίξεις του Αυγούστου πλησιάζουν
ARTS & CULTURE

New on Netflix: Οι πολυαναμενόμενες αφίξεις του Αυγούστου πλησιάζουν

Kαι υπόσχονται ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας


Η ελληνική πλατφόρμα του Netflix συνεχίζει να μας συντροφεύει καθημερινά με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο Αύγουστος πλησιάζει και φέρνει μαζί του ιδιαίτερες προτάσεις σειρών, ταινιών, αλλά και ντοκιμαντέρ για να επιλέξουμε τις δικές μας αγαπημένες. Ιστορίες και κεντρικοί χαρακτήρες υπόσχονται να αποκτήσουν ιδιαίτερη θέση στη βραδινή μας ξεκούραση. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πέντε κορυφαίες επιλογές, μετρώντας, ήδη, αντίστροφα για τις αφίξεις τους.

Let's take a look together!

Heartstopper Season 2

Η αγαπημένη βρετανική σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της. Ο Nick και ο Charlie εξερευνούν τη νέα τους σχέση, η Τara και η Darcy αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες προκλήσεις, ενώ ο Tao και η Elle προσπαθούν να καταλάβουν αν θα μπορέσουν ποτέ να είναι κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι. Καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις, μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι κι η διοργάνωση του χορού αποφοίτησης, η παρέα έχει πολλά να διαχειριστεί όσο διανύει τα επόμενα στάδια της ζωής, της αγάπης και της φιλίας. Πρωταγωνιστούν: Kit Connor, Joe Locke, William Gao, κ.ά. 

Info: Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου. 

Painkiller

Το Painkiller είναι μια επερχόμενη αμερικανική δραματική σειρά περιορισμένης διάρκειας για το Netflix και δημιουργήθηκε από τους Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster. Η σειρά έξι επεισοδίων, η οποία βασίζεται στο άρθρο του Patrick Radden Keefe στο New Yorker "The Family That Built an Empire of Pain" και στο "Pain Killer: An Empire of Deceit and the Origin of America's Opioid Epidemic" του Barry Meierθα επικεντρωθεί στη γέννηση της κρίσης των οπιοειδών με έμφαση στην Purdue Pharma, την κατασκευάστρια εταιρεία του OxyContin.

Info: Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Αυγούστου.

One Peace (season 1)

Το "One Piece" είναι μια επερχόμενη αμερικανο-ιαπωνική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda για το Netflix. Η σειρά είναι μια προσαρμογή ζωντανής δράσης της ομώνυμης ιαπωνικής σειράς manga του 1997 από τον Eiichiro Oda. Παράγεται από τις Kaji Prouctions, Tomorrow Studios και Shueisha (που δημοσιεύουν επίσης το manga). Η σειρά περιλαμβάνει ένα καστ συμπεριλαμβανομένων των Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson και Taz Skylar και ακολουθεί τις περιπέτειες των Πειρατών, καθώς εξερευνούν τους επικίνδυνους ωκεανούς, τις στεριές και όχι μόνο αναζητώντας το "One Piece", έναν μυθικό θησαυρό που θα κάνει τον αρχηγό τους Monkey D. Luffy, τον Βασιλιά τους.  

Info: H σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου 2023.

Heart of Stone

Αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες θρίλερ με τη σκηνοθετική υπογραφή του Tom Harper, σενάριο των Greg Rucka and Allison Schroeder, βασισμένο στην ιστορία του Rucka. Το φιλμ "Heart of Stone" μάς μεταφέρει στην ιστορία μιας διεθνούς πράκτορα πληροφοριών, της Rachel Stone, η οποία πρέπει να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή για να προστατεύσει το μυστηριώδες MacGuffin που είναι γνωστό ως Η καρδιά, ώστε να μην πέσει στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού της. Πρωταγωνιστούν: Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, κ.ά.

Info: Η ταινία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο Netflix στις 11 Αυγούστου.

Depp v. Heard (Limited Series)

Δύο πρόσωπα που ερωτεύθηκαν, αλλά η κοινή τους πορεία κατέληξε στις αίθουσες του δικαστηρίου. Johnny Depp και Amber Heard ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές, με τη δίκη να αθωώνει τον ίδιο. Προβάλλοντας και τις δύο μαρτυρίες δίπλα-δίπλα για πρώτη φορά, η σειρά ντοκιμαντέρ "Depp v. Heard" εξερευνά τη δίκη που πυρπόλησε το Χόλιγουντ και τις διαδικτυακές συνέπειες που ακολούθησαν.

Info: H σειρά ντοκιμαντέρ Depp v. Heard έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου. 

Stay tuned!

Κεντρική φωτογραφία: Από το φιλμ "Heart of Stone"