fbpixel

Search icon
Search
New month, new you: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο, σύμφωνα με το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

New month, new you: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τι σας επιφυλάσσει ο ερχόμενος μήνας βάσει του ζωδίου σας


Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και το ωροσκόπιο του Ιουλίου είναι τόσο γιορτινό όσο και μεταμορφωτικό. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια κι αυτοί που δεν ασπάζονται τις συγκεκριμένες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τις προβλέψεις κι αυτοί, που θεωρούν πως την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, μοιάζει σίγουρο πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας, αισθανθήκατε μία ταύτιση με τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις, ανάλογα με το δικό σας star sign.

Ο Ιούλιος έχει καταφτάσει και μαζί του θα έρθει οι διακοπές, οι νέες εμπειρίες και γενικά η καλοκαιρινή χαρά. Αλλά τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες; Η αστρολογία είναι εδώ για να μας δείξει τον δρόμο, με μια πρόβλεψη (ή περισσότερες) για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε παρακάτω τι σας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για τον Ιούλιο του 2024

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Έρχονται δυναμικές αλλαγές σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Μόλις η Αφροδίτη ενωθεί με τον Ερμή στον Λέοντα στις 11 Ιουλίου, ο πέμπτος οίκος σας, του ρομαντισμού και των σχεδίων πάθους, θα ενεργοποιηθεί περαιτέρω, συμβάλλοντας στο ζωηρό σας χάρισμα. Ο ουράνιος κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στους Διδύμους στις 20 Ιουλίου, φορτίζοντας τις αλληλεπιδράσεις και το άμεσο περιβάλλον σας με βουή και νοητικά ερεθίσματα.

shutterstock-1522401311.jpg

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ο Ιούλιος ξεκινά με τον Ποσειδώνα ανάδρομο, που σας ωθεί να επανεκτιμήσετε τα πάντα, από τους φιλικούς σας κύκλους μέχρι τις κοινωνικές σας συνεισφορές, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε τι είναι γνήσιο και τι απλώς μια ψευδαίσθηση. Την ίδια μέρα, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού, διεγείροντας συζητήσεις από καρδιά σε καρδιά και μια νέα προοπτική σε οικογενειακά θέματα. Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή για να επανασυνδεθείτε με αδέλφια και συγγενείς.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με τις αξίες σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να πυροδοτεί τον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης σας, προτρέποντάς σας να επανεκτιμήσετε την αίσθηση της εξουσίας σας. Με τον ουράνιο κυβερνήτη σας να εισέρχεται στον Λέοντα την ίδια μέρα, θεωρήστε το ως μια ευκαιρία να κάνετε καταιγισμό ιδεών και να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας, είτε αυτοπροσώπως είτε ίσως και μέσω μιας συνέντευξης σε podcast. Αν ψάχνετε τρόπους να ευθυγραμμίσετε τους στόχους σας με τις αξίες σας, στρέψτε το βλέμμα σας στη νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου.

shutterstock-1290010114.jpg

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η αστρολογία του Ιουλίου σας φέρνει πίσω εκεί που ξεκίνησαν όλα... αλλά πρώτα, ο Ποσειδώνας ανάδρομος. Ενεργοποιώντας τον ένατο οίκο των συστημάτων πεποιθήσεων και της αυτοανακάλυψης, αυτός ο ανάδρομος ενθαρρύνει να επεκταθείτε και να αναζητήσετε υψηλότερες αλήθειες έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Το ντεμπούτο του Ερμή στον Λέοντα την ίδια μέρα (ακολουθούμενο από την Αφροδίτη) εστιάζει στα οικονομικά και τα συστήματα αξιών σας, προκαλώντας συζητήσεις που σχετίζονται με τα χρήματα ή την έμπνευση να εξερευνήσετε δημιουργικές πηγές εισοδήματος.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αφιερώστε χρόνο για αποσυμπίεση. Όπως και να 'χει, ο Ιούλιος ξεκινάει με ενδοσκοπική διάθεση, καθώς ο Ποσειδώνας κάνει ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς στις 2 Ιουλίου. Ο κύκλος αυτός ευνοεί την αποκάλυψη κρυμμένων αληθειών και την απελευθέρωση συναισθηματικών αποσκευών, ανοίγοντας το δρόμο για την προσωπική σας ανανέωση. Ο Ερμής θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο ζώδιό σας, σβήνοντας την περιέργειά σας και σηματοδοτώντας μια ισχυρή περίοδο για αυτοέκφραση. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτός ο μήνας αφορά την επανεκτίμηση των θεμελίων των σχέσεών σας. Ο μήνας ξεκινά με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να πυροδοτεί τον τομέα των σχέσεών σας, προτρέποντάς σας να διαλύσετε τις ψευδαισθήσεις και να ξεκαθαρίσετε τα όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Ερμής θα κάνει το ντεμπούτο του στον Λέοντα την ίδια μέρα, στρέφοντας την προσοχή σας προς τα μέσα, προς την προσωπική σας θεραπεία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δώστε μεγαλύτερη εστίαση στο wellness routine και στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς ο ανάδρομος Ποσειδώνας σας ωθεί να κάνετε βήματα προς τη διάλυση της σύγχυσης και την αποσαφήνιση των καθημερινών σας συνηθειών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το ντεμπούτο του Ερμή στον Λέοντα στις 2 Ιουλίου αναδεικνύει τα πάντα, από τις φιλικές σας ομάδες μέχρι τις κοινωνικές σας υποθέσεις. Πριν δικτυωθείτε με την καρδούλα σας, κοιτάξτε τη νέα σελήνη, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σας ζωή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Ιούλιος υπόσχεται ένα εμπνευσμένο και μεταμορφωτικό ταξίδι. Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στις 2 Ιουλίου, επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε βαθιά στα σχέδια πάθους σας, στους καλλιτεχνικούς σας προβληματισμούς και στις ρομαντικές σας εμπλοκές. Ακολουθεί η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα και στον 10ο οίκο της καριέρας σας, γεγονός που καθιστά την περίοδο κατάλληλη για επαγγελματική ανέλιξη ή σημαντικές συζητήσεις με τους αρμόδιους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Αυτός ο μήνας αφορά την εξερεύνηση βαθύτερων συναισθηματικών περιοχών για εσάς. Ο μήνας ξεκινά με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να πυροδοτεί τον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο της πατρίδας, προτρέποντάς σας να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας και να αναζητήσετε θεραπεία από τώρα μέχρι το τέλος του 2024.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ο Ιούλιος επικεντρώνεται στις σχέσεις και το άμεσο περιβάλλον σας, αλλά ο ανάδρομος Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας στη διαδικασία. Είστε εξαιρετικά αναλυτικοί αυτή την περίοδο, η νέα σελήνη ρίχνει φως στις σχέσεις σας, ενώ σας ενθαρρύνει να κρατήσετε χώρο για τους σημαντικούς άλλους με ενσυναίσθηση και αμοιβαία κατανόηση.

shutterstock-1522638671.jpg

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να ξεκινά τον μήνα, σας δίνεται η ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τα πάντα, από τις πρόσφατες επενδύσεις σας μέχρι τα οικονομικά σας συστήματα πεποιθήσεων και τα υλικά σας αγαθά. Αν αυτή τη στιγμή είστε δεσμευμένοι με ένα σημαντικό άλλο πρόσωπο, ο Ερμής που εισέρχεται στον Λέοντα την ίδια μέρα σας ενθαρρύνει να εμπλακείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε πιστοί στην αυθεντικότητά σας.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ο Ιούλιος δίνει έμφαση στα πάντα, από τη ρουτίνα σας μέχρι αυτό που σας φέρνει χαρά, αλλά καλείστε επίσης να κάνετε ενδοσκόπηση και να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, ώστε να διαλύσετε τις ψευδαισθήσεις και να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής θα κάνει το ντεμπούτο του στον Λέοντα, αναζωπυρώνοντας τον έκτο οίκο της παραγωγικότητας, των συνηθειών υγείας και των πρακτικών αυτοφροντίδας σας, καθιστώντας την περίοδο αυτή εξαιρετική για να καλλιεργήσετε το εργασιακό σας περιβάλλον και τις καθημερινές σας τελετουργίες.