fbpixel

Search icon
Search
Netflix New Ins: Ό,τι νέο έρχεται τον Μάρτιο στη streaming πλατφόρμα
ARTS & CULTURE

Netflix New Ins: Ό,τι νέο έρχεται τον Μάρτιο στη streaming πλατφόρμα

Οι brand new σειρές για τις οποίες ανυπομονούμε


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και ειδικά αυτήν την εποχή είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries της, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας μέσα στον Μάρτιο.

Η streaming πλατφόρμα υποδέχεται την άνοιξη με τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές!

Pieces of Her

pieces-of-her-1.jpg

Το "Pieces of Her" βασίζεται στο best seller θρίλερ του 2018, της διάσημης συγγραφέως Karin Slaughter. Η υπόθεση θα μας μεταφέρει σε μία πόλη της Georgia, όπου ένα βίαιο περιστατικό πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις για την 30χρονη Andy Oliver και τη μητέρα της Laura. Πρωταγωνιστούν: Toni Collette, Bella Heathcote, Jessica Barden κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου.

Good Girls (Season 4)

retta-as-ruby-hill-mae-whitman-as-annie-marks-christina-hendricks-as-beth-boland-in-good-girls.jpg

Μια σειρά του αμερικανικού NBC που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν την αγόρασε το Netflix και την έφερε στην πλατφόρμα του. Τρεις διαφορετικές μητέρες είναι διατεθειμένες να φτάσουν πολύ μακριά για το καλό των παιδιών τους. Έστω κι αν αυτό σημαίνει να ληστέψουν το σουπερμάρκετ της γειτονιάς. Ή να κάνουν, σε επόμενο κύκλο, ένα ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα! Πρωταγωνιστούν: Christina Hendricks, Lidya Jewett, Matthew Lillard κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου.

The Last Kingdom (Season 5)

1540243471-the-last-kingdoms-uhtred-alexander-dreymon.jpg

Το "The Last Kingdom" επιστρέφει για την 5η και τελευταία σεζόν του στο Netflix. Ένα πρωτότυπο δράμα ιστορικής φαντασίας, βασισμένο στις Saxon Stories του συγγραφέα Bernard Cornwell. Η σειρά ήταν κάποτε συμπαραγωγή μεταξύ του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα BBC και του Netflix, αλλά από την τρίτη σεζόν, η παραγωγή της σειράς αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το Netflix. Η ιστορία και η πιο «σκοτεινή» πλευρά των Vikings τοποθετούνται στο επίκεντρο και βάζουν τον θεατή σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση. Πρωταγωνιστούν: Eliza Butterworth, Alexander Dreymon, Arnas Fedaravicius κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives

aaaabzng9dhx6fhbczxtg70wj7xnm5fymwiep3chgm3sbatvw41lfawgzquveetcdgpuqtf0vj-huqpkvhsuaixfhtj9npaf.jpg

Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια vegan εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα, ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει τον σκύλο της αθάνατο. Τότε, η ζωή της βγαίνει σταδιακά εκτός ελέγχου. Η σειρά ντοκιμαντέρ αποτελείται από τέσσερα μέρη που διηγούνται την πραγματική ιστορία της Sarma Melngailis, η οποία από celebrity της vegan κουζίνας ερωτεύεται έναν άντρα που υποσχέθηκε ότι θα κάνει όλα της τα όνειρα πραγματικότητα, και τελικά όλα ανατρέπονται. 

Κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

Rescued by Ruby

sqld-w-grant-gustin-ruby-1024x684.jpeg

Κυνηγώντας το όνειρό του να ενταχθεί σε μια ελίτ μονάδα K-9, ένας κρατικός στρατιώτης «συνεργάζεται» με τον καλύτερό του φίλους ώστε να τα καταφέρει: το έξυπνο αλλά άτακτο κουτάβι, Ruby. Η μεταξύ τους σχέση φέρνει απαντήσεις σε ερωτήματα και ρίχνει φως στη συγκεκριμένη κοινωνική τάξη, που τελικά διαφέρει από κάθε άλλο. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Tom McBeath, Brad Mann, Scott Wolf κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου.

Bridgerton (Season 2)

bridgerton3-ht-ml-220215-1644936502968-hpmain-16x9-1600.jpg

H πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της αγαπημένη σειράς κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο μήνα, όπως αποκάλυψε το ίδιο το Netflix πριν από λίγο καιρό. Ο λόγος για το Bridgerton, η season 2 του οποίου εστιάζει στις ερωτικές περιπέτειες του Antony Bridgerton. Αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη σεζόν της σειράς, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο, ακολουθούσε τον έρωτα της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του Simon Basset, Δούκα του Hastings, που τον υποδύεται ο Rege Jean-Page.

Κάνει πρεμιέρα 25 Μαρτίου.

Don't miss...

Love Like the Falling Petals

aaaabxrosrqxkgciowh-kjfzbhdqhwi2sgf0s-aadrlojmzc4u0lb7x5vukyqwk3qwzp1lkbksvm2vh1ux621weipy8uny80.jpg

Πέρα από τις παραπάνω σειρές, μη χάσετε τη νέα ταινία "Love Like the Falling Petals", που βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο του Keisuke Oyama. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που αποτυπώνει την παροδικότητα και την ομορφιά των ανθών της κερασιάς. Στην υπόθεση, ένας νεαρός φωτογράφος, ερωτεύεται την κομμώτριά του. Όταν βρίσκει τελικά το κουράγιο να ζητήσει από την ίδια να βγουν ραντεβού, όλα προμηνύουν ένα συναρπαστικό κοινό μέλλον, μέχρι που η κοπέλα εκδηλώνει μια σπάνια ασθένεια, ανατρέποντας τα πάντα. Πρωταγωνιστούν: Kento Nakajima και Honoka Matsumoto.

Κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου.

Stay tuned!