fbpixel

Search icon
Search
Best TV Shows: Οι must-watch σειρές που βλέπουμε τώρα
ARTS & CULTURE

Best TV Shows: Οι must-watch σειρές που βλέπουμε τώρα

Από το Netflix μέχρι το HBO η ψυχαγωγία είναι πρωταγωνιστής


Το φετινό καλοκαίρι, μας έχει καλωσορίσει με πλήθος επιλογών για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στη διαχρονική μαγεία της τηλεόρασης. Η ψυχαγωγία είναι πρωταγωνιστής και μας συντροφεύει σε κάθε πλατφόρμα, από το Netflix μέχρι τo HBO. Μια ευρεία γκάμα από ξεχωριστές προτάσεις, μας περιμένουν για να επιλέξουμε τις δικές μας αγαπημένες. Ιστορίες και κεντρικοί χαρακτήρες υπόσχονται να αποκτήσουν ιδιαίτερη θέση στην καλοκαιρινή μας ξεκούραση. 

Let's take a look together!

The Idol

78c661163585d6857145a053e70b8b7e-koinoi-topoi-180623.webp

Η τηλεοπτική σειρά "The Idol" με την υπογραφή του Sam Levinson και του Abel Makkonen Tesfaye, γνωστού με το μέχρι σήμερα καλλιτεχνικό όνομα The Weeknd, έχει ήδη γίνει "talk of the world" και έχει αποσπάσει αντιθετικά μεταξύ τους σχόλια. Η πλοκή της επικεντρώνεται στην Jocelyn, ένα επίδοξο ποπ είδωλο, η οποία, μετά από έναν νευρικό κλονισμό που προκαλεί την ακύρωση της τελευταίας της περιοδείας, αποφασίζει να διεκδικήσει τον τίτλο της ως η πιο σέξι ποπ σταρ της Αμερικής και ξεκινά μια περίπλοκη σχέση με τον Tedros, έναν γκουρού αυτοβοήθειας και επικεφαλής μιας σύγχρονης αίρεσης. Πρωταγωνιστούν: Lily-Rose Depp as Jocelyn, Abel Makkonen Tesfaye. 

Info: HBO. Πρεμιέρα έκανε στις 4 Ιουνίου. 

And Just Like That… (Season 2)

and-just-like-that-season-2-01-051723-8abbb675dac34a5cb23b400c8dcb0803.jpg


«Δεν προχωράς επειδή είσαι έτοιμος. Προχωράς γιατί έχεις ξεπεράσει αυτό που ήσουν». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Carrie, στο ξεκίνημα του μεγάλου trailer. Τα λόγια της έχουν -σίγουρα- τη δική τους σημασία, με το video που κυκλοφόρησε να μας δίνει αρκετές πληροφορίες για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στον νέο κύκλο που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας. Η season 2 του "And Just Like That" θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22 Ιουνίου και θα αποτελείται από 11 επεισόδια, με το κάθε ένα από αυτά να παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Carrie Bradshaw -aka Sarah Jessica Parker- καλείται να ξεπεράσει τον αιφνίδιο θάνατο του mr. Big και προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της, με την Miranda Hobbes -Cynthia Nixon και την Charlotte York -Kristin Davis- να βρίσκονται στο πλευρό της. Συμπρωταγωνιστούν:  Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson,κ.ά. 

Info: HBO. Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου. 

Warrior (Season 3)

l-intro-1685729513.jpg

Η δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική δραματική σειρά πολεμικών Τεχνών επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της, προσκαλώντας μας να γνωρίσουμε ακόμη πιο βαθιά την κινεζική φιλοσοφία πάλης. Βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα και επεξεργασία του Bruce Lee και είναι εκτελεστική παραγωγή της κόρης του, Shannon Lee, και του σκηνοθέτη, Justin Lin. Πρωταγωνιστούν: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, κ.ά.

Info: Max. Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου. 

Full Circle

full-circle-claire-danes-zazie-beetz-770x433.jpg


Ο σκηνοθέτης, Steven Soderbergh, επιστρέφει με μια μίνι σειρά γεμάτη με κινηματογραφικούς αστέρες, καθώς οι Claire Danes, Timothy Olyphant, Zazie Beetz, Dennis Quaid, Jharrel Jerome, CCH Pounder, Jim Gaffigan και άλλοι μπλέκονται σε μια ιστορία για μια αποτυχημένη απαγωγή, έναν διάσημο σεφ και μια ασφαλιστική απάτη ενός οργανωμένου εγκλήματος. Με την αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Full Circle"  θα μας εισάγει σε ένα ενδιαφέρον μυστήριο. 

Info: Max. Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου. 

Only Murders in the Building ( Season 3)

206b7e7-1656080105534-3782346-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

Η δημοφιλής αμερικανική κομεντί "Only Murders in the Building" μας καλωσορίζει στην τρίτη σεζόν, η υπόθεση της οποίας είχε δημιουργηθεί στο τέλος του δεύτερου κύκλου, καθώς είδαμε ότι ο Charles του Steve Martin και ο Oliver του Martin Short συμμετείχαν σε μια νέα παράσταση του Broadway,  όπου ένας από τους συμπρωταγωνιστές του Charles - τον οποίο υποδύεται ο Paul Rudd - έπεσε νεκρός στη μέση της παράστασης. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Charles, ο Oliver και η Mabel (Selena Gomez) θα ασχοληθούν με μια δολοφονία εκτός της πολυκατοικίας τους, ενώ στη νέα σεζόν θα εμφανιστεί και η Meryl Streep. 

Info: Hulu. Πρεμιέρα: 8 Αυγούστου. 

Stay tuned!