fbpixel

Search icon
Search
Netflix New Ins: 6+1 πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις για τον Μάιο στην πλατφόρμα
ARTS & CULTURE

Netflix New Ins: 6+1 πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις για τον Μάιο στην πλατφόρμα

Όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε!


Ο νέος μήνας μας προετοιμάζει για οτιδήποτε καινούριο και ενημερωμένο έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Ένα από αυτά; Οι πολυαναμενόμενες αφίξεις σειρών και ταινιών που καταφθάνουν στην αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, το Netflix. Φιγουράροντας πλέον στις λίστες των μεγαλύτερων βραβείων κινηματογράφου, τα shows αυτά, αποτελούν μικρά αριστουργήματα και ενδιαφέροντες προτάσεις που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Ρίξτε παρακάτω μια ματιά στις ολόφρεσκιες επιλογές του Μαΐου που θα εντάξετε στη watchlist σας!

Monster

1-f8zlH.jpg

Η ιστορία ακολουθεί έναν ταλαντούχο νεαρό σπουδαστή κινηματογράφου, ο οποίος εμπλέκεται σε μια μοιραία ληστεία και βρίσκεται πλέον στη θέση να παλεύει για την αθωότητα και την τιμή του κατά ενός συστήματος ποινικής δικαιοσύνης που τον έχει ήδη κρίνει. Θα νικήσει;

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Μαΐου 

Oxygen 

2-qX3Em.jpg

Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς αναμνήσεις από τίποτα άλλον σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα. Μη γνωρίζοντας πως ή τι την οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση, πρέπει να θυμηθεί ποια είναι ώστε να βρει μια λύση για να επιβιώσει.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Μαΐου

The Woman in the Window 

3-cQxlP.jpg

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Amy Adams και του Gary Oldman σε σκηνοθεσία του Joe Wright έρχεται επιτέλους αυτόν τον μήνα στο Netflix. Η υπόθεση ακολουθεί μια ψυχολόγο, η οποία κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε από το παράθυρό της.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Μαΐου

Halston, 1st season

5-07KSX.png

Oι fashion lovers θα λατρέψουν αυτήν τη νέα σειρά του υπέροχου Ewan McGregor Σειρά μίας σεζόν. Με τον ταλαντούχο ηθοποιό υπό τη σκηνοθεσία του απόλυτου Ryan Merphy να παρουσιάζει την εκρηκτική άνοδο και πτώση του πρώτου Αμερικανού celebrity σχεδιαστή μόδας θα σας καταπλήξει.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Μαΐου

Who Killed Sara?, 2nd season

4-MtbZV.jpg

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς που έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία τον προηγούμενο μήνα, για να πάρει εκδίκηση, ο Αlex θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του –και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Sara.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Μαΐου

Army of the Dead 

6-VXojH.jpg

Σε μια κατάσταση δυστοπίας, μετά από μια άγρια επίθεση από ζόμπι στο Las Vegas, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην «απαγορευμένη ζώνη», προκειμένου να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Μαΐου

The Kominsky Method, 3rd season

7-FrsY1.jpg

Ένα νέο κεφάλαιο στον τρίτο κύκλο του tv show του Michael Douglas ξεκινά, για τον Sandy που αντιμετωπίζει μια μεγάλη απώλεια, ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, μια σημαντική επανένωση και μια νέα εποχή στην καριέρα του!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Μαΐου