fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Οι κορυφαίες σειρές που έρχονται τον Μάρτιο
ARTS & CULTURE

Netflix: Οι κορυφαίες σειρές που έρχονται τον Μάρτιο

Υπόσχονται ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας


Η ελληνική πλατφόρμα του Netflix συνεχίζει να μας συντροφεύει καθημερινά με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο Μάρτιος πλησιάζει και φέρνει μαζί του ιδιαίτερες προτάσεις σειρών για να επιλέξουμε τις δικές μας αγαπημένες. Ιστορίες και κεντρικοί χαρακτήρες υπόσχονται να αποκτήσουν ιδιαίτερη θέση στη βραδινή μας ξεκούραση. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πέντε κορυφαίες σειρές, μετρώντας, ήδη, αντίστροφα για τις αφίξεις τους. 

Let's take a look together!

Next in Fashion: Season 2

next-in-fashion.webp

Το "Next in Fashion" επιστρέφει στην πασαρέλα με τον αγαπημένο designer, Tan France και μια λαμπερή νέα συμπαρουσιάστρια, την Gigi Hadid. Το δίδυμο ψάχνει για το επόμενο μεγάλο όνομα της μόδας και θα κάνει τα πάντα για να το βρει. Η δημοφιλής τηλεοπτική persona και το A-list supermodel συνεργάζονται για να συμβουλεύσουν τους νέους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ελπίζουν να αλλάξουν για πάντα τον κόσμο της fashion βιομηχανίας. Θα πρέπει να επιλέξουν από μια ομάδα 12 απίστευτα ταλαντούχων σχεδιαστών που θα διαγωνιστούν για την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πιο τολμηρές τους δημιουργίες στο διεθνές κοινό.

Info: Έρχεται στο Netflix στις 2 Μαρτίου.

The Night Agent

db-woodside-night-agent-04a801d.jpg

Η σειρά "The Night Agent" μας συστήνει με τον Peter Sutherland, ένας χαμηλόβαθμος πράκτορας του FBI, εργάζεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου, επανδρώνοντας ένα τηλέφωνο, το οποίο δεν χτυπάει ποτέ μέχρι τη μοιραία νύχτα, η οποία τον ωθεί σε μια συνωμοσία που οδηγεί μέχρι το Oval Office. Πρωταγωνιστούν: Gabriel Basso, Hong Chau, Enrique Murciano, κ,ά.

Info: Το "The Night Agent" έρχεται στο Netflix στις 23 Μαρτίου.

Wellmania

unnamed-4.webp
Netflix

Το Netflix συνεργάστηκε με την Αυστραλή κωμικό και ηθοποιό, Celeste Barber, για την ανάπτυξη μιας νέας δραματικής σειράς με τίτλο "Wellmania". Θα συναντήσουμε γυναίκα, η οποία αναγκάζεται να αλλάξει την καθημερινότητά της για να βελτιώσει την υγεία της, ξεκινώντας ένα ταξίδι ευεξίας, ακόμα κι αν αυτό της στοιχίσει τη ζωή. Πρωταγωνιστούν: Celeste Barber, JJ Fong, Genevieve Mooy, κ,ά.

Info: Η σειρά "Wellmania" έρχεται στο Netflix στις 29 Μαρτίου. 

Riverdale: Season 7

riverdale-final-episodes.webp

Το "Riverdale" επιστρέφει για τον τελευταίο του κύκλο με την έβδομη σεζόν. Με περισσότερα από 100 επεισόδια, έχει αναδειχθεί ως μια από τις μεγαλύτερες σειρές του τηλεοπτικού δικτύου "The CW" τα τελευταία έξι χρόνια. Το δραματικό μυστήριο είχε σίγουρα κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα πλησιάζει στο τέλος του. Ο Mark Pedowitz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του The CW, δήλωσε: "Θα αντιμετωπίσουμε τη σειρά με τον τρόπο που της αξίζει...Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα ολοκληρωθεί με τον σωστό τρόπο". Πρωταγωνιστούν: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, κ, ά.

Info: Το Riverdale: Season έρχεται στο Netflix στις 30 Μαρτίου.

Unstable

unstable-101-unit-03082rc-jpg.webp

Η σειρά "Unstable" δημιουργήθηκε από τον Robert Hepler Lowe και τον γιο του, John Owen Lowe σε συνεργασία με τον βετεράνο της κωμωδίας, Victor Fresco, τον άνθρωπο πίσω από το "Better Off Ted" και το "Santa Clarita Diet". Η ιστορία του αφορά στον επιτυχημένο επιχειρηματία βιοτεχνολογίας, Ellis Dragon, ο οποίος παλεύει να ξαναβρεί τα πατήματά του μετά το θάνατο της συζύγου του. Ο γιος του, Jackson, επιστρέφει στο σπίτι για να βοηθήσει στη διάσωση της οικογενειακής εταιρείας από την επικείμενη καταστροφή, καθώς οι υπάλληλοι του Ellis συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην τεχνολογία τους, η οποία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν: Rob Lowe, John Owen Lowe, Sian Clifford, Aaron Branch as Malcolm, κ,ά.

Info: Το "Unstable" έρχεται στο Netflix στις 30 Μαρτίου.

Can't wait!