fbpixel

Search icon
Search
Netflix & Chill και τον Αύγουστο: Όλες οι νέες αφίξεις του μήνα
ARTS & CULTURE

Netflix & Chill και τον Αύγουστο: Όλες οι νέες αφίξεις του μήνα

Ενημερωθείτε για τα new entries που θα σας κρατήσουν απασχολημένους το προσεχές διάστημα


Το καλοκαίρι για πολλούς από εμάς αποτελεί την ιδανική αφορμή, προκειμένου να παρακολουθήσουμε πολυάριθμες σειρές αλλά και ταινίες, οι οποίες αδιαμφισβήτητα είναι η καλύτερη συντροφιά για τις θερινές μέρες, όταν είμαστε στην πόλη και αποφασίζουμε να μη βγούμε από το σπίτι. Ωστόσο, καθώς διανύουμε ήδη τον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, κι έχοντας περάσει και τη δύσκολη και ψυχοφθόρα περίοδο της καραντίνας, η οποία χαρακτηριζόταν από περίσσιο ελεύθερο χρόνο, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε «καταναλώσει» σχεδόν όλες τις ταινίες και τις σειρές του Netflix, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει σε ένα «καταναλωτικό» αδιέξοδο. 

Κάτι τέτοιο δε θα πρέπει βέβαια να μας αγχώνει, διότι το Netflix, όντας η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ταινιών και σειρών σε ολόκληρο τον πλανήτη, ανανεώνεται συνεχώς με καινούριο υλικό, προκειμένου να ανατροφοδοτεί διαρκώς τους θεατές του. Σε παρόμοιο πλαίσιο, λοιπόν, θα κινηθεί και αυτός ο μήνας, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ψυχαγωγικά δραστήριος, διότι οι αφίξεις σειρών και ταινιών στο Netflix θα είναι πολλές και αξιόλογες. Ας δούμε ποιες θα είναι αυτές!

The Umbrella Academy, season 2

1-0CFqv.jpg

Το «The Umbrella Academy» είναι μία σειρά επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στα ομώνυμα comics, των οποίων η μεγάλη επιτυχία οδήγησε στη δημιουργία της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Ellen Page, Tom Hopper, David Castaneda, Mary J. Blige, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, κ. ά. Η σειρά μέχρι στιγμής αποτελείται από μία σεζόν δέκα επεισοδίων και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Netflix στις 15 Φεβρουαρίου του 2019. Πρόσφατα (31 Ιουλίου) κυκλοφόρησε και η δεύτερη σεζόν, η οποία έρχεται για να φέρει ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες και ανατροπές. Στο επίκεντρο βρίσκεται μία ασυνήθιστη οικογένεια, η οποία αναγκάζεται να ξαναενωθεί μετά από πολλά χρόνια, λόγω του θανάτου του πατέρα τους. Αυτή τους η συνάντηση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, όταν θα καταλάβουν, ότι μία αόρατη απειλή αρχίζει να επισκιάζει την ασφάλεια της ανθρωπότητας. Τα καλά κρυμμένα μυστικά τους θα μπορέσουν άραγε να τους ενώσουν και πάλι;

Οικογένεια Greenleaf, season 5

2-Q6XyG.jpg

H «Οικογένεια Greenleaf» είναι μία drama σειρά, αμερικανικής παραγωγής, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στο Oprah Winfrey Network στις 21 Ιουνίου του 2016, ενώ σήμερα μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει και στην πλατφόρμα του Netflix. Η «Οικογένεια Greenleaf» μέχρι στιγμής αποτελείται από τέσσερις σεζόν, ωστόσο στις 12 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει στο Netflix και η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Lynn Whitfield, Keith David, Desiree Ross, Lamman Rucker, Merle Dandridge, Kim Hawthorne, κ. ά. Η σειρά εστιάζει στην οικογένεια Greenleaf, η οποία έχει κρυμμένα πολλά σκάνδαλα και μυστικά από το παρελθόν. Όλη αυτή η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από την αφροαμερικανική εκκλησία του Memphis. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα, όταν θα επιστρέψει μετά από 20 χρόνια η Grace Greenleaf, η οποία δεν έχει αφήσει ακόμα πίσω της τον μυστηριώδη θάνατο της αδερφής της. Άλλωστε, καμία αλήθεια δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυμμένη ή μήπως μπορεί;

The Rain, season 3

3-oGjOO.jpg

Το «The Rain» είναι ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας, δανικής παραγωγής, με σκηνοθέτες τους Kenneth Kainz και Natasha Arthy. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Alba August, Lucas Lynggaard Tonnesen, Jessica Dinnage, Mikkel Folsgaard, κ. ά. Η σειρά αποτελείται από τρεις σεζόν, καθώς πρόσφατα (6 Αυγούστου) κυκλοφόρησε και η τρίτη και τελευταία της σειράς. Στο «The Rain», ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε εμείς σήμερα δεν υπάρχει πια, διότι ένας ιός, ο οποίος μεταδίδεται με την βροχή, έχει εξαφανίσει σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Σκανδιναβίας. Δυο αδέρφια από τη Δανία μαζί με μία ομάδα επιζώντων αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα πολύ επικίνδυνο ταξίδι με προορισμό τη Στοκχόλμη, προκειμένου να προσπαθήσουν να σώσουν τον πλανήτη. Θα καταφέρουν να κερδίσουν το άνισο αυτό παιχνίδι με τη φύση; Η συγκεκριμένη σειρά είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της sci-fi περιπέτειας, καθώς εκτός από άφθονη αγωνία και ανατροπές, διαθέτει και πολύ καλοδουλεμένα special effects.

«BlacKkKlansman»

6-PfCzc.jpg

Το «BlacKkKlansman» είναι ένα crime-drama του 2018, αμερικανικής παραγωγής με σκηνοθέτη τον καταξιωμένο Spike Lee. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace και John David Washington. Στις αρχές της δεκαετίας του 70’ ένας Αφροαμερικανός κι ένας Εβραίος αστυνομικός κατορθώνουν να γίνουν μέλη της Κου Κλουξ Κλαν, με σκοπό να μάθουν τις στρατηγικές της αλλά και για να καταστείλουν το έργο της εκ των έσω. Η ασυνήθιστη και πρωτότυπη αυτή αληθινή ιστορία γίνεται το ιδανικό κινηματογραφικό φόντο-σκηνικό, προκειμένου να ακουστούν διάφορες απόψεις και γνώμες, οι οποίες κανονικά θα έπρεπε να εκλείπουν παντελώς από τις σημερινές κοινωνίες. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Oscars. Στην πλατφόρμα του Netflix θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την 1 Αυγούστου του 2020.

«Work it»

1-o6UaR.jpg

Το «Work it» είναι μία χορευτική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής, η οποία κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix στις 7 Αυγούστου του 2020. Σκηνοθέτιδα της ταινίας είναι η Laura Terruso, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους, Sabrina Carpenter, Liza Koshy, Keiynan Lonsdale, Jordan Fisher, Michelle Buteau, κ.α. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο ένας από τους παραγωγούς της ταινίας είναι και η πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια Alicia Keys. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από το όνειρο της Κουίν Άκερμαν, το οποίο είναι να γίνει δεκτή στο κολέγιο που επιθυμεί. Για να το πετύχει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να έχει άριστη επίδοση σε έναν διαγωνισμό χορού. Θα καταφέρει μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τη δική της αρμονική χορευτική ομάδα; Άλλωστε, πρώτα από όλα πρέπει να μάθει να χορεύει και η ίδια.