fbpixel

Search icon
Search
5 ανεπανάληπτα σχέδια για να κάνετε στα νύχια σας για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
SAINT VALENTINE

5 ανεπανάληπτα σχέδια για να κάνετε στα νύχια σας για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Τα πιο κομψά και ακαταμάχητα σχέδια μανικιούρ που ταιριάζουν σε όλες


Τα social media φροντίζουν κάθε φορά να αποτελούν την ιδανική πηγή έμπνευσης για τη μόδα και την ομορφιά. Στο beauty πεδίο παρουσιάζουν τα πιο μοδάτα κι επίκαιρα σχέδια για να στολίσετε τα άκρα σας. Ειδικά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου που καταφθάνει. Από το κλασικό μπλε βερνίκι νυχιών ή το αρχοντικό σκούρο πράσινο μέχρι τις παστέλ αποχρώσεις, τα logos γνωστών οίκων μόδας, το glitter, τις καρδούλες, τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα και τους nude τόνους, σίγουρα θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που σας ταιριάζει απόλυτα. Εμπνευστείτε λοιπόν από τα ευφάνταστα nail designs που είδαμε αυτήν την εβδομάδα στο Instagram και αφήστε το μανικιούρ σας να γίνει το καλύτερο αξεσουάρ σας για την πιο ερωτική ημέρα του μήνα!

The double french manicure

82568113-802670976874978-8542302553337092751-n.jpg

Image Source: @elleusa

Για τις λάτρεις του γαλλικού, η τέλεια για εσάς πρόταση για να ξεφύγετε από τα κλασικά σχέδια είναι να κάνετε μια διπλή γραμμή. Κρατήστε δηλαδή την καθιερωμένη λευκή και προσθέστε ακριβώς από πάνω ή από κάτω μια άλλη πιο έντονου χρώματος, όπως κόκκινο, φούξια ή κίτρινο. Εμείς αγαπήσαμε το κόκκινο, αφού αποπνέει μια αισθησιακή αύρα για αυτήν την ημέρα. Ένα απόλυτα fashion forward σχέδιο, ιδανικό για τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες. Θα το λατρέψετε!

Caviar nails

38941988-326451994765136-8997141265967480832-n.jpg

Image Source: @betina_goldstein

Πώς θα σας φαινόταν εάν φέρνατε το χαβιάρι στα νύχια σας; Εμάς υπέροχο, οπότε σας προτείνουμε αυτό το ανεπανάληπτο και πρωτοποριακό σχέδιο που θα ξετρελάνει όποιον το δει. Ο λόγος για το caviar εφέ που τώρα έρχεται και στον κόσμο των μανικιούρ δίνοντας μια εκλεπτυσμένη νότα στις εμφανίσεις σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ανακαλύψετε την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο και να τοποθετήσετε πάνω της κόκκους ίδιου χρώματος που μιμούνται το χαβιάρι στο σχήμα και την υφή. Κάντε check σε αυτό το κοραλλί/κόκκινο και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας!

Nude & Pink

84137899-177729310221042-1439344654178719879-n.jpg

Image Source: @byrdiebeauty

Εάν είστε λάτρεις αυτού του παιχνιδιάρικου χρώματος προτιμήστε το σε όλες του τις αποχρώσεις, για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες και προτιμήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το παραπάνω σχέδιο που απλά λατρέψαμε είτε ένα αλλιώτικο γαλλικό μανικιούρ με φούξια γραμμή και προσδώστε ρομαντικά vibes στα άκρα σας.

Touch of glam

lela-rose-fall-2020-nails.jpg

Εάν σας άρεσε ο συνδυασμός του μαύρου χρώματος με τα στρας στο show Alice & Olivia, αλλά θέλετε να πειραματιστείτε και με άλλες αποχρώσεις, η λύση έρχεται από τον οίκο Lela Rose που στη θέση του μαύρου έβαλε το ροζ. Πρόκειται για ένα απόλυτα girly look που πρέπει να δοκιμάσετε ακόμη κι αν δεν είστε φαν αυτής της αισθητικής. Θα το λατρέψετε! Plus, μπορείτε να προσθέσετε στρας σε όλα τα νύχια σας, ώστε να κάνετε ακόμη πιο extra glam το μανικιούρ σας. 

Red & Pink

screenshot-12-a9M2l.png

Image Source: @betina_goldstein

Το ροζ με το κόκκινο είναι ο πιο hot συνδυασμός για να υιοθετήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα νύχια σας -και όχι μόνο! Εάν θέλετε να δώσετε μια πιο αυστηρή διάθεση στο μανικιούρ σας, μπορείτε να στραφείτε προς γραμμικά σχέδια με οριζόντιες ή κάθετες γραμμές. Ακόμη, μπορείτε να ταιριάξετε τις κόκκινες καρδούλες με μια nude/pink βάση για να έχετε τα πιο ρομαντικά άκρα!