fbpixel

Search icon
Search
5 films του Bradley Cooper που μπορείτε να δείτε στο Netflix
ARTS & CULTURE

5 films του Bradley Cooper που μπορείτε να δείτε στο Netflix

Προσθέστε στη watch list σας τις ταινίες του γοητευτικού star


Κλείνοντας τα 47ά έτη του, ο γνωστός ηθοποιός που καταφθάνει τη φετινή χρονιά στις κινηματογραφικές αίθουσες με δύο νέα films, δείχνει πιο γοητευτικός από ποτέ. Ανερχόμενο ταλέντο των 2000s, ο ίδιος άφησε το προσωπικό του στίγμα σε διάσημες κωμωδίες όπως το "Wedding Crashers" και το "The Hangover". Ο Αμερικανός γοητευτικός star στη συνέχεια πραγματοποίησε οσκαρικές ερμηνείες στο "Silver Linings Playbook" και το "American Hustle". Αναμένοντας το πολυσυζητημένο του νέο αριστούργημα "Nightmare Alley" με την υπογραφή του Guillermo Del Toro, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις 5 απολαυστικές ταινίες του επιτυχημένου ηθοποιού, που μπορείτε να παρακολουθήσετε asap στο Netflix! 

Yes Man  

1-15aeY.jpg

Ένας εσωστρεφής και διαζευγμένος τραπεζικός υπάλληλος (Jim Carrey) αρνείται οτιδήποτε του προσφερθεί. Όταν όμως συναντά ένα φυλλάδιο που εξυμνεί τις αρετές του «ναι» ως φιλοσοφία ζωής, αποφασίζει να πει «ναι» σε όλα. Σε αυτή την καλοδουλεμένη κωμωδία, ο Cooper υποδύεται τον πιστό φίλο που τον συνοδεύει σε αυτή τη ριζική αλλαγή.

The Hangover 

1-0I71k.jpg

Μια τίγρης, ένα μωρό στη ντουλάπα, ένας μελλοντικός γαμπρός που έχει εξαφανιστεί... Πριν γίνει αναδειχθεί ως ο σκηνοθέτης του Οσκαρικού Τζόκερ, ο Todd Philips υπήρξε ο «βασιλιάς της κωμωδίας». Το "The Hangover" είναι η ιστορία του πιο εκπληκτικού hangover στον κινηματογράφο. Όταν οι Alan, Stu, Phil και Doug ταξιδεύουν μέχρι το Las Vegas για ένα bachelor party, δεν περίμεναν ποτέ ότι θα βιώσουν μια τόσο τρελή περιπέτεια.

Valentine's Day

3-cvlsg.jpg

Στο "Valentine's Day" του Garry Marshall, ο Bradley Cooper μπορούμε να πούμε ότι «ενώνει» το πλήθος των stars που πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη χορωδιακή ταινία, όπου συναντάμε τους Ashton Kutcher, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Julia Roberts και Anne Hathaway, να αγαπιούνται, να χωρίζουν ή ν' αφήνουν ο ένας τον άλλον. Το film παρουσιάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάτω από τον ήλιο του Los Angeles... Ο ηθοποιός δίνει μια κρίσιμη απάντηση ζωής στην Julia Roberts, η οποία υποδύεται μια στρατιώτη σε άδεια που απλά συζητάει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

American Sniper 

4-qKMXn.jpg

Χρίστηκε ως η μεγαλύτερη επιτυχία του Clint Eastwood, το "American Sniper" βοήθησε να «σπάσει» η στερεοτυπική εικόνα του Cooper ως κωμικός ηθοποιός. Εκείνος υποδύεται τον Chris Kyle, έναν Αμερικανό ελεύθερο σκοπευτή του πολέμου στο Ιράκ που γίνεται ήρωας της Πατρίδας. Δίπλα του, η Sienna Miller υποδύεται τη γυναίκα του Taya. Η αμφιλεγόμενη ταινία παραμένει η πιο επιτυχημένη πολεμική ταινία στην ιστορία, με εισπράξεις 547 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office.

A Star is Born

4-1a1GN.jpg

Για την ταινία που αφηγείται τη μετέωρη άνοδο μιας νεαρής τραγουδίστριας, με τη βοήθεια και την αγάπη ενός έκπτωτου star της κάντρι μουσικής, ο Bradley Cooper είχε την τολμηρή ιδέα να επιλέξει τη Lady Gaga για να παίξει την Ally, της οποίας η βραχνή φωνή κι η έντονη ευαισθησία «χτύπησαν» τη φλέβα του κοινού. Καταπληκτική Gaga, μυστηριώδης και γοητευτικός ο Cooper, οι δύο τους είχαν την πιο επιτυχημένη χημεία σε κινηματογραφικό ζευγάρι των τελευταίων χρόνων. Όσο για την ταινία, απλή και συγκινητική, ο ηθοποιός κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και οι δύο τους το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το Shallow.