fbpixel

Search icon
Search
New Entries: Οι 3 πιο πρόσφατες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη γι' αυτό το φθινόπωρο
CITY VIBES

New Entries: Οι 3 πιο πρόσφατες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη γι' αυτό το φθινόπωρο

Ό,τι πιο in στεγάζεται στην πόλη και πρόκειται να μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον


Διανύοντας την πρώτη φάση του φθινοπώρου που έχει ενταχθεί για τα καλά στη σφαίρα του χρόνου, η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για τον καθένα και ξανασυστήνεται μέσα από νέα στέκια που ήρθαν για να μείνουν, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα. Σε μια spots' list που περιλαμβάνει τις καλύτερες προτάσεις για στιγμές ηρεμίας, διασκέδασης, γαστρονομικές γνωριμίες και γευστικές συγκινήσεις, μπορείτε να αφεθείτε στην έμπιστη υπογραφή των food & more experts και να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με all day επιλογές από τις οποίες εμείς ξεχωρίσαμε αυτές που αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμά σας. Από διευθύνσεις για καφέ μέχρι best in town σημεία για ποτό κι από εξαιρετικά restaurants με πεντανόστιμο φαγητό στις απόλυτες dessert stations, γνωρίστε και πάλι τη γεμάτη ζωή Θεσσαλονίκη που αφήσαμε για καιρό πίσω μας αλλά δεν ξεχάσαμε ποτέ.

Ανακαλύψτε τα πιο in spots & περάστε μαγικά τις στιγμές σας στην πόλη!

The Nectar Distillery

Στο μπαλκόνι που χαρίζει απαράμιλλη πανοραμική θέα σε ένα μεγάλο κομμάτι του ιστορικού κέντρου της πόλης, στεγάζεται ένας νέος χώρος που σκοπεύει να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα του λεγόμενου "chilling" τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσο και για τους επισκέπτες. Καλώντας τον καθένα από εσάς να βιώσει μια ultimate εμπειρία διασκέδασης από το πρωί έως το βράδυ, το Nectar Distillery είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε για να απολαύσετε ένα hot ρόφημα για τώρα το φθινόπωρο και, παράλληλα, να αποφορτιστείτε από τους έντονους ρυθμούς του city life που μπορεί να σας κουράζουν. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει το σύγχρονο design με τα πράσινα στοιχεία που βρίσκονται διάσπαρτα στο κάτω μέρος όπου αντικρίζει, μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον και το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail προκειμένου να αφεθείτε στη συνολική αύρα του, που συνοδεύεται από την κατάλληλη playlist και συνεπαίρνει τους πάντες. Σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε να συνδυάσετε τα παραπάνω με μια σειρά από τα πιο λαχταριστά finger foods, από τα οποία δεν θα ξεκολλάτε!

Info: Κλεισούρας 13, Κέντρο Θεσσαλονίκηας, Instagram: @nectar_distillery

Marrone


Τα αρώματα που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα της πόλης, δεν σταματούν να μας εμπνέουν, ενώ οι αισθήσεις μας κορυφώνονται διαρκώς! Με τη σκέψη να υμνήσουν τις γεύσεις της Θεσσαλονίκης και να δώσουν την ευκαιρία στον καθένα να δημιουργήσει δικές του ξεχωριστές γαστρονομικές στιγμές, μια έμπειρη ομάδα στο φαγητό και το επιχειρείν αποφάσισε να θέσει υψηλούς στόχους στα πιάτα και το design του, και κάπως έτσι γεννήθηκε το Marrone. Το εντυπωσιακό εστιατόριο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και προτείνει σε όλους εσάς που λατρεύετε να γνωρίζετε νέες και πιο ιδιαίτερες διεξόδους να το επιλέξετε, προκειμένου να γνωρίσετε πόσο ιδανικά συνδέονται τα συστατικά που προέρχονται από διάφορες γωνιές του πλανήτη με την local κουζίνα και τις γεύσεις που αποτελούν σήμα-κατατεθέν της ελληνικής παράδοσης. Κατά την επίσκεψή σας στο εν λόγω new entry, ολοκληρώστε το ταξίδι των επιλογών σας κάνοντας μια μοναδική επιλογή κρασιού, από την απόλυτα ενημερωμένη wine list με ποικιλία στις ετικέτες που διαθέτει. 

Info: Θεμιστοκλή Σοφούλη 11, Καλαμαριά, Instagram: @marrone_restaurant, site

The Garden Of Sin

2-drscP.jpg

Ίσως ένας από τους πιο «αμαρτωλούς» κήπους της πόλης, ξετυλίγει τις ομορφιές του εκεί που «χτυπούν κόκκινο» τα χρώματα και τα αρώματα του αστικού τοπίου. Για εσάς που κυλά στο αίμα σας η λαχτάρα για ατελείωτη διασκέδαση, το The Garden Of Sin θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα ή ένα πιάτο με μια λαχταριστή comford food επιλογή. Ρίχνοντας μια ματιά στον ολοένα και πιο εμπλουτισμένο κατάλογο του καταστήματος, μπορείτε να επιλέξετε κυριολεκτικά ό,τι τραβά η όρεξή σας μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα που ξεκινά από δροσερά ροφήματα και καφέδες, συνεχίζει με γευστικά ποτά και καταλήγει στα εκπληκτικά dishes, όπως ιταλικής προσέγγισης πίτσες, brunches που φέρνουν αέρα Αμερικής, καθώς και to-die-for γλυκά που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα των υλικών με την απόλυτη νοστιμιά.

Info: Ανακτορίου 13, 40 Εκκλησίες, Θεσσαλονίκη, Instagram: @the_garden_of_sin

Enjoy the city!