fbpixel

Search icon
Search
Mykonos News: Ό,τι πιο hot κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων
PEOPLE & MOMENTS

Mykonos News: Ό,τι πιο hot κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Το Νησί των Ανέμων κλέβει και φέτος την παράσταση


Η Μύκονος βρίσκεται στο επίκεντρο φέτος το καλοκαίρι! Το νησί των ανέμων συγκεντρώνει για μία ακόμη χρονιά όλα τα βλέμματα επάνω του κι αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά κι ολόκληρου του κόσμου. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του κι η απαράμιλλη ομορφιά του, το καθιστούν ακαταμάχητο και δικαίως βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων. Αφήνοντας πίσω της μία δύσκολη χρονιά, η Μύκονος κάνει τη δική της νέα αρχή και μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κορυφαίοι όμιλοι από τον χώρο της μόδας και της εστίασης την επιλέγουν για μία ακόμη φορά και τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων; Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα fresh news και τα new-entries της Μυκόνου και σας τα παρουσιάζουμε.

Η Μύκονος στα καλύτερά της!

Unique projects

Rockwood by Stelios Rokkos

rokkos.jpg

Πέρα από το τραγούδι και τη μουσική, ο Στέλιος Ρόκκος έχει και μια άλλη αγάπη, την ξυλουργική και φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να παρουσιάσει τις δικές του δημιουργίες στο ευρύ κοινό. Δημιούργησε το brand που φέρει την υπογραφή του κι είναι αποφασισμένος να κατακτήσει και τον χώρο του interior & exterior design. Μέσα από το brand του "Rockwood by Stelios Rokkos", ο πασίγνωστος τραγουδιστής παρουσιάζει έργα τέχνης που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και για πρώτη φορά, ορισμένα από αυτά εκτίθενται στο διεθνούς φήμης venue Principote. Keros, ονομάζεται η έκθεση των art items, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην μαγευτική, Μύκονο, ενώ αυτός που την προλογίζει είναι ο Λάκης Λαζόπουλος με ένα ιδιαίτερο, συναισθηματικό, σημείωμά του. Το Rockwood by Stelios Rokkos ξεκίνησε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και περιλαμβάνει χειροποίητα έπιπλα και γλυπτά, που φέρουν τη δική τους ξεχωριστή αισθητική ταυτότητα, κομψότητα, μοναδικότητα και λειτουργικότητα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους και το design τους. Η έκθεση θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Lio

lio.jpg

Άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του Ιούλη κι αμέσως εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο hot spots της Μυκόνου. Από την Ibiza, στην Ελλάδα και τη Μύκονο! Ένα από τα πιο glamorous cabaret του κόσμου, το Lio, που φημίζεται για τα συναρπαστικά μουσικοχορευτικά shows, βρίσκεται πλέον και στο διάσημο νησί των Κυκλάδων, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στα Ματογιάννια. Το πιο glamourous καμπαρέ του κόσμου, με το μοναδικό σόου, τις μεσογειακές γεύσεις και την ψυχαγωγία που κορυφώνεται στο La Fête, προσφέρει στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία. Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, θα είναι η πύλη για μια αξέχαστη βραδιά με ξεχωριστή αίγλη, καθώς φέτος το καλοκαίρι, το Lío Mykonos παρουσιάζει το show “La Fête Sauvage”, διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, ξυπνούν όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων.

Ceresio 7 Mykonos

dsc-0362.jpg

Η Μύκονος, αποτελεί εδώ και χρόνια το αγαπημένο νησί των Dsquared2 κι ήρθε η στιγμή, να φτιάξουν το δικό τους εστιατόριο σε αυτήν! Αυτό είναι το δεύτερο επιχειρηματικό βήμα των διάσημων σχεδιαστών στο νησί, μετά την boutique που άνοιξαν πριν από επτά χρόνια κι αυτή τη φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γιάννη και τον Γρηγόρη Γκόφα. Το Ceresio 7 Μykonos είναι η καινούργια δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του '50. Ο Elio Sironi επιμελείται την κουζίνα του και παντρεύει τις κλασικές signature γεύσεις και συνταγές της Ιταλίας, με άκρως ανατρεπτικούς συνδυασμούς, που θα σαγηνεύσουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών. Το Ceresio 7 Mykonos αποτελεί το νέο συναρπαστικό σημείο συνάντησης στο νησί, που υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια high-end dinner εμπειρία.

Mykonos Serenity Experience by THEMIS • Z Oyster Evening Bar

themis-z.jpeg

Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, σε ένα από τα πιο παλιά σπίτια του νησιού, που κάποτε άνηκε σε θαλασσινό έμπορο, βρίσκεται ένας χώρος με απίστευτη κομψότητα, ιδανικός για χαλάρωση. Η γραφική αυλή της THEMIS • Z Βoutique είναι το spot αιχμαλωτίζει την καρδιά όσων το επισκέπτονται. Ο κατάλευκος χτιστός καναπές που περιτριγυρίζεται από την εντυπωσιακή βουκαμβίλια, οι γλάστρες με τα πολύχρωμα λουλούδια και το αυθεντικό πηγάδι συνθέτουν ένα παραδοσιακό σκηνικό με μια δόση μοντέρνας πολυτέλειας. Δοκιμάστε τα πεντανόστιμα πιάτα και τους ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες και συνδυάστε τα με μερικά δροσιστικά cocktails, εμπνευσμένα από ελληνικές γεύσεις με βάση τη ρακί ή την μαστίχα, απολαμβάνοντας παράλληλα το μαγευτικό τοπίο. Αφεθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων κι αισθήσεων, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Μυκόνου.

Beauty news

La Collection Privée Christian Dior

1-zcStT.jpg

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη μπουτίκ "La Collection Privée Christian Dior" στην Ελλάδα υποδέχεται τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποιίας στο Nammos Village της Μυκόνου για να τους μυήσει σε μια μοναδική αρωματική εμπειρία, που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις. Οι πιο κομψές παρουσίες του νησιού, έχουν την τύχη να περιηγηθούν στον φωτεινό και ζεστό χώρο και να γνωρίσουν τα μεθυστικά αρώματα της La Collection Privée Christian Dior. Πρόκειται για μία πολυτελή συλλογή του οίκου Dior που περιλαμβάνει 22 αρώματα από κλασικές, αλλά και πρωτότυπες λαμπερές ευωδίες τις οποίες συμπληρώνουν κεριά, σαπούνια και μεταξωτά φουλάρια αρωματισμού Mitzah. Η "La Collection Privée Christian Dior" γεννήθηκε μέσα από την παθιασμένη αγάπη για το άρωμα που υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του οίκου Dior, ενώ το pop-up store της Μυκόνου θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Σεπτέμβριο.

Hotel news

The Mykonos Project

Η Μύκονος ξεχωρίζει για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και προσφέρεται για όλους όσους αγαπούν τη χλιδή και το luxury living. Γι' αυτό και μερικοί από τους πιο σπουδαίους επιχειρηματικούς ομίλους του κόσμου, την επιλέγουν όλο και περισσότερο, δημιουργώντας νέα project. Μετά τον Αστέρα Βουλιαγμένης, η AGC Equity Partners αποφάσισε να προχωρήσει σε μία δεύτερη, εξίσου σημαντική, επένδυση στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο νησί των ανέμων, μέσω ενός έργου ύψους τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη συγκροτήματος ιδιωτικών πολυτελών κατοικιών ακριβώς επάνω από την παραλία Καραπέτης, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου που χωρίζει τις παραλίες Ελιά και Καλό Λιβάδι νότια της Ανω Μεράς. Το "The Mykonos Project" προβλέπει τη δημιουργία μίας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 192 κλινών με συνοδευτικές εγκαταστάσεις άθλησης, κέντρου ευεξίας (spa), πολυχώρο εκδηλώσεων και μία σειρά καταστήματα. Η AGC ενώνει τις δυνάμεις της με την Four Seasons, με την οποία συνεργάζεται και στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό.

3-VmxAw.jpg

Amanzoe

Το Amanzoe Luxury Hotel & Resort βρίσκεται στην Πελοπόννησο και θυμίζει αρχαιοελληνικό ανάκτορο. Είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με συγκλονιστική θέα, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και σε μικρή απόσταση από το Πόρτο Χέλι κι αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά της Ευρώπης. Ο όμιλος Amanzoe δημιούργησε ένα από τα πιο ιδιαίτερα resort σε ολόκληρη την Μεσόγειο και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο και στην Μύκονο! Με τον Μίλτο Καμπουρίδη και την ομάδα της Dolphin Capital να σχεδιάζουν το next step, όλα δείχνουν ότι το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων θα αποκτήσει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα που θα συγκεντρώσει επάνω της όλα τα βλέμματα και θα φέρει κι αυτή την υπογραφή του βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου doxiadis+.

Όπως όλα δείχνουν ένας ακόμη κολοσσός του χώρου, τα υπερπολυτελή One&Only Resorts σύντομα θα αποκτήσουν νέο μέλος κι αυτό θα είναι στο νησί της Μυκόνου. Stay tuned...