fbpixel

Search icon
Search
New Love in Town: Tο υπερσύγχρονο concept store που άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

New Love in Town: Tο υπερσύγχρονο concept store που άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Tο πρώτο Τsakiris Mallas Brands Selections είναι γεγονός


Ανάμεσα στα hot items των τελευταίων σεζόν, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση, τη δυναμική αλλά και το στιλ των καθημερινών μας εμφανίσεων, βρίσκονται τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Τα παραπάνω μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία shoes & accessories collections, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ποικιλία και updated designs. Για όλες τις γυναίκες - και τους άντρες - που λατρεύουν τη μόδα κι επιθυμούν να ανανεώνουν συχνά τις συλλογές τους, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την απόβαση νέων fashion stores, όπου θα βρουν όλα όσα χρειάζονται.

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε μια boutique, η οποία θα χαρακτηριζόταν από υψηλή αισθητική και θα μετατρεπόταν στον απόλυτο προορισμό μόδας με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες σας; 

To πρώτο fashion spot Τsakiris Mallas Brands Selections ανοίγει της πόρτες του μ' ένα νέο concept στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το καινούριο εγχείρημα είναι βασισμένο στους κεντρικούς πυλώνες και τη φιλοσοφία του brand, που δεν είναι άλλοι από την πρωτοπορία, την πολυτέλεια, την άνεση, την ποικιλία και φυσικά τον σεβασμό στους ανθρώπους που το επισκέπτονται. 

Design Stories 

vds001714ok2.jpg

Σ' ένα επιτυχημένο project όλα έχουν σημασία, και όταν αναφερόμαστε σ' ένα fashion store, το design αλλά και η αύρα που αποπνέει σίγουρα συγκαταλέγονται σ' αυτά. Το Tsakiris Mallas Brands Selections έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Όσον αφορά το εσωτερικό του, τα γήινα χρώματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν, απογειώνοντας τη minimal αισθητική και προσφέροντας ηρεμία σε όσους βρίσκονται στους χώρους του. Τα διαχρονικά υλικά, όπως είναι ο πωρόλιθος, το μάρμαρο και το ξύλο, προσδίδουν μια αισθητική πολυτέλειας, ενώ τα μεταλλικά στοιχεία σε χρυσή απόχρωση συμπληρώνουν το μοναδικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, η διαρρύθμιση της boutique χαρίζει στους παρευρισκόμενους ιδιαίτερη ευελιξία, καθώς μπορούν να ελίσσονται στον χώρο για να βρουν με άνεση όλα όσα επιθυμούν. Η τεχνολογία αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η ψηφιοποίηση των αντικειμένων κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο ωραία. Γι' αυτό, υπάρχουν ειδικά τοποθετημένες οθόνες, οι οποίες σας παρέχουν επιπλέον ενημέρωση με οπτικό υλικό.

Η επιτυχημένη και μοντέρνα διακόσμηση συνεχίζεται με τα επιτοίχια ράφια, τις free-standing ραφιέρες και τα βάθρα προβολής που φιλοξενούν τα items της Τsakiris Mallas, να δημιουργούν ένα απόλυτα fashionable και new-age σκηνικό. Τα stylish pieces φωτίζονται με ταινίες τεχνολογίας LED και υψηλού δείκτη CRI για μεγαλύτερη ευκρίνεια των χρωμάτων, κάνοντάς σας να βιώσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία shopping.

vds034657ok2.jpg

Η δοκιμή είναι πολύ σημαντική και η διαδικασία της θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Ο χώρος που γίνεται έχει διαμορφωθεί στο κεντρικό τμήμα του fashion store, όπου κάθε ένας μπορεί να δοκιμάσει τα αγαπημένα του σχέδια σ' ένα λαμπερό αλλά ταυτόχρονα ζεστό και οικείο living room.

The brand 

tsakiris-mallas-ss-22-5.jpg

Εδώ και αρκετές δεκαετίες το fashion brand Tsakiris Mallas μας εντυπωσιάζει με τα designs που προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα από το 1969 κατέχει  ηγετική θέση στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων παπουτσιών, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις προτάσεις του για τον άνδρα και το παιδί. Όντας ταυτισμένες με τις in fashion εμπνευσμένες γραμμές, την ιδιαίτερη ποικιλία σχεδίων, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής, οι δημιουργίες του απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακά shoe designs στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας. Θα συναντήσετε 43 boutiques σε όλη την Ελλάδα και ένα international online shop για να είστε πάντα και παντού in fashion!

Extra Info: To concept store της Θεσσαλονίκης θα περιέχει ένα εντυπωσιακό mix από τα πιο fashionable brands με τα πιο ενημερωμένα σχέδια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


Info:

Official Site: tsakirismallas.gr

Facebook: @tsakirismallasofficial 

Instagram: @tsakirismallas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 39, Θεσσαλονίκη 

Τηλέφωνο: 21 0323 1416